Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/619945-kutayhunun-guzellesim-gunlugu.html)

kutayhun 28-05-2012 05:16 PM

Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü.....

cansuyu bence yaşamımız değişiyor.. açıkçası biz iyi olunca mutlu olunca pozitif olunca olaylar da pozitif şekilleniyor... saygılarımla...

kutayhun 30-05-2012 05:50 PM

YENİ bir dönem başlıyor umarım bu dönemde gerekli başarıyı gösteri doğru kararlar alır
ve daha çok ve daha keyifli kazanırım....

kutayhun 09-06-2012 08:06 PM

bugün ilk kpds üds derslerimi başlattım... çok güzel oldu. çok güzeldi sınıf.. herkes memnun oldu... kendimi seviyorum kendimle gurur duyuyorum...

kutayhun 21-06-2012 08:07 PM

şükürler olsun ki herşey iyiye gidiyor, üds kpds sınıflarım iyi memnun, dershanenin sistemini değiştirdik genel ingilizce sınıfları iyi, gelen öğrenci sayısı iyi, ben iyiyim ancak bu aralar para bir türlü yetişmiyor.... umarım bol da para gelir... herkese sevgiler...

kutayhun 27-06-2012 07:20 PM

kendimi şükürler olsun ki çok iyi hissediyorum... şükürler olsun çok iyiyim.. allahım herkese güzellik versin.... çok mutluyum çok.... herşey çok iyi gidiyor umarım herkesin yaşamı çok güzel gidiyordur... ayrıca bence telkin dinlemeye devam edin... mümkün olduğunca çok dinleyin... yaşamınız olumlu değişiyor emin olun...

kutayhun 29-06-2012 12:52 AM

bugün inanılmaz güzel bir gündü... artık güzelliğin çevremde hükümdarlık kurmaya başladığını düşünmeye başladım.. şükürler olsun....

sweeet 29-06-2012 11:08 PM

"Güzelliklerin çevremizde hükümdarlık kurma" sı sözünü çok sevdim.

kutayhun 02-07-2012 03:06 PM

güzellikler çevremizde hükümranlık kurdu.. artık bu güzelliklerin sefasını sürüyorum.. şükürler olsun..

kutayhun 07-07-2012 05:00 PM

hayatımız çok güzel... yaşamım güzelliklerle dolu.... her gün daha da güzelleşiyor.. yeni amacıma doğru çok güzel bir biçimde ilerliyorum..... herkesin yanaklarından öpüyorum.. özellikle kendi güzel yanaklarımdan öpüyorum.......
kpds-üds hazırlık atlama sınavları, toefl, gre, sat derken... yoruluyorum da......
ama olsun... çevrem güzel ve daha da güzelleşiyor...

kutayhun 08-07-2012 12:13 AM

bende lens tembelliği var lenslerimi çıkarmıyorum...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:23 AM.