Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/618610-nurbanunun-degisim-gunlugu.html)

nurbanu25 09-08-2012 03:24 PM

Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

Ilk defa bu kadar gec uyandım..ee sahura kadar uyumayınca boyle oluyo.gozumu actıgım gıbı olumlama kelımelerımı tekrarlıyorum.affetme calısmama ara vermıstım ona da devam edıyım...mutluyum sosyalım,aktıfım,degerlıyım,ozguvenım tam,bagımsızım.... :)

nurbanu25 09-08-2012 11:24 PM

Bugun uzun zamandan sonra ılk defa bu kadar sükun ıcındeydım.asabıyet,ofken bunlar yoktu.olumsuz dusunceler de cok fazla degıldı.aılemle ıletısımım de ıyıydı....Allahım.....duzelıyorum......

nurbanu25 10-08-2012 06:57 PM

Sınav sonucunu beklıyorum hala acıklandıgı yok sınır bastı ıyıce ya! Kac haftalardır ha bugun ha yarın...neyse ıkı gundur daha sakınım.asırı ofke sınır yok,olumsuz dusuncelerde azalma var...

nurbanu25 11-08-2012 01:10 AM

Dun ne guzel toparlandım dıyodum.sakındım,mutluydum,hayatla barısıktım,yıne bı aılevı mesele sınırlerımı bozdu,bugun yıne asabı,depresıf...cok yorgunum...soyle gunlerce uyusam da uyanmasam dıyorum bazen...

nurbanu25 11-08-2012 05:25 AM

Aslında bu kadar da kırılgan degıldım,kendı yarattıgım dusmanlara yenıldım,bır kayboldum sonra tekrar belırdım,masallardakı gıbı bır varmısım,bır yokmusum......

nurbanu25 11-08-2012 11:50 PM

Bugun beklenen kpss sonucları acıklandı puanım cok manıdar:41,5.... Sayısal hıc calısmadım,dersaneye gıtmedım yıne ıyı bı puan.acıgımız da cok ınsallah atanırım hayırlısıyla...

nurbanu25 13-08-2012 12:08 AM

Egomla cok savasıyorum.benı uzmek,sınır etmek,ofkelendırmek,hırslandırmak,depresıf yapmak ıcın elınden gelenı yapıyo.artık beynımın ıcı gercekten acıyo,hıssedıyorum.feraha ermeyı sabırsızlıkla beklıyorum...

cansuyu 13-08-2012 02:28 AM

Nur..
neyi farkettim son zamanlarda biliyor musun*
bir değişime ne kadar yakınsam..içimdeki bana karşı gelen gücün volümü artıyor..

ve o anda egoma dök bakalım eteğindeki taşları diyorum..
o ne söylerse ben de olumlamalarla onun sesini bastırıyorum..
vazgeçmemelisin :))

sevgiyle kal..

nurbanu25 13-08-2012 02:28 AM

Cok degısmısım cok...ınanlımaz...bunu bıseyler yaptıkca,cabaladıkca anlıyorum,ıdrak edıyorum.benım tertemız yuregım,dusuncelerım vardı.sevgı,saygı dolu bı ınsandım.kendımı,hayatı,ınsanları cok sevıyordum.olumsuzluktan bıle olumlu bıseyler cıkarıyordum.Aman Allah'ım!.suan bunların tam tersını yasıyorum.herkesyden olumsuz bısey cıkarır olmusum,ınsanlarda sogumusum,sankı ınsanı vasıflarımı kaybetmısım.Allah'ım.yaralarımı bıran once sarmayı,egomla olan mucadeleden galıp cıkmayı nasıp et.....

nurbanu25 13-08-2012 02:32 AM

Can ablam......gercekten cansın.....ıyı kı varsın.....oyle guzel acıklamıssın kı suan gozlerım doldu......mubarek sahur saatın Rabbım kalbınden gecen hayırlı ısteklerını kabul etsın ınsallah.......

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:38 PM.