02-11-2011, 01:57 AM
|
#35 (permalink)
|
Çevirmen
Tesekkür: 1,973
1,190 Mesajinıza toplam 3,739 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak aslında şöyle, davranış olarak diyeyim, hissediyorum herşeyin iyi gittiğini, gerçekten hissediyorum, hatta şöyle çok şeyi değiştirmek istiyorum kendimde ve çevremde hatta tüm insanlığı değiştirmek istiyorum, diyeyim. ancak çevremi değiştirmek uzun süreç alacağından ve zor olacağından tabi biraz gergin oluyorum.. bir de ne bileyim iş değiştirme isteği var içimde.. yakında ciddi kararlar verme aşamasında olacağım sanırım.. yani gerginlik bir de bulunduğum yeri sorgulamaktan.. sonuçta telkin dinlemediğim zamanlarda yani öncesinde de kendimle ilgili şeyleri sorguladığımda gergin oluyordum... bu arada teşekkür ederim.. zaten vazgeçeceğim yok.. ama hani diyoruz ya şeytan diyor ki diye demekki bilinçaltı diyor. açıkçası bilinçaltım bırak diyor.. hatta şimdi açık bilinçaltım kavga ediyor benle.. kapatta uyu diye.. ama bırakmayacağım.... hatta bu kadar değişiklikten sonra bilinçaltım bunların hala yararı yok diyor.. çok ilginç değil mi.. inanılmaz ilginç.. demekki insanoğlu olumsuzluğa gerçekten alışmış ve koşullanmış... saygılarımla.. yorumlarınızı ve önerilerinizi beklerim.. bu süreçte beni yalnız bırakmayın....esenlikler...
__________________ been KAAN ŞAHİN şansı bereketi ve bolluğu yaşamıma sevgi ile kabul ediyorum.... |
| |