Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/619945-kutayhunun-guzellesim-gunlugu.html)

kutayhun 05-03-2012 01:41 PM

Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü.....

pardon yanlış olmuş.. topluluk önünde konuşma demişim.. şuan sosyallik artırıcıyı dinliyorum.... 150 kere bunu dinleyip içselleştirdikten sonra.. yoluma devam edeceğim.... ama şunu diyeyim tek başına dinleyince etkiyi ve etkilerini çok rahat gözlemleyebiliyorsunuz... bence tek bşaına dinlemek güzel tabii ki temel dinlemeleri yaptıktan sonra..... şuan sosyallik artırıcıyla coşuyorum :) bakalım ne olacak..... ama bu şekilde düzenli bir ilerleyiş oluyor.... tek telkin dinleme taraftarıyım.. ve herkes tavsiye ediyorum... herkese tavsiye ederim...

kutayhun 06-03-2012 11:43 PM

arkadaşlar telkicd den özel sipariş telkin satın aldım artık bunları dinleyeceğim...

kutayhun 20-03-2012 10:58 AM

herkese günaydın, isteklerimiz fazlasıyla oluyor, o yüzden herkes hayırlısı olsun demeyi de öğrensin, çünkü bazen isteklerimiz bir gerçekleşiyor, ne yapacağını bilemiyorsun, herkese güzel günler, isteyin dua edin şükredin ve başka insanlara yardım edin...

strongman 20-03-2012 01:37 PM

kutayhun gunlüğünü takip ediyorum ve çok değişik yöntemler denemişsin en son teker teker dinliyordun ne oldu,bir netice aldınmı ve aldığın telkin cd leri nasıl hangileri aldın eğer bir sakıncası yoksa...

davutby 20-03-2012 06:24 PM

evet bence de en mantıklısı 1,2 telkin dinlemek

kutayhun 22-03-2012 01:46 AM

Alıntı:

strongman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 821946)
kutayhun gunlüğünü takip ediyorum ve çok değişik yöntemler denemişsin en son teker teker dinliyordun ne oldu,bir netice aldınmı ve aldığın telkin cd leri nasıl hangileri aldın eğer bir sakıncası yoksa...

bir ben telkinlerden inanılmaz güzel neticeler aldım... öncelikle bunu diyeyim...

özel bir tavsiye istersne diyeceğim şudur... temel 3 hafta ego sçulluk dinledikten sonra... istediğin tüm telkinleri at winapa 5 olur 10 olur farketmez 2 3 ay dinle... sonra hepsini teker teker 4 5 gün dinle.. çok etkili oluyor... öyle diyim.. sağlıcakla

kutayhun 22-03-2012 02:11 AM

Alıntı:

davutby Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 821962)
evet bence de en mantıklısı 1,2 telkin dinlemek

haklısın ama benim hesaplarıma göre bir telkinin etki süresi 148 dinleme ben de 160 kere falan dinleyip diğerine geçiyordum.. ama şuan yeniden elimde 12 telkin var.. bunları topluca bir iki ay dinler .. sonra hepsini teker teker dinlerim... benim yöntem budur.. bu arada işlerimden dolayı yeni adlığım telkinleri düzenli dinlemeye yeni başladım....... ama onların da etkisi hissediliyor.. mesela daha önceki telkinlerde dik yürüme olmamıştı.. ama şimdi oldu.. direk gibi yürüyorum.. gülüyorum... neşeliyim.. saygılarımla...

kutayhun 22-03-2012 07:04 PM

BU ARADA BEYİN GÜCÜNÜ YÜZDE YÜZ kullanmayı dinliyorum.. kullandığım sözcükler değişti, türkçeyi uzun cümlelerle ve bambaşka sözcüklerle kullanıyorum oldum ve çevreye bakış açım değişti.. şiddetle öneririm, saygılarımla....

gunesim 23-03-2012 10:00 AM

Alıntı:

kutayhun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822025)
BU ARADA BEYİN GÜCÜNÜ YÜZDE YÜZ kullanmayı dinliyorum.. kullandığım sözcükler değişti, türkçeyi uzun cümlelerle ve bambaşka sözcüklerle kullanıyorum oldum ve çevreye bakış açım değişti.. şiddetle öneririm, saygılarımla....

Beyin gücünü yüzde yüz kullanma telkini özelmi değilse indirebileceğimiz bir yer varmı?

kutayhun 25-03-2012 01:57 AM

Alıntı:

gunesim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822040)
Beyin gücünü yüzde yüz kullanma telkini özelmi değilse indirebileceğimiz bir yer varmı?

ücretli olanlardan...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:29 PM.