Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Pinky'nin Güzel Günleri:) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/619670-pinkynin-guzel-gunleri.html)

pinky9 02-01-2012 09:02 PM

Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)

bulamadım ama öyle bi konu :((

juger 02-01-2012 09:11 PM

al sana zpoint :)

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...i-teknigi.html

pinky9 06-01-2012 02:56 PM

çok teşekkürler jugercim,akşam okuycam:):)

bişeyler yapmam lazım gene,10gündür falan ne iyi ne kötüyüm. Başa dönmüyorum ama üstümde bi yorgunluk bi paspallık var,niye böyle oluyo bilmiyorum gerçekten,hiçbişeyede vakit ayıramıyorum, gece geç yatıyorum kaçgündür,sabahda 7de uyanınca tüm günüm uykulu geçiyo,çabuk sinirleniyorum gene evdekilere falan. Kafamdan bazen durduramadığım yaşadığım olumsuz şeyler geçip duruyo. Noluyo bilmiyorum:( öğrendiklerimi falan bi tekrar okumam lazım ama onada vakit ayıramıyorum:( olumlamalarıda yapmıyorum bayadır

juger 06-01-2012 03:00 PM

Alıntı:

lavinya10 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815758)
çok teşekkürler jugercim,akşam okuycam:):)

bişeyler yapmam lazım gene,10gündür falan ne iyi ne kötüyüm. Başa dönmüyorum ama üstümde bi yorgunluk bi paspallık var,niye böyle oluyo bilmiyorum gerçekten,hiçbişeyede vakit ayıramıyorum, gece geç yatıyorum kaçgündür,sabahda 7de uyanınca tüm günüm uykulu geçiyo,çabuk sinirleniyorum gene evdekilere falan. Kafamdan bazen durduramadığım yaşadığım olumsuz şeyler geçip duruyo. Noluyo bilmiyorum:( öğrendiklerimi falan bi tekrar okumam lazım ama onada vakit ayıramıyorum:( olumlamalarıda yapmıyorum bayadır

al benden de o kadar

pinky9 06-01-2012 03:18 PM

napıcaz juger?:) bisürü şey okuyp öğrendim uyguluyodum da ama 10gündür bişey var üzerimde atamadığım... ne olumlamalar ne defterime not aldıklarım fayda edyo..telkinlerde etki etmiyo artık sanki. Değiştim ama bu üstümdeki ağırlık ne bu bitkinlik ne anlamadım..

pinky9 06-01-2012 03:20 PM

ilk iki final sınavımda kötü geçti mesela bu yüzden... Siteye girip bişeyler okumam lazım ama ben ders çalışıyorum ve ders çalışırkende aklımdan sürekli ' ne iyiydim gene nie böle oldun nie gelişmem durdu' die sorular geçiyo dersede odaklanamıyorum..İnsan bikere çok mutlu olunca sonra hep o halini arıyo.

juger 06-01-2012 03:43 PM

bir üstad der ki; başlayacağın iş ne olursa olsun, o işin sonunu iyi getirmek istiyorsan ya her an dua et ya da ay dönüm gününü bekle. dolunay günü, yani ay için yeni bir başlangıç zamanı, tüm yapacağımız işlere başlayacağız.

9 ocakta ay dolunay faslında. beki bisanın sitesinden baktım. oradaki meditasyonu yapacağım ve bu sene için ya da daha uzun vadeli işlerin temelini bu meditasyonda atacağım. bu sene benim için 9 ocak günü başlayacak. henüz 3 günüm var. Bu 3 gün boyunca sadece yiyip, içip yatacağım :D

pinky9 06-01-2012 04:03 PM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815763)
bir üstad der ki; başlayacağın iş ne olursa olsun, o işin sonunu iyi getirmek istiyorsan ya her an dua et ya da ay dönüm gününü bekle. dolunay günü, yani ay için yeni bir başlangıç zamanı, tüm yapacağımız işlere başlayacağız.

9 ocakta ay dolunay faslında. beki bisanın sitesinden baktım. oradaki meditasyonu yapacağım ve bu sene için ya da daha uzun vadeli işlerin temelini bu meditasyonda atacağım. bu sene benim için 9 ocak günü başlayacak. henüz 3 günüm var. Bu 3 gün boyunca sadece yiyip, içip yatacağım :D

y789ay ben sana onun için teşekkür etmeyi unuttum yaa,beki bisanın sitesini sen atmıştın bana ben hergün bakıyorum oraya o kadar mutlu ediyoki beni:)) az öncede sevgi meditasyonunu yaptım iyi geçti. Ay takvimine bakıp ogünküü olumlamaları falan bi kaç kez okuyorum,renklere fln pek uyamıyorum ama :) sizin için bugünün esajı ve farkındalık soruları baya işe yarıyo,sen napıyosun başka o sitede ?

dediğin çok mantıklı,telefonuma hatırlatma koydum bende yapıcam ogün ve yeni başlangıçlara hazırlanmış olucam :))

juger 06-01-2012 04:16 PM

bende senin yaptıklarını yapıyorum. ama o sitedeki her konuya göz attım. faydalı bilgiler mevcut. mesela şuan astroloji kısmından 2012 senesi için kişisel gelişim çalışmalarına bakıyorum. hissediyorum 2012 çok güzel bir yıl :)

pinky9 06-01-2012 05:26 PM

baktım bende şimdi ona sağol:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:35 PM.