![]() |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) doğru diyosun jugercim :) arkadaşlar şimdi cidden acil yardımınıza ihtiyacım var ya :D son 2 gündür arkadaşlarım illuminatiyi araştıralım dedik youtube'den,niye böyle bi mallık yaptık bilmiyorum :D kötü subliminal mesajlar,çizgifilmlerdeki olumsuz mesajlar fln derken onlarca video izledik çok kötü mesajlar veren,ve ben şuan korkuyorum,içimde garip bişi var,arkamdan bi tık sesi duysam altıma işiycem :D:D:D şaka bi tarafa,48 saatte bilinçaltıma bisürü kötü şey yerleştirdim,napıcam gerçekten kötü hissediyorum :( böle yazmaman gerek biliyorum ama anlatmak için yazdım:) |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Birşey olmaz ya, uyanınca geçer, en fazla bu gece(ya da bir kaç gece) kabus görürsün Lavinyacım :D |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) aslında ben o videoları herkesin izlemesini tavsiye ediyorum. müthiş bir bilinçlenme yaratıyor, insanın farkındalığı gelişiyor. o videoları izleyip gece korkan ilk seni gördüm bir dekhkh56 |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Alıntı:
|
|
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) eveeet 2012ye de girdik,hepinize güzel,mutlu,sağlıklı ve huzurlu bir yıl dilerim :)) ben hala defter alamadım :D:D babama işyerinden ajanda gibi bişi vermişler,güzele benziyo bakalım içine ne yazsam yoksa yeni bi deftermi alsam fln diyorum da henüz karar veremedim :):) her neyse hedef flnda belirlemedim 2012 için,sadece ilk 1 ay için planım kilo vermek. Gittikçe daha hızlı kilo alıyorum sanki,acilen 3-4 kg vermem lazım yeter zaten. kilo verdikten sonra da boyumu uzatıcam,uzayacağına inanıyorum :)) bir de salı günü de finallerim başlıyo,onlar içinde bi kaç olumlama vardı elimde ders çalışırken sınavlarda önce fln onları yapıcam. farkındalığımı kaybettim maalesef:( ucunu bırakınca gidiyo,şimdi tekrar okuyup motive olup yeniden başlıcam. Kısa vadeli hedeflerim bu kadar şimdilik;kilo,sınavlarım ve boy. Önerileriniz varsa beklerim;özellikle kilo için olumlama vs gibi. |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) üff evet en büyük sorunum bu sanırım. Mesela farkındalığa başlıyorum 3-4 gün büyük heyecanla yapıyorum çok mutlu oluyorum falan sonra ucunu bi bırakıyorum pufff gidiyo. Bazen en küçük olaylarda gene olumsuz düşüncelere sarılıveriyorum. Bilinçaltım hala değişmemek için çok mücadele ediyo sanırım :( şuan mesela pek coşkulu heyecanlı değilim,halbuki 2012ye çok coşkulu bi şekilde başlamayı hayal etmiştim,olmadı. Bazen de herşeyi bi anda yapmaya çalışıyorum,sonra gene hepsini bırakıyorum. Şunu şunu yapıcam diyorum,artık böle olucam diyorum,sonra mesela sevgilimle bi olay yaşıyorum gene eski lavinya gibi davranıyorum, babamla bi tartışma oluyo gene eski lavinya. Dön dolaş sürekli aynı olayları yaşıyorum sanki. Sabah kalkınca şu olumlamayı yapıcam diyorum unutuyorum ya da yapasım gelmiyo,gün içinde kişisel gelişimle ilgili yapcağım bi çok şeyi unutuyorum falan. Sonra da hala eski tepkilerimi veriyorum bazen. Çok değiştim orası ayrı,4 ay önceli lavinyaya göre daha kendine güvenliyim,olaylara bakış açım vs çok değişti ama bazen böle aynı olayları yaşayıp durmak çok canımı sıkıyo. |
|
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) hayır denemedim zpoint neymiş:) |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Sitede mevcut. Gizemli konulardaydı zannediyorum :) bir bakın isterseniz, ben de başladım ona. Yepyeni, bembeyaz bir bilinçaltına ihtiyacımız var :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:35 PM. |