Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/619945-kutayhunun-guzellesim-gunlugu.html)

frezya 13-02-2012 11:28 PM

Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü.....

kutayhun Hint Felsefesi= Kural 3-Cümle 3 DİKKAT LÜTFEN :) Bilmem anlatabildim mi:)

kutayhun 13-02-2012 11:39 PM

"Hiç kimse üstün değildir, hiç kimse aşağı değildir, fakat kimse eşitte değildir. İnsanlar yalnızca eşsizdir, karşılaştırılamaz. Sen sensin, ben benim. Ben potansiyelimi hayata vermek zorundayım; sen potansiyelini hayata vermek zorundasın. Ben kendi varoluşumu keşfetmek zorundayım, sen kendi varoluşunu keşfetmek zorundasın..!"

- Osho -

kutayhun 13-02-2012 11:45 PM

Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820437)
kutayhun Hint Felsefesi= Kural 3-Cümle 3 DİKKAT LÜTFEN :) Bilmem anlatabildim mi:)

valla dediğim olay umrumda bile değil.....bir şeylerin sancısı mı bilmem ama... bi şeyler için kızgınım...ve kızgınım ve kızgınım...

kutayhun 14-02-2012 02:05 AM

Hakikat ödünç alınamaz. O kitaplardan çalışılamaz. Hiç kimse sana onun hakkında bilgi veremez. Senin
zekânı keskinleştirmen zorunludur, bu sayede sen varoluşun içine bakarsın ve onu bulursun. Eğer bir
çocuk açık, alıcı, uyanık bırakılırsa ve araştırmak için arzu verilirse onun psikolojik özgürlüğü olacaktır.
Ve psikolojik özgürlük ile birlikte muazzam bir sorumluluk gelir. Ona bunu öğretmek zorunda değilsin; o
psikolojik özgürlüğün gölgesi gibi gelir. Ve o sana müteşekkir olacak. Aksi taktirde bütün çocuklar anne
babalarına kızgındır çünkü onlar onu mahvetti: Onun özgürlüğünü yok ettiler, zihnini koşullandırdılar. O
bir soru dahi sormadan önce hepsi, kendi deneyimlerine dayanmadığı için sahte olan cevaplarla zihnini
doldurdular.
Bütün dünya psikolojik esaret altında yaşıyor.

kutayhun 15-02-2012 07:23 PM

seviyorum, çok seviyorum, kocaman çok seviyorum, sevgimle ışık saçıyorum, sevgim çok güzel, sevilmeyi davet ediyorum yaşamıma.... sevgiye konsantre oluyorum...telkin dinliyorum... :)

kutayhun 15-02-2012 07:24 PM

http://www.youtube.com/watch?v=Fem5R...eature=related

yaşamıma girecek güzel şimdiden çok seviliyorsun....

kutayhun 20-02-2012 11:18 PM

kendi yaptığım telkinler var.. artık onları dinliyorum..... ve dinlemeye devam edeceğim..... bu seferde bunun deneyini yapacağım... şimdi 3. gün..öbür ayın 18inde sonuçları söyleyeceğim.. bakalım işe yarıyor mu... bu aralar siteye giremiyorum.... çok yoğunum.. ama yaşamın ben için iyiye biçimlendiğini düşünüyorum... herkese saygılarımla...

kutayhun 20-02-2012 11:20 PM

Eğer masumsan cesarete ihtiyacın yoktur. Netliğe de ihtiyacın yoktur; çünkü hiçbir şey masumiyetten daha net, daha şeffaf olamaz. O yüzden asıl sorun insanın kendi masumiyetini nasıl koruyacağıdır. Masumiyet elde edilecek bir şey değildir. Öğrenilecek bir şey değildir. Resim, müzik, şiir, heykel gibi bir yetenek değildir. Bu tip bir şey değildir. O daha çok nefes almak gibidir; doğuştan Varolan bir şey.
Masumiyet herkesin doğasında vardır. Hiç kimse masum olmadan doğamaz.

kutayhun 24-02-2012 02:55 AM

arkadaşlar bu saatten sonra ne olması gerekiyor.. bir yorumu olan var mı.. ya da hangi telkini bu saattten sonra uzun süre dinlemeliyiz... şimdi ikisi arasında kaldım hangisini dinleyeyim uzun süre.. koruma kalkanı mı topluluk önünde konuşma mı.. bir de nedense artık uzun süre telkin dinleyemiyorum... yani diyelim li bir gün bir telkin dinledim ertesi gün başak birine geçiyorum... yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim...

frezya 24-02-2012 03:26 PM

Bu saatten sonra derken?Ben günlüğünün tamamını okumadığım için anlayamadım sanırım.O yüzden yorum yapamıyorum.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:33 PM.