Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   umut ışığım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/619883-umut-isigim.html)

suyahapsettim 14-10-2011 12:21 AM

umut ışığım

sayfaya hep üzgün olduğumda yazıyorum ama keşke yazmakla içimdeki üzüntüde uçup gitseydi..kendimi okadar çaresiz ve yalnız hissediyorumki bazen insanlar anlıcak diye korkup gizlemeye çalışıyorum..kimi zaman kabullenemiyorum yalnızlığı..yalnızım çünkü beni anlıyan kimse yok yüzüm asık olduğunda beni güldürrrrrcek kimse yok
bu günlükkk benim umut ışığım olur inşallahh . iyi insanlarla karşıllaşmak ve gönlümden geçen bütün emellllerimi gerçekleştirmek istiyorum..beni ayakta tutanda onlar zaten allahım banaa bunu nasip et....

sweeet 14-10-2011 01:21 AM

Cevap: umut ışığım

Duaların kabul olur inşallah, amin.

Günlüğün ve umut ışığın hayırlısı olsun sevgili suyahapsettim. Ne demek yalnızlık anlattığın sürece seni anlamaya çalışırım. Seni yargılamadan dinlerim. Burda hep birlikteyiz. Olduğun gibi iyisin ve değerlisin. Üzgün olduğunu kağıtlara yaz ve yak gitsin. Kül olsun gitsin yanan kağıtlarla birlikte üzüntün de gitsin. Neden üzülmeyi seçesin mutlu olmak varken.

Bize mutluluk yakışır. Mutlu anlarla dolup taşsın günlüğün, iyi ki varsın iyi ki burdasın.

suyahapsettim 03-11-2011 10:55 PM

ilgin için çok teşekkür ederim sweet ben üzüntülü olduğum zamanlarda hepbu yolu deniyorum günlüğüme bir birilerinin beni teselli etmesini bekliyorum ve bu kendimi daha iyi hissetmeyi sağlıuyorrr...ama gerçekten mutlu olduğum zamanlardada burada paylaşmalıyım inşallah:)))bu aileyi seviyorum yani haytımdeğişti ailesini farklı bir duygu gerçekten tanımadığın insanların sana teselli vermesi<3

Janer 03-11-2011 11:22 PM

*Şimdi yalnızım derken ..

*Beni de anlayan yok :) anlıyorum diyen varsa yalan ..

*Kimse senin durumunda olmadan seni anlamaz ..

*Seni güldürecek neşelendirecek bir şey mi lazım .... Her zaman yanında olacak biri. seni anlayacak , yanında olacak , başarılarına ortak olacak , Senin için canını verebilecek biri mi lazım cevabı aşağıda y789

[S]evilmek ise istediğin
[E]bediyete kadar severim
[N]edensizliğini seviyorum bu aşkın bu nedenle herseyimle seninim. :)

suyahapsettim 09-11-2011 09:07 PM

aslında dışardan bakıldığında normal bir hayatım var ama sorun benim içimde yani önemsediğim insanların benim hakkımda olan fikirlerini çok fazla önemsiyorum özellikle aşk konusunda kimseye aşık deilim ama canım yanıyo sebebi ise eğer ben birine ilgi duyuyorsam herşey güzel gidiyo tam aşık olmaya başladığımda ise herşey tersine dönüyor bu konuyu fazla kafaya takıyorum belki zamanı var ama okadar yalnızlık çekiyorum ki bazen çok kısmetsiz bir insan olduğumu düşünüyorum ve gerçekten beni anlıcak bana destek olacak birisine ihtiyaç duyuyorum arkadaşlarım var ama onlar bir yere kadar yanımda olabiliyorlar geri kalan zamanda hep yalnızım :(( sürekli bunu tekrarlıyorum ama mutsuzluğumun tek kaynağı bu

juger 09-11-2011 09:09 PM

o zaman tam yerine geldin. burada onlardan istemediğin kadar var :D

suyahapsettim 09-11-2011 09:11 PM

:Dkimsenin öyle olmasını isteemem kendimde dahil ama hayat işte

azraist_24 09-11-2011 09:33 PM

Alıntı:

suyahapsettim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810567)
aslında dışardan bakıldığında normal bir hayatım var ama sorun benim içimde yani önemsediğim insanların benim hakkımda olan fikirlerini çok fazla önemsiyorum özellikle aşk konusunda kimseye aşık deilim ama canım yanıyo sebebi ise eğer ben birine ilgi duyuyorsam herşey güzel gidiyo tam aşık olmaya başladığımda ise herşey tersine dönüyor bu konuyu fazla kafaya takıyorum belki zamanı var ama okadar yalnızlık çekiyorum ki bazen çok kısmetsiz bir insan olduğumu düşünüyorum ve gerçekten beni anlıcak bana destek olacak birisine ihtiyaç duyuyorum arkadaşlarım var ama onlar bir yere kadar yanımda olabiliyorlar geri kalan zamanda hep yalnızım :(( sürekli bunu tekrarlıyorum ama mutsuzluğumun tek kaynağı bu

Canım,

İnan bana senin gibi düşünen burada şu an o kadar çok insan var ki... Ruh eşini arayan ya da bir şekilde neden neden hep aynı şey diyip karamsarlığa düşen... Mesela Ben:=)

AMA bunun farkında olman bile iyileşmeyi gerçekten istediğini gösteriyor, düşünce iyileşmesi...

O yüzden tavsiyem forumdaki ""Ruh eşini hayatına cekme ve çekim yasasının işleyisi "" bölümlerini dikkatlice okuman ....

Bol şanslar ve seni karamsarlığa iten her ne düşüncen varsa aklına geldiği ilk an '' İPTAL!'' diye bağırıyorsun :=) GERÇEKTEN İŞE YARIYORpartysmiley

juger 09-11-2011 09:37 PM

"gerçekten beni anlıcak bana destek olacak birisine ihtiyaç duyuyorum"

ben bu sözün için öyle dedim sevgili suyahapsettim :)

azraist_24 09-11-2011 09:39 PM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810579)
"gerçekten beni anlıcak bana destek olacak birisine ihtiyaç duyuyorum"

ben bu sözün için öyle dedim sevgili suyahapsettim :)

hehehhey789 sanırım küçük bir yanlış anlaşılma olmuş ama çok güldüm walla akşam akşam:=)girlhaha

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:46 PM.