Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Bir Garip Yolcu

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Bir Garip Yolcu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Teşekkür ederim Neptün gayet iyiyim şükür.Sen nasılsın? Hedef belirleme konusunda hiçbir çalışma yapmadım fakat hayatın doğal akışı içerisinde hedefler önüme kendiliğinden net bir şekilde çıkmaya başladı.Bana düşen gerekli iradeyi göstermek :)...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Bir Garip Yolcu

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-01-2012, 10:09 PM   #11 (permalink)

Tesekkür: 0
16 Mesajinıza toplam 42 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
underground7 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bir Garip Yolcu

Teşekkür ederim Neptün gayet iyiyim şükür.Sen nasılsın? Hedef belirleme konusunda hiçbir çalışma yapmadım fakat hayatın doğal akışı içerisinde hedefler önüme kendiliğinden net bir şekilde çıkmaya başladı.Bana düşen gerekli iradeyi göstermek :)

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

underground7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-01-2012, 10:26 PM   #12 (permalink)
Moderator

Neptün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Neptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to behold

Çok sevindim. Tebrik ediyorum :) Umarım hedeflerinle ilgili kararlarını daha net belirleyip onlara ulaşırsın.
Sevgi ve dostlukla...
Alt 20-01-2012, 10:36 PM   #13 (permalink)

16 Mesajinıza toplam 42 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Birisi mutluluğun tarifini "insan ürettikçe ve sevdikçe mutlu olur" diye yapmıştı( biryerde okumuştum şahsı tanımıyorum :) )Hedefler insana üretecek bişeyleri olduğu hissini verdiğinden mutluluğun adımlarından biri sanırım.Hiç böyle düşünmemiştim.Ama gerçekten durum böyle insan üretmeli hayatta bir iz bırakmalı ki mutlu olsun.Yaşadığını hissetsin.Birde insan sevmeli demiş amcam.Hümanizmden falan bahsetmiyorsa gerisi nasip kısmet ona yapacak bişey yok :)
underground7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-01-2012, 11:41 PM   #14 (permalink)

Yeni yeni farkediyorum sürekli başkalarıyla kendimi kıyaslıyorum.Üstünlüklerimi ve zayıflıklarımı...Bu iyi bişey değilde nasıl üstesinden gelinir bir fikri olan?
Alt 26-01-2012, 03:12 PM   #15 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Kendini geliştirmek isteyen birinin ölçüsü başkaları değil kendi olmalıdır. Hangi konuda olursa olsun dünkü ben ile bugünkü beni kıyaslayıp. Yarın olmak istediğim hedefe yürümeyi seçiyorum. Benen daha iyiler olabilir daha kötüleri de. Önemli olan ben kendimi aşmak için ilerliyormuyum yoksa yerimde mi sayıyorum. Kendi potansiyelinin farkında olup en iyi seviyeye ulaşmak için çabalamak gerekli diye düşünüyorum. Hem kendini hem de başkalarını kabul etmek de diğer bir önemli nokta. Bunları yazarken aklıma "kendini gerçekleştirme" kavramı geldi belki duydunuz ya da duymadınız bunu bilmeyenler için kısaca bu konuda bir alıntı yapmak istiyorum:

Alıntı:
“Kendini gerçekleştirme” kavramı ilk kez Maslow tarafından kullanılmıştır. Maslow, insanın değerli, kendine özgü ve iyiye yönelik bir özbene sahip olduğuna inanmaktadır. Maslow’a göre fizyolojik, güvenlik, sevme sevilme, bir gruba ait olma, statü kazanma gibi temel gereksinimleri karşılanan insan sonunda kendisi olabilecektir, yani kendini gerçekleştirebilecektir.

Kendini gerçekleştirmekle ilgili olarak pek çok araştırma yapmış olan Maslow, kendini gerçekleştirmiş ve kendini tanıyan kişilerde 16 ortak özellik gözlemlemiştir. Bunlar:

1- Gerçeğin bilinebilecek yönlerini, doğru olarak algılar.
2- Bilenemeyecek olanların bilinemeyeceğini, doğru olarak algılar.
3- Gerçeği olduğu gibi kabul eder.
4- Kendisini olduğu gibi kabul eder.
5- Başkalarını olduğu gibi kabul eder.
6- Yaşamın getirdiği olayları tam anlamıyla yaşayarak tadını çıkarma eğilimindedir.
7- Kendiliğinden hareket eder.
8- Yaratıcı bir biçimde davranabilir.
9- Kendine ve yaşama gülebilir.
10- İnsanlığa değer verir ve onun sorunlarını ciddiye alır.
11- Son derece yakın ve derin birkaç dostu vardır.
12- Yaşamı bir çocuğun gözü ve kalbiyle görüp yaşayabilir.
13- Gerektiğinde çok çalışır ve sorumluluğunun farkındadır.
14- Dürüsttür.
15- Çevresinin farkındadır, sürekli çevresini araştırır ve yeni şeyler dener.
16- Savunucu değildir.

-alıntı-

Kendini gerçekleştirme ihtiyaçlar hiyerarşisinde en üst basamakta yer almasına karşın ulaşılması imkansız bir yer değildir. Ve buraya varmanın yolu bana göre de öncelikle insanın kendini tanımasından geçer. İhtiyaçlar hiyerarşisi demişken şu piramittir yukarıda bahsi geçen kendini gerçekleştirme ve ondan önceki gereksinimleri içerir.

Bu konudan bahsetmemin bir diğer nedeni bu konuyu okuduğum ilk günden beri hedefimi en üst seviye olan "kendini gerçekleştirme" olmasıdır. Bu insanların özellikleri insanın ulaşamayacağı şeyler değildir. Maslow insancıl(hümanistik) düşünceyi savunan bir bilim insanıdır. İnsancıl düşünce de insana yapamayacağı potansiyelinin dışında olan şeyleri dayatmaz.

Aklınıza takılan konuda size ışık tutacak bir pencere açmış olabilme diliyorum sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-01-2012, 03:29 PM   #16 (permalink)

Cevabın için teşekkürler sweeet.Ufuk açıcı bir yazı olmuş.Üzerinde biraz durup ne yapabileceğimi düşüneceğim.
Alt 26-01-2012, 04:18 PM   #17 (permalink)
bigokyanus
Guest

Merhaba sevgili meslektaşım , henüz yolun çok başındasın ve biliyor musun en büyük ilerlemeyi kaydetmişsin .
FARKINDA OLMAK ...
Farkında olmadan boş bir hayat süren o kadar çok insan var ki... Senin çok büyük aşamalar kaydedeceğine inancım sonsuz.
Hadi bakalım yeniden başla , kendini depresyonun kucağına bırakmadan hiçbir şeye yenik düşmeden güzel bir şekilde anda kal ve öyle yaşa ...
Alt 26-01-2012, 11:37 PM   #18 (permalink)

Teşekkürler bigokyanus.Motive etmeyi biliyosun :)
Alt 27-01-2012, 12:22 AM   #19 (permalink)

Bir konuda daha görüşünüzü almak isterim.En samimi arkadaşım bazen önemli problemler yaşıyor herkes kadar,ama geneldede çok basit şeyleride kendine dert edinen kafasına çok takan biri.En yakın arkadaşıda ben olduğumdan herşeyi bana anlatıyor.Çoğu kez benimde birine anlatmak istediğim küçük sorunlar olduğunda onun sorunlarını dinlemekten kendi problemlerimi "önemsizleştiriyorum".Ben onun bu durumundan psikolojik olarak çok etkilenmemeye çalışıyorum ama etkisi olacağınıda düşünüyorum.Bu arkadaşım ne yaptıysam olumsuz ruh halinden kurtulamıyor çoğu zaman bundan keyif alır gibi bir hali var.Arkadaşımla arama mesafe koymayı düşünüyorum.Bu arkadaşlığı bitirmek değil ama yinede etik olarak uygun görünmüyor gibi.Sizce doğru olan nedir?
Alt 27-01-2012, 11:00 AM   #20 (permalink)
bigokyanus
Guest

Sen neyin doğru olduğunu düşünüyorsan o ....
Bazı insanlar acıyı seviyorlar ve acı odaklılar , sen pozitif olmayı öğretmeye çalış , öğrenmezse o onun kaybı ...

Bookmarks