02-10-2011, 10:45 PM
|
#12 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 327
196 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: günükmü o ne? yanımda olan
Yelda k ya teşekkür ederim,
House ye teşekkür ederim.
yanımda olduğunuz ve o iç karartıcı günlerimde zar zor yazabildiğim günlüğümde bana destek olduğunuz için içtenlikle TEŞEKKÜR EDİYOR VE SİZE MUTLULUĞMDAN GÖNDERİYORUM kabul buyurun lütfen. sizi seviyor ve her daim mutlu olmanızı diliyorum. size bedduam var Mutluluk Yağmuru altında şemsiyesiz kalın inşallah :))
bugün günlük yazmamın ilk günüdür aslında, yada kendimi ifade edebilme çabamın olumlu sonuçlarını hasatını elde ettiğim anların yazıya dökülüşü diyebilirm.
heyecanlandım yazarken ne kadr uzun zaman olmuştu oysa bişeyler için heyecanlanmayalı heleki yazı yazmakiçin. Çok şükür Rabbimeki yaklaşık 1 aydır hayatım düzene girdi ve olumlu yaşar oldum. ve bundan sonrada böyle olacak kanattindeyim Rabbimin izniyle. bugün site içinde bikaç kişiden çok güzel enerjiler aldım zaten mutlu olmaya eğilimliyken banamı öyle geldi bilemem ama sorgulamıyorum bu yüzden hepinizi çok seviyorum. demin bir yazı paylaştım içimde bir kıpırtı var hayır olsun diye. aslında aklıma ilk burası gelseydi caanım günlüğüme yazardım :)) neyse bir sonraki mesaj olarak onu kopyalar yapıştırım artık. kenarda simleler çıkmıyor herzaman kendimi bi garip hissediyorum ozaman oysa onlarla insan kendini daha iyi anlatıyor düşüncesindeyim.
ne yazacağımı bilmeden açtım sayfamı sadece içimden paylaşmak geldi. ve paylaşıyorum çok derin anlamlar yok satırlarımda hoş bir seda sadece gönlümden akıp giden yazılarımla size paylaştıklarım...
sevgi ve saygı ve mutluluk ve umutla ve sağlıkla kalalım hoşça kalalım...:) |
| |