Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... yaşamımız daha da güzelleşerek devam ediyor.. öncelikle bunun için yüce yaratıcıya şükrediyorum.... daha sonra atakan beye teşekkür ediyorum... emeklerinin güzelliğinin devamını diliyorum... arkadaşlar yeni dinlediğim telkinlerden beyin gücünü yüzde yüz kullan inanılmaz etkili bir telkin herkese öneririm.. beni bir eklime ustası yaptı.. çok memnunum.... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... şimdiki amaç kilo vermek... kilo verme telkinlerini dinlemeye başladım... kilom 120... arkadaşlar.. bakalım ne olacak.. kilo vermeye niyetleniyorum, niyetleniyorum cayıyorum... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... Alıntı:
kişiye özel değilse tabi actionsmile |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... kardeşim bazı telkinleri telkincd.com dan ücretli satın alyoruz.. bu onlardan.. |
|
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... bugün 118 kilo valla abartı yok.... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... Arkadaşlar ben 6 ay gibi bir süredir dinliyorum, telkinlerin etkilerini genenl olarak bir daha paylaşayım dedim.. Öncelikle bne yıllarca her gün karabasan gördüm artık yaşamımda karabasan yok.. Telkinlerden önce sürekli elim kolum uyuşurdu artık böyle bir durum söz konusu değil. Ben de çocuklukyan gelen bir sinüzit var inanılmaz kafa ağrısı yapar artık neredeyse hiç ağrı yapıyor.. Telkinlerden sonra sürekli kendimi güvende güçlü daha erkek hissediyorum. Çok güzel cümleler kuruyorum.. Her daim kendime güveniyorum, enerjime erkekliğime zekama aklıma ruhuma güveniyorum Hakkımı yedirmiyorum Kendimi ezdirmiyorum. Sürekli mutluyum. Bilge ve akıllı bir insan oldum, insanlar bana yaşam koçu ol diyorlar.. İnsanlarla olan ilşkilerim hem güzelleşti hem de dominant figür oldum. Sürekli bir övgü alıp utanma halindeyim.. Etrafımdaki insanları olumu olarak etkiliyorum. Daha çok tuvalete çıkıyorum Daha çok su içiyorumDaha çok meyve yiyorumBiraz daha fazla şefkatli ve itidalli oldumÖğretmenim ve sınıfta daha çok kendime güveniyorum.Aralıksız saatlerce konuşuyorum.Kafa ağrım azaldı neredeyse hiç seviyesindeKendimi sürekli enerjik hissediyorum ve tansiyonum düşüp artmıyor.bu arada yaşamımda ilk defa hayır demeyi öğrendim ve geçmişteki aşk acılarını da unuttum. sanki hiç olmamış gibi çok mutlu edici bir durum bu.. İnsanları artık daha çok seviyorum, ancak bir soru olunca takır takır cevabını veriyorum. Bir öğretmen, bir erkek, bir insan olarak kendimi çok seviyorum kendime çok güveniyorum. Sevgiyle yaşıyorum, güvenerek yaşıyorum.. ayrıca allaha şükretmeyi öğrendim. Yaşamımda emin olun inanılmaz değişimler oldu iş yaşamım arkadaş çevrem vesaire… bir sürü değişim yaşadım.. ve hergün yaşamım güzelleştikçe güzelleşiyor.. size öyle diyim… daha fazla ayrıntı vermek istemiyorum.. ama telkinler zihin kalıplarınızı değiştiriyor.. değiştirdikçe de evren yaydığınız enerji değişiyor.. o yüzden hep kazanan oluyorsunuz.. olay kazanıp kaybetmek değil ama gerçekten bence sitedeki telkinler bence 30 yaşına gelmeden önce mutlaka en az bir yıl boyunca dinlenmeli.. ayrıca ihtiyacınız olan başka telkinler varsa.. telkincd.com dan bakın.. cidden inanılmaz güzel telkinler var.. |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... kutayhun adına çok sevindim.bende bayadır dinliyorum o bahsettiğin özelliklerin çoğu ara sıra ben de alıyor ama daha çok içimde bir boşluk ve bunalımlık var,acaba sen telkinler dışında herhangi bir şey yapıyormusun mesela meditasyon eft gibi bişey ve aklına geçmişten bir düşünce geldiği zaman o düşünceye karşı nasıl bir tepki veriyorsun ben daha çok geşmişimle barışamadım suçluluk telkinni dinlediğim halde pek bir fayda sağlamadı aksine daha çok bağlanıyorum geçmişime..bana ne gibi bir tavsiyede bulunabilirsin.teşekürler. |
ben OSHO okudum... cesaret adlı kitapla başlayabilirsin... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... teşekürler... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:26 PM. |