Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/619945-kutayhunun-guzellesim-gunlugu.html)

maxhealth 02-02-2012 02:01 AM

Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü.....

Hocam güzel müzik için teşekkür ederim.Tek sorunun 1. dakikaya kadar iyi gidip sonra biraz farklı gelmesi tabi ki müzik zevki her zevk gibi kişiye göre.Yine de çocukluğumda ki japon yapımı çizgi film müziklerini hatırlattı.Çok taşakkür ederim hocam.Sinirlerinizi de yıpratmamanızı dilerim.Hakkınızı savunmak en doğal hakkınızdır.Sevgi ve saygılarımla.

kutayhun 02-02-2012 02:03 AM

Alıntı:

maxhealth Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 819328)
Hocam güzel müzik için teşekkür ederim.Tek sorunun 1. dakikaya kadar iyi gidip sonra biraz farklı gelmesi tabi ki müzik zevki her zevk gibi kişiye göre.Yine de çocukluğumda ki japon yapımı çizgi film müziklerini hatırlattı.Çok taşakkür ederim hocam.Sinirlerinizi de yıpratmamanızı dilerim.Hakkınızı savunmak en doğal hakkınızdır.Sevgi ve saygılarımla.

japonca metali çok severim.... bir sürü güzel grup var... çok iyi heavy metal yapıyorlar.. gothic, death ve trash metali zaten sevmem..
ama adamların çok güzel heavy metal grupları var......

maxhealth 02-02-2012 02:14 AM

Ne güzel işte hocam sevdiğiniz şeylerle ilgileniyorsunuz.Hem ne demişler 'Hayat sevince güzel'.Hayat sevgiyle lezzetlidir.Siz hangi telkinleri dinliyorsunuz bilmiyorum ama hocam ego güvenin özellikle yeni doğa versiyonu insan haksızlığa uğradığında ya da kendisini savunmak zorunda hissettiğinde çabuk sinirliliğe neden oluyor.Siz dinlediniz mi bilmiyorum ama ben dinlediğim de böyle olduğu için listemden çıkardım.Sevdiklerinizle ve sevenlerinizle bir ömür boyu mutlu ve huzurlu kalın hocam.Sevgi ve saygılar.

kutayhun 02-02-2012 02:19 AM

benim favori telkinimdir ego güven güçlendirici diğer telkinlere 10 basar diye düşünüyorum... kendine güvenden daha etkili bence...

maxhealth 02-02-2012 02:33 AM

Hocam hangi versiyonunu dinliyorsunuz? yeni mi 21 dakikalık yoksa eskisi mi?Açıkcası ben 10 dakikalık eski versiyonun etkilerini neredeyse hiç farketmiyorum ama kendine güven ve suçluluk hissettiriyor.Ego güvenin yeni doğa versiyonu çok güçlü ve güvenli hissettiriyor ama zamanla bende sinirliliğe ve huzursuzluğa neden oluyor.O sebeple dinlemiyorum ama çok etkili olduğuna ben de katılıyorum.Saygılar ve sevgiler.

kutayhun 02-02-2012 02:39 AM

eski versiyonlar bence daha iyi.. ben de yeni versiyon etki etmedi.. ama eskisini dinlerken.. aslna kaplan kesiliyorum.. desem yeridir... dur ikisini birlikte deneyeyim.. kendi telkinlerimi dinliyordum ama şimdi sen dedin oturup egogüven güçlendirici dinleyeyim...

maxhealth 02-02-2012 02:43 AM

Size iyi dinlemeler hocam.Yalnız gelişmeleri buraya yazmayı unutupta bizi merakta bırakmayın.Etkilerini merak ediyorum.

kutayhun 02-02-2012 02:44 AM

Alıntı:

maxhealth Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 819340)
Size iyi dinlemeler hocam.Yalnız gelişmeleri buraya yazmayı unutupta bizi merakta bırakmayın.Etkilerini merak ediyorum.

Cause disarray - galneryus - naruto - YouTube

muhammet ormanda 10 kaplan gücündedir....

kutayhun 02-02-2012 02:49 AM

bu arada dinlemeye başladım hemen etkisini gördüm desem daha ilk dinlemeden sonra kendimi çok iyi hissediyorum..
yeniden bruce lee oldum....

kutayhun 02-02-2012 02:52 AM

çok ilginç ama rüyamda boy uzatma telkini dinliyordum... dün gece .. ama bende o telkin yok..... boy uzatmaya da yazdım ama buraya da yazayım dedim..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:32 AM.