| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bolluk ve bereket reiki uyumlaması..Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ben isterim yardımlaşmak paylaşmak güzel ihtiyacı olana gönderelim allah hepimizin yardımcısı olsun aminn... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #111 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tesekkür: 6,265
218 Mesajinıza toplam 1,269 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() ben isterim yardımlaşmak paylaşmak güzel ihtiyacı olana gönderelim allah hepimizin yardımcısı olsun aminn
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ . Ben; bu bedenimle, bu dünyada, mutlulukla, sağlıkla, zenginlik, bolluk ve neşe ile cenneti yaşarım. Ve Evren bunun böyle olması için gereken her şeyi yapar. Seni Seviyorum Lütfen Beni Affet Özür Dilerim Teşekkür Ederim ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #112 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2010 Bulunduğu yer: MaNisA
Tesekkür: 1,209
574 Mesajinıza toplam 1,385 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() forumumuzda ne kadar harika insanlar var..
__________________ Biri gelir sorarsa Beni sana sorarsa Gitti der misin? Gittigimi söyler misin? Gidiyorum ben sana Benimle gider misin? ![]() ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #113 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2011 Bulunduğu yer: kırıkkale
Tesekkür: 149
171 Mesajinıza toplam 403 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() rimanendo senden af dileyerek burada birşey paylaşmak istiyorum...en çok takip edilen sayfa olduğu için zehrimi buraya boşaltmak içimdeki sıkıntıyı birilerine anlatmak istedim.hayatımda bir kez sevdim ve çok sevdim...eşimi biricik sol yanım nefesimi ama onu kaybetmek üzereyim ona bir türlü istediğimiz hayatı sunamadım ...hayatta ticari olarak son 5 yıldır belimi doğrultamadım ...insanlara hayır diyemediğim yalaka olamadığım için...herşey çok güzel gidiyordu ta ki çalıştığım şirket iflas edene kadar...eşimle birlikte ona ait işyerinde çalışmaya başladık.yeni bir hayat kurduk...bir süre herşey güzel gitti ama hem ben hem eşim sıkıldı sıkıntılar oldu.birşeyler doğru gitmiyordu.kendi işim yoktu kazanç tek tarflı olmuştu.2 kapı 1 kapıya indi.bugünkü şartlarda zor belli şartları sağlayabilmek .sağlayamaz olduk.rahatlayabiliriz umudu şehir değiştirdik benim memleketime geldik ne güzel değil mi? harika bir ailem var eşimi ve çocuklarımı sığdıramayan..rahatlarız umudu ile bir anlaşma yaptım güzel karlı bir anlaşma..rahatlayacaktık...ama çeklerde faturalarda elimizde patladı...ben alacağımı alamıyorum ama benden alacaklılar beklemiyor...ve eşime yalan söyledim 1 değil 2 değil birkaç defa ve aldım alacağım gördüm göreceğim derken tek gördüğüm elimde alacak listesi tahsil etmem gereken arkası yazılmış çek ve bana işi kurtarmam için son bir şans tanıyan eşime ait yüzük ....avukata gidiyorum para diyor ...ailemden bile destek alamadım avukata verecek dosya parası bulamadım...neden mi ...bir arkadaşla sağlam ANLAŞMA yaptığım için hayatım kaydı...ben çocuklarım üstüne titrerken sevdiğime zarar gelmesin diye çırpınırken en büyük zararı ben yaptım.şimdi diyeceksiniz ki eşin bu durumda sana destek olmalıydı.belki öyle olması gerekiyordu .ama onun penceresinden bakınca hak vermemek elde değil.bir türlü dikiş tuttaramamış bir koca ve söyledikleri yalan çıkan bir koca.bu site ve sen RİMANENDO çok teşekkür ederim.tam bunalımda ve yanlış birşeyler yapmak üzereyken tesadüf eseri hayatıma girdiniz....şimdi son bir şansım var iyi bir iş ve burdan kurtulmak .başvurularım var yani hamlemi yaptım.çok istediğim özellikle bir iş var tüm enerjimi benliğimi ona yönelttim.her gece ,her sabah allahıma yalvarıyorum....lütfen dualarınızı esirgemeyin bir aile kurtaracaksınız. Rİmanendo tekrar özür dilerim burda bunu paylaştığım için ..yazacak çok şey var ama ancak bu kadar kısaltabildim...sadece dualarınızı esirgemeyin ..allaha yaptığınız dualarda isteklerde banada yer verin lütfen.... |
![]() | ![]() |
![]() | #114 (permalink) |
574 Mesajinıza toplam 1,385 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sevgili abim. duygulandım okurken.. ben hep demişimdir tesadüf yoktur tevafuk vardır. siz yolunuzda yürürken buraya uğradınız çünkü Rabbim böyle istedi.çünkü burda sizin öğreneceğiniz ve bizim de sizden öğreneceğimiz şeyler vardı.. daha neler neler... içinizi dökmeniz lazım elbette ki.. bu site benim değil tabi ki paylaşacaksın neden özür diliyorsun.. bu forum bir şeyleri değiştirmek için var zaten.. inşallah dua ederiz.. ben edeceğim.. çok da üzüldüm .. insanın başına her şey geliyor. bu durumlarda pes etmek değil her şeyi toparlayıp yola devam etmek gerekir .. RABBİM yar ve yardımcınız olsun.
__________________ Biri gelir sorarsa Beni sana sorarsa Gitti der misin? Gittigimi söyler misin? Gidiyorum ben sana Benimle gider misin? ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #115 (permalink) |
171 Mesajinıza toplam 403 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() teşekkür ederim.bu sıcak ve samimi duyguların için .yazarken o kadar zorlanıyorum ki...hemen hemen 1 aydan fazla oldu çocuklarımı görmüyorum.2 aydan fazla eşimi.farklı şehirlerdeyiz artık..malesef...onların yanlarına gitmek ordan bir iş için çabalıyorum ..tekrar teşekkür ederim iyiki varsınız ..dostlar şimdi belli oluyor... |
![]() | ![]() |
![]() | #116 (permalink) |
![]() | ![]() Şöyle dua edeyim size. Rabbim kalbinizdekini hakkınızda hayırlı, hakkınızda hayırlı olanı da nasip eylesin diye. dilerim ki bir an önce düze çıkarsınız.. keşke zengin olsaydım da yardım edebilseydim ama sanırım düze tek başınıza çıkmanız gerek. bizler manevi olarak her zaman destek oluruz inşallah.. ne diyeceğimi bilemiyorum. pozitif düşünelim, ümit biz insanların her şeyi..
__________________ Biri gelir sorarsa Beni sana sorarsa Gitti der misin? Gittigimi söyler misin? Gidiyorum ben sana Benimle gider misin? ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #117 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() bana manevi desteğiniz lazım zaten... en azından buradaki dostlarımdan, yeni dostlarımdan, kalpleri bir çarpan dostlardan... bugün çok ilginç birşey yaşadım.dolaşmaya çıktım...radyoda eşimle sevdiğimiz bir şarkı ...kafam allak bullak...eşimle hiç konuşmuyoruz o zamandan beri...sadece telefon ettiğimde merhaba... canım yandı ..eve dönüyorum ...kapıya geldim çantamdan anahtarı çıkaracağım anahtara yapışık bir kağıt parçası bir sayfadan yırtılmış...nerden girdi nasıl girdi bilmem..öyle birşey koymadığıma eminim... üstünde okunan tek bir cümle YARDIMCI OLMAKTAN MUTLULUK DUYACAĞIZ SAYGILARIMIZLA o anda kafam yerine geldi suratımda kocaman bir gülümseme.. :))))))))) neye yorayım bunu ?? hayra tabiki... |
![]() | ![]() |
![]() | #118 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: Kocaeli
Tesekkür: 101
187 Mesajinıza toplam 1,304 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Eskici seni çok iyi anlıyorum . Bütün kalbimle herşeyin istediğin gibi olmasını diliyorum. Biz sadece iyilik düşündük, olmadı işte inşallah başvurularından biri kabul olur
__________________ http://yapabiliriz.blogspot.com/ ÇOK İYİ ISRAR EDERİM. Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum" . "Yüksek bolluk enerjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum" Başta kendimi sonra herkesi affettim. |
![]() | ![]() |
![]() | #119 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2011
Tesekkür: 223
43 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #120 (permalink) |
![]() | ![]() aa çok ilginç :) kağıtta sadece onlar mı yazıyordu.?? kim koymuş acaba dicem ama kimin koyduğu önemli değil verilen mesaj çok açık .. bundan sonra çok güzel bir şekilde toparlanıp yolunuza en güzel şekilde devam edeceksiniz işte.. güzel şeyler hissediyorum. çok da pozitif şeyler.. mutlu oldum .. dualarımız sizinle.. bu arada bugunkü olaylar da tevafuk..
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ben isterim yardımlaşmak paylaşmak güzel ihtiyacı olana gönderelim allah hepimizin yardımcısı olsun aminn...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi