Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... Alıntı:
|
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... ya çok ilginç bir durum müdür arkadaşım... ve diyemiyorum dile getirdim... hem gitme tek başıma kalırım diyor.. hemde o kararı diğer ortak aldı o karar yapabileceğim bir şey yok diyor.. iki arada bir derede ama ben sinrliyim... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... bu arada kimya bölümü bir öğrencim 2 yıldır öğrencim.. ingiliz edebiyatında yüksek lisans öğrencilerinin girdiği sınavda gramer okuma listenin speaking bölümlerinde 1. olmuş minnettarım diye mesaj atmış inanılmaz sevindim.... |
siz bilirsiniz yine de hocam da, bu sinir sizin sinirleriniz.. siz yipraniyor ve siz geriliyorsunuz.. yani saglik sihhat herseyden en önemlisidir.. Fakat bir secim yapmakta zorundasiniz, hatta bu secimi orada sunmak zorundasiniz.. Ya ayni kurallar gecerli olmali yada bu degisim icin bisiler yapilacak demelisiniz.. Bilmem anlatabildimmi... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... nefret ediyorum herşeyden......küfür etmek istiyorum... |
cok sevindim hocam yaaa... tebrikler, iste bu sizin ne kadar iyi ve kaliteli bir ögretmen oldugunuzu gösteriyor.. kendi ögrencilerim geliyor aklima.. egitmen olmak cok sahane bi duygu.. cok güzel bi his.. yani anlatilmicak kadar muhtesem ve olaganüstü bisi.. size de bu seciminizden dolayi tesekkür ediyorum.. Iyiki ögretmensiniz ve iyiki bir egitmensiniz... Var olun.. Daimi olun.. Hep olun.. |
|
lütfen hocam ne diyorsunuz siz, bu kelime bence cok yanlis bir kelime, hele sizin gibi bir egitmene de yakismiyor.. sinirli olabilirsiniz, asabi olabilirsiniz, hatta küfür bile edebilirsiniz su an hepsi gecici bir sürectir ama bir daha bu igrenc kelimeyi azina dahi almayin lütfen.. Bu e... degildir, madem siz bildirdiniz söylediniz önleminizi de alin sonrasi Allah kerim deyin ama lütfen bu cirkin ve igrenc kelimeyi kendinize isnat etmeyin, siz bunu hic mi hic hak etmiyorsunuz... cok üzüldüm simdi :(((( yapmayin böyle lütfen hocam |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... bu bence ilk enayiliğim değil... insanlara güveniyorum.... seviyorum... ve enayi yerine konuluyorum.... ateşten küreyim şimdi.... bilmiyorum.... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:22 AM. |