Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/619945-kutayhunun-guzellesim-gunlugu.html)

kutayhun 29-01-2012 12:17 AM

Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü.....

çok sağol juger, belki yaşamımda yeni ve daha güzel bir döneme adım atarız.... sağol gerçekten

juger 29-01-2012 01:10 AM

meditasyon yaparak hayatına yenilik ve güzellikleri çekeceksin, bundan emin olabilirsin.

evren boşluk kabul etmez. sen doldurmazsan o doldurur. zihninin gereksiz düşüncelerle dolması gibi mesela. boş bırakılan bir zihin, bomboş düşüncelere mahkumdur. ama meditasyon ile gereksiz olanları temizleyerek, yerine gelecek olan yenilik ve güzelliklere yer açmış oluyorsun.

kutayhun 30-01-2012 07:51 PM

jugerş imdi oshonun cesaret adlı kitabını aldım... bitirdikten sonra size de anlatırım.... bu akşam başlayacağım... bildiririm size neler olduğunu ne ler hissettiğimi.. bence telkinleri destekleyecek bir kitap... sağlıcakla juger ve tüm diğer arkadaşlar...

kutayhun 01-02-2012 01:44 AM

kendimi nedense enayi gibi hissediyorum.. sanki birileri güvenimi satın almış gibi geliyor... telkinler de ilginç aşırı farkındalık yaratıyor.. sanki artık herşeyin farkındamışız gibi kandırılma şansımızı azaltıyor.. bilmiyorum biliyorum...

kutayhun 01-02-2012 02:25 AM

"bir bakıma, insan gördüğü şeylerin toplamı kadar uyanık, görmediği şeylerin sonsuzluğu kadar uykuda oluyor, diyordum. ardından da, olaya bu açıdan bakıldığında, var olan her şeyi asla aynı anda göremeyeceğimize göre, demek ki uyanmanın hiç, ama hiç mi hiç sonu yok, diyordum."

hasan ali toptaş

kutayhun 01-02-2012 10:37 PM

bu sabah kalktım burnum öyle kanamış ki anlatamam... hala da kanıyordu kalktığımda....kalktım üstümü değiştirdim...
banyo ettim..... falan neden kanadı anlamadım...

acemisirine 02-02-2012 12:01 AM

Alıntı:

kutayhun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 819297)
bu sabah kalktım burnum öyle kanamış ki anlatamam... hala da kanıyordu kalktığımda....kalktım üstümü değiştirdim...
banyo ettim..... falan neden kanadı anlamadım...

gecmis olsun hocam, acaba oda isisinin fazla olmasindan kaynaklanmis olabilirmi ??

Yatarken kilcal damarlari zedeleyecek fazla / asiri bir gerginlik - düsünce - stress ile yatmis iseniz bunlarda neden olabilir...

acemisirine 02-02-2012 12:03 AM

Alıntı:

kutayhun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 819206)
kendimi nedense enayi gibi hissediyorum.. sanki birileri güvenimi satın almış gibi geliyor... telkinler de ilginç aşırı farkındalık yaratıyor.. sanki artık herşeyin farkındamışız gibi kandırılma şansımızı azaltıyor.. bilmiyorum biliyorum...

acaba nedenini biliyormusunuz bu sekil düsünmenizin hocam???

sizin farkinda olmadiginiz ama bilincaltinizi rahatsiz eden gecmisteki durumlardan olusmus olabilir mi ???

yada su son zamanda yasadiklariniz mi bu düsünmeye itiyor sizi???

kutayhun 02-02-2012 01:16 AM

nedeni aynı oranda çalıştığımız halde, bir başka hocanın bana göre maaşının yüksek olması... hatta beni enayi yerine koyup maaşımı arttırmamaları... canımı sıkıyor

kutayhun 02-02-2012 01:17 AM

Alıntı:

acemisirine Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 819304)

gecmis olsun hocam, acaba oda isisinin fazla olmasindan kaynaklanmis olabilirmi ??

Yatarken kilcal damarlari zedeleyecek fazla / asiri bir gerginlik - düsünce - stress ile yatmis iseniz bunlarda neden olabilir...

gece sinirle nefretle kızgınlıkla yattım olabilir.... sinirliyim....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:41 AM.