| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: kutayhun Nickli Üyeden Alıntı bu arada sayın yöneticilerimiz ve atakan bey bir yorum yaparsanız çok sevinirim. saygılarımla çünkü 6 aydan sonra kendi subliminal mesajlarımı dinleyeceğim açıkçası şuan dinliyorum şöyle yaptığım subliminal mesajları metal müziklerin altına ekledim. mesela mutluluk okduğum ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #611 (permalink) | |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2013
Tesekkür: 0
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() Alıntı:
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. | |
![]() | ![]() |
![]() | #612 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2010
Tesekkür: 1,973
1,190 Mesajinıza toplam 3,739 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() adobe audition ile yapıyorum... sevgiler...
__________________ been KAAN ŞAHİN şansı bereketi ve bolluğu yaşamıma sevgi ile kabul ediyorum.... |
![]() | ![]() |
![]() | #613 (permalink) |
1,190 Mesajinıza toplam 3,739 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() yaşamım her gün başka bir güzellikle doluyor.. hayatım fırsatlarla doluyor... maddi manevi daha mutlu oluyorum... bir sürü güzel öğrencim var.. sürekli özel ders için insanlar beni soruyor... insanlar sürekli özel ders almak istiyor... çok mutluyum.. herşey çok güzel... kendimi seviyorum... kendimi seviyorum... sevgiler tanrım sevgiler doğa sevgiler insan
__________________ been KAAN ŞAHİN şansı bereketi ve bolluğu yaşamıma sevgi ile kabul ediyorum.... |
![]() | ![]() |
![]() | #614 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2013
Tesekkür: 154
27 Mesajinıza toplam 40 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() iyi geceler, tüm gnlüğünüzü okudum bu gece, inanılmaz motive ediciydi son birkaç saatte değişimi an be an izledim. Ben yeni başladım, yoluma ışık tutacak günlüğünüz:) tüm güzellikler sizinle olsun |
![]() | ![]() |
![]() | #615 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.. YOLUNUZ AÇIK OLSUN GÖNLÜNÜZ HUZUR BULSUN HEP İYİ OLUN HEP İYİ OLALIM... SEVGİLER VE ESENLİKLE
__________________ been KAAN ŞAHİN şansı bereketi ve bolluğu yaşamıma sevgi ile kabul ediyorum.... | |
![]() | ![]() |
![]() | #616 (permalink) |
![]() | ![]() tüm evren beni mutlu etmek için var.. insanlar beni mutlu etmek için uğraşıyorlar
![]() | ![]() |
![]() | #618 (permalink) |
![]() | ![]() arkadaşlar ben satın aldığım ve ücretsiz gelen telkinlerle kendime yeni liste yaptım ve her birine 7 8 telkin koydum.. şimdi ilk önce çekirdek inançlar var.. 7 telkin... bu klasörü 27 gündür dinliyorum tam bir ay olunca bırakıcam.... bir hafta ara verip diğer klasörüme geçicem..... sevgilerle.. ikinci klasör iş ve yaşam disiplini ile ilgili telkinlerden oluşuyor.......
![]() | ![]() |
![]() | #619 (permalink) |
![]() | ![]() herşey benim mutluluğum için var herkes beni mutlu etmek için uğraşıyor
![]() | ![]() |
![]() | #620 (permalink) |
![]() | ![]() herşey benim mutluluğum için var herkes beni mutlu etmek için uğraşıyor üniversiteye girdim.... maddi durumum çok iyi nasıl oldu anlamadım.. bugün oldu gittim başvurdum.... oldu evren benim için çalışıyor... evren benim mutluluğum için var
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: kutayhun Nickli Üyeden Alıntı bu arada sayın yöneticilerimiz ve atakan bey bir yorum yaparsanız çok sevinirim. saygılarımla çünkü 6 aydan sonra kendi subliminal mesajlarımı dinleyeceğim açıkçası şuan dinliyorum şöyle yaptığım subliminal mesajları metal müziklerin altına ekledim. mesela mutluluk okduğum ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi