Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/619945-kutayhunun-guzellesim-gunlugu.html)

kutayhun 20-08-2012 12:47 PM

Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü.....

şu sıralar kararsızım... çok kararsızım..

sweeet 21-08-2012 12:55 AM

Yedekte bir B hatta C planı yapıp karar vermek faydalıdır. Karar vermediğiniz sürece harekete geçemezsiniz. Bunu yaparsam bu olur. Bunu seçersem bu. İyi bir durum muhasebesi yapmalısınız. Hocam sevgiler.

kutayhun 21-08-2012 11:03 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 828424)
Yedekte bir B hatta C planı yapıp karar vermek faydalıdır. Karar vermediğiniz sürece harekete geçemezsiniz. Bunu yaparsam bu olur. Bunu seçersem bu. İyi bir durum muhasebesi yapmalısınız. Hocam sevgiler.

aslında sıkıntı aceleci kişiliğimde, biraz beklesem dediğin gibi A B C planları olabilir... yani bu planları yapabilirim.... bakalım... ne olacak... bilmiyorum şimdilik aynen devam... açıkçası sıkıldım da... monotonluktan.. çünkü çok çalışıyorum... durumum maddi olarak tamam iyi kariyer hedeflerim bana duyulan saygı ve sevgide aynı şekilde ama çok çalışıyorum.. bu sefer... bilmiyorum kafam karışık...

kutayhun 21-08-2012 11:15 PM

karar vermekte acelemi ediyorum. risk almaktan mı korkuyorum.... bilemedim...

sweeet 21-08-2012 11:22 PM

Kafandaki riskler eminim kararlarına engel oluyordur. Risk almalı bazen bence yeteri kadar cesursun bruce lee korkmazdı. Yeni başlangıçlar cesaret ister. Sonuçlarına katlanabildiğimiz sürece her türlü kararı vermekte özgürüz. Ay bu güne özgürlük konusuna ne çok takıldım. Özgür olmak güzel şey hocam. O kadar meşgulken karar vermek de kolay olmaz tatil yapmış mıydınız? Belki bir iki günlük biraz daha bir kafa dinleme tatiline ihtiyacınız vardır. Konya'dan uzaklaşın biraz.

kutayhun 22-08-2012 12:04 AM

yok hocam korkudan değil... aslında kırgınlık, kırgınlık, hafif bir yalnızlık duygusu ve ne istediğini bilememek hocam... ne istediğimi bilsem on numara olacak...

kutayhun 22-08-2012 12:05 AM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 828479)
Kafandaki riskler eminim kararlarına engel oluyordur. Risk almalı bazen bence yeteri kadar cesursun bruce lee korkmazdı. Yeni başlangıçlar cesaret ister. Sonuçlarına katlanabildiğimiz sürece her türlü kararı vermekte özgürüz. Ay bu güne özgürlük konusuna ne çok takıldım. Özgür olmak güzel şey hocam. O kadar meşgulken karar vermek de kolay olmaz tatil yapmış mıydınız? Belki bir iki günlük biraz daha bir kafa dinleme tatiline ihtiyacınız vardır. Konya'dan uzaklaşın biraz.

uzun bir tail iyi olurdu toplam 2 günlük bir tatil yapabildim ya da 3 günlük tatil konusunda haklısınız....

kutayhun 22-08-2012 02:39 PM

nedense çok sinirliyim.... kızgınım.... rahatlamak istiyorum

kutayhun 23-08-2012 03:49 PM

sinirliyim, kızgınım, hiç bir şey nedense keyif vermiyor... ama böyle durumlar çok bereketli ve öğretici durumlardır....

turklion24 27-08-2012 10:02 PM

subliminal recording 8.0 kullanıyorsan programı kurup kullanabilecek bir yardım edersen forum olarak sevinirz ii çalışmalr

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:25 AM.