Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/619945-kutayhunun-guzellesim-gunlugu.html)

kutayhun 23-01-2012 10:33 AM

Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü.....

ilginç şeyler oluyor, umarım bu ilginç şeyler çok iyi şeyler...

kutayhun 23-01-2012 06:23 PM

yakında kendi bohem yaşamımı yeniden yapılandıracak yeni bir yaşam bölmesinin içine girebilirim..

kutayhun 23-01-2012 07:11 PM

İlhan İrem - Komedi (1991) - YouTube

kutayhun 24-01-2012 07:41 PM

Kendi merkezimize başkasını, ilişkide olduğumuz birini oturtuveririz. Babamız annemiz, kardeşimiz yahut sevgilimiz. Belki çocuğumuz ya da patronumuz! Herhangi birisini oraya yerleştirebiliriz. Sonra da kendimiz yerine o kişiyi değiştirmeye çalışırız. Kendimizi aramak ve bulmak arzusu derinlerde duruyorken; biz ,o kişi yahut kişileri yaşamımızın amacı haline getiririz.

Osho

kutayhun 27-01-2012 01:23 AM

bugün iftiraya maruz kaldım, tehdit edildim... ama altta kalmadım... haddini bildirdim kişiye..
ama eve geldim kzı kardşeim hastaneye kaldırılmış apandist sıkıntı imiş yarın sabah ameliyat olacak...
bir gece öncede rüyamda berbere gidiyordum.. tanımadığım bir berber beni traş ediyordu... falan kızıyordum..
sinirleniyordum.... öyle dua edin kardeşim iyi olsun... canım sıkkın

Çok çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum........

acemisirine 27-01-2012 02:09 AM

Her iki yönden gecmis olsun hocam.. Hersey iyi olacak.. Belki biraz anlamsiz bir söz ama yerinde; vardir bunda da bi hayr..

Siz sadece sakin olunuz.. Kardesiniz simdi emin yerde, hastanede.. Iftira konusunu da bi düsünün tasinin nasil böyle bir

duruma bas vurma gereksinimi duydu bu kisi.. Kötü ve igrenc davranisinda bi eksiklik ve eziklik mi var, yoksa birilerinin

kiskirtmasina gelipte mi size böyle davrandi.. Belki ortalik yatisinca bi konusup cözümleyebilirsiniz..

Yaradan yar ve yardimciniz olsun..
Melek ordusunu yardiminiza göndersin ve evrendeki tüm iyilikler sizi kusatsin..

juger 27-01-2012 11:14 AM

İnsanlar pek inanmasa da ben rüyaların çok şey anlattığına inanıyorum. Hem geçmişi hem de geleceği anlatıyor. Rüyada berber görmek yüksek makamdan insanlarla iş yapılacağına, şans ve bereket kazanılacağına ve uzun zamandır çekilen sıkıntıların biraz çabayla yok olacağına delalet ediliyor.

Zaten ne olursa olsun bu sağlam duruşunuzu bozmayın.

"Üzüntüye kapılmayın, gevşeklik göstermeyin. Eğer inanmışsanız, üstün gelecek olan sizsiniz" (Al-i İmran:139)

Size ve ailenize bol sağlıklı, bereketli günler diliyorum :)

kutayhun 28-01-2012 12:24 AM

Alıntı:

acemisirine Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818768)
Her iki yönden gecmis olsun hocam.. Hersey iyi olacak.. Belki biraz anlamsiz bir söz ama yerinde; vardir bunda da bi hayr..

Siz sadece sakin olunuz.. Kardesiniz simdi emin yerde, hastanede.. Iftira konusunu da bi düsünün tasinin nasil böyle bir

duruma bas vurma gereksinimi duydu bu kisi.. Kötü ve igrenc davranisinda bi eksiklik ve eziklik mi var, yoksa birilerinin

kiskirtmasina gelipte mi size böyle davrandi.. Belki ortalik yatisinca bi konusup cözümleyebilirsiniz..

Yaradan yar ve yardimciniz olsun..
Melek ordusunu yardiminiza göndersin ve evrendeki tüm iyilikler sizi kusatsin..

bir tane öğrencim var.. kız öğrencim yaşı büyük tabi..
erkek arkadaşı tehdit etti beni bayağı ağır falan küfürler...
kız arkadaşımdan uzak dur diye dumur oldum... daha önce de olmuştu..
kızın erkek arkadaşı geliyor kıza kursu bıraktırıyor.. ruh hastası tipler anlayacağınız.. ben de açtım sövdüm sen kim oluyorsun dedim adresini istedim.. görüşelim diye iyice tırstı.... falan özür diledi tip...
sonra kıza kötü davranmasından korktuğum için üstelemedim...

böyle tipler çünkü güçlerini kendinlerinden güçsüz olanlara gösterir..

kardeşim de ameliyat olacak onu bekliyoruz... doktorların operasyonun şekli konusunda karar olmalarını bekliyoruz...
acemişirine herşeyinle varool sağol.. sen de her zaman güzel niyetlerini dualarını eksik etmiyorsun... allah da sana her zaman yardım etsin...
sen de cansın canansın acemişirinesin...

kutayhun 28-01-2012 12:26 AM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818770)
İnsanlar pek inanmasa da ben rüyaların çok şey anlattığına inanıyorum. Hem geçmişi hem de geleceği anlatıyor. Rüyada berber görmek yüksek makamdan insanlarla iş yapılacağına, şans ve bereket kazanılacağına ve uzun zamandır çekilen sıkıntıların biraz çabayla yok olacağına delalet ediliyor.

Zaten ne olursa olsun bu sağlam duruşunuzu bozmayın.

"Üzüntüye kapılmayın, gevşeklik göstermeyin. Eğer inanmışsanız, üstün gelecek olan sizsiniz" (Al-i İmran:139)

Size ve ailenize bol sağlıklı, bereketli günler diliyorum :)

sağol juger çok sağol... herşey tabii ki daha iyi olacak... inancımız varsa üstünüz... kuşku yok bunda...

kutayhun 28-01-2012 12:29 AM

ALMORA - iyiler siyah giyer - YouTube

iyiler siyah giyer unutmayın....
her köşe başında bir tane vardır....
görebilene...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:30 PM.