Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... beş altı aydır ilk defa böyle bir kafa ağrısı kendini kötü hissetme can sıkıntısı gibi bir şey oldu.... sevgiler... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... sorumluluklarım artıyor... dershanedeki sevmediğim sürekli kötülük peşindeki kişiler dershaneden ayrıldı.. ayrıca müdür oldum.. nasıl oldu anlamadım ama oldum.... şimdi çalışma zamanı.. bildiğim bir şey varsa o da allahın herşeyden ve herkesten büyük olduğu.. umarım daha da başarılı oluruz... saygılarımla... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... bir miktar korkum var... endişem var... umarım onları da yenerim.... birden sorumluluk da büyüdü... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... herkese günaydın, erkenden kalktım güzel bir güne başladım... telkin dinlemeye devam... hepinizi seviyorum.. telkinlerinizi dinlemeye devam edin..... telkinler uzun süreçte insanı inanılmaz güzel yapıyor, yaşamı lehinize çeviriyor.. herkese saygılarımla... öpüyorum yanaklarınızdan.. |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... yapacağıma başaracağıma inanıyorum.. herşey güzel bir tayinle devm ediyor... daha iyi olacak.... saygılarım sevgilerim kendime.... başarıyorum.. |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... Biz de inanıyoruz sana Kutayhun |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... teşekkürler haluk bey..... gönüller bir olsun... yaşamımız ego güven dolsun :) |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... dershanede bir yeniliğe giriştik.... herşeyi değiştiriyoruz kurları dersleri müfredatı öğretilecek konuları.. hepsini değiştiriyoruz... ve yapıyoruz yapıyoruz.... dualarınız eksik etmeyin.. sevgiler... başarı elimizde... saygılarımla... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... bana mı öyle geliyor yoksa gerçekten de biz dönüşürken yarattığımız çekim alanıyla herşey mi dönüşüyor? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:35 PM. |