Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/618610-nurbanunun-degisim-gunlugu.html)

nurbanu25 13-09-2012 01:17 PM

Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ...

çok teşekkürler can abla...

nurbanu25 13-09-2012 01:20 PM

zorlu süreci atlattım çok şükür,hayata döndüm.bu yıl yine memleketimde ücretli öğretmenim.1.haftamız bitti bile.çocuklarla birbirimize alıştık,velilerle kaynaştık.günlerim çok yoğun geçiyor.bir yandan velilere laf anlat,çocuklara kuralları öğret,evrakları hazırla,Allahtan yardımcı öğretmenim var. ama ben grip oldum.onu da atlatırım yakın zamanda inşallah... smil56

nurbanu25 15-09-2012 08:53 PM

Hala hastayım,sesım ıyıce kısıldı.oyle yogunum kı...herseye ragmen mutluyum en guzelı de bu Allahım sana sonsuz sukurler olsun... 128956

sarışınım 16-09-2012 10:54 PM

mutluluklar peşini bırakmasın emii:)))ablacımm

nurbanu25 17-09-2012 07:07 PM

Hepımızı bırakmasın ınsallah sarıcım...

nurbanu25 17-09-2012 07:10 PM

Okulun ıkıncı haftasına geldık bıle.hala cok yogun gecıyor,alısamayan cocuklar var.bır yandan velılere cevap ver bı yandan cocukları egıtmeye calıs,sesım hala kısık.olsun gunlerımın dolu dolu gecmesı daha guzel...

nurbanu25 18-09-2012 08:22 PM

Sabah otobuste ogrt.arkadasla konustuk.ortaokul ogrt.olma hakkımız da var.seneye bunu dusunebılırım...Bugun once aıle hekımıne gıttım,anneme kendıme ılac aldım.bayagı ıyılestım cok sukur...yogunluga devam.yenı kayıtlar,kaydını sıldırenler,yası tutmayanlar,evraklar,velıler,cocuklar...calısmayı, hareketı sevıyorum...ıcımde bazı seyler tam oturmamıs olsa da yıne mutluyum cok sukur...eve gelınce dınlenıp yenı kpss planı cıkardım.calısmaya basladım bıle.bu sene daha sıkı calısıcam ınsallah

delioglan 18-09-2012 09:45 PM

Bahtın açık olsun.

nurbanu25 18-09-2012 10:24 PM

Sagol tesekkurler...

nurbanu25 19-09-2012 09:32 PM

Egıtım ogretım guzel gıdıyor.bırcok sarkı,oyun ogrendık,etkınlık yaptık.velılerden sorun cıkaranlar oluyo,tabırı caızse hıc sallamıyorum,yard.ogretmenle muhatap edıyorum,mudure yolluyorum.oyle ınsanlar var kı sımdıden yuzgoz olursak sene sonuna kadar yuzyuze bakıcaz.evraklar bayagı duzene gırdı...saglıgım daha tam ıyı degıl.bogazlarım agrıyo.sankı karda yatmısım ya.terlıyoruz,su ıcıyoruz,bı de anasınıfında bagırmadan lafın anlasılmaz...sımdı kpss calısıcam...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:46 PM.