Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... Alıntı:
Sevgili kutayhun, cok guzel bir yazi ve cok guzel bir sekilde anlatilmis. Acaba kime ait diye merak ettim...actionsmile |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... OSHOya ait..... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... O yüzden unutma: Güven ile inanç arasında çok büyük bir fark vardır. Güven kişiseldir; inanç ise toplumsaldır. Güvenin içinde gelişmek zorundasın; inancın içinde olduğun gibi kalabilirsin, nasılsan öyle kalırsın, ve inanç sana dayatılabilir. İnançları bırak. Korku ortaya çıkacak, çünkü eğer inancı bırakırsan kuşku doğar. Her inanç kuşkuyu bir yere saklanmaya zorluyor; kuşkuyu bastırıyor. Bu seni endişelendirmesin; bırak kuşku gelsin. Herkes gün ışığına ulaşabilmek için karanlık geceyi yaşamak zorundadır. Herkesin kuşkuyu yaşaması gerekir. Yolculuk uzun, geceyse karanlık. Ancak uzun yol sona erdikten ve gün doğduktan sonra, buna değmiş olduğunu göreceksin. Güven "oluşturulamaz". Asla onu bir ekin gibi yetiştirmeye çalışma; tüm insanlığın yapmaya çalışageldiği şey budur. Oluşturulmuş güven, inanca dönüşür. Güveni kendi içinde keşfet; onu oluşturma. Varlığının daha da derinine in, varlığının gerçek kaynağına ve onu keşfet. A R A Y I Ş GÜVENE İ H T İ Y A Ç DUYACAK, çünkü bilinmeyene adım atıyorsun. İnanılmaz bir güven ve cesaret gerektirecek, çünkü geleneksel ve bilindik olandan uzaklaşıyorsun; güruhtan uzaklaşıyorsun. Engin denize açılacaksın ve diğer k ı y ı var mı, yok mu bilmiyorsun. |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... arkadaşlar bu aralar koruma kalkanı ve topluluk önünde konuşmada karar kıldım.. 3 gündür dinliyorum.. kendimi çok iyi hissediyorum.. gerçekten yaşamımda da hissettim.. ilişkilerde de.. ama bir boğaz ağrısı oldu.. nedenini bilmiyorum.. sürekli bir boğazda tutukluk mu var bilmiyorum....öyle bir durum söz konusu.. bu aarada dinlerken de uyuya kalıyorum bu güzel bir etki... hepinzie sevgiler... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... Boğaz ağrısı kendi adına konuşamama ve kendi isteklerini dile getiremediğine dair yoğun bir inançtan kaynaklanıyor olabilir. Yada kendini ifade edemediğini düşünüyorsundur. Belkide değişmekten korkuyorsundur. Kendini bir sorgula sorunun kaynağını bul. Son olarakta bir fincan ballı bitki çayı iç bak nasıl bülbül gibi şakırsıny789...... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... teşekkür ederim bilgilendirmeniz için... yukarıda yazdıığıınıız şeyler gerçekten çok açııklayııcıı oldu. dediğğiniz gibi gözden geçireceğğim |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... bugün derslerime girdim. sınıflarımız biraz soğuk olmasına karşın çok güzel ders işledim.... bu arada garip gelecek ama ben şunu keşfettim uzun uğraşlar sonucunda bir telkinin etki etmesi süreden çok tekrarla ilgili.. yanılıyorsam yönetici arkadaşlar ve en iyi etki takriben 150-200 arasında değişiyor.. bu yüzden ben de koruma kalkanı dinliyorum sadece ve şuan 150 kere dinledim.. belki rakamlar korkutucu gelebilir ancak mesela 5 dakikalık bir telkin tek başına dinlendiği zaman 3 günde 6 saatten direk etkili oluyor ve sanırım kalıcı olma özelliği gösteriyor... şuan koruma kalkanı bitti ve 150 kere de topluluk önünde konuşma dinleyeceğim... saygılarımla.. sitemiz çok güzel.. ücretsiz telkinler sayesinde çok şey öğrendik... saygılarımla... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... arkadaşlar özellikle belirtmek isterim ki temel dinlemeleri yaptıktan sonra örneğin, suçluluk, kendine güven, ego güçlendirici ve topluluk karşısında konuşma gibi telkinlerimizi dinledikten mutlaka koruma kalkanını dinleyelim gerçekten çok güzel etki ediyor. inanılmaz bir etkisi var.. içeriğinden de anlaşılacağı üzere gerçekten iyi olma halini sabitleen bir etkisi var.. şiddetle önerilir.. saygılarımla... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... arkadaşlar koruma kalkanı telkinini içselleştirdiğimi düşünüyorum... dediğim gibi başkalarının düşüncelerini önemsememeyi dinliyorum onun için de bugün son gün.. bu telkini de içselleştirdikten sonra seçtiğim telkini söyleyeceğim... bu arada kendimi çok iyi hissediyorum... sevgilerimle... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... bugün çok güzel bir gündü..... derslerime girdim çıktım.. mutluluk içinde ders yaptık.. herşey on numaraydı.... bu arada başkalarının düşüncelerini önemseme telkininde 150yi geride bıraktım.. ama bu akşam son artık.. bundan sonra topluluk karşısında konuşmayı dinleyeceğim... tabi unutmanda ben telkinleri teker teker dinliyorum.. ve çok güzel de etkisini hissediyorum... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:36 PM. |