Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... Alıntı:
|
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... evet... dinlediğim şarkının da etkisi var bence... o japonca metal parçasının çizgi filmli versiyonu.. altta telkin çalıyor.. kendimi çok güçlü hissediyorum.... |
|
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... cansın can kal acemişirine, kadın dediğin yaratık zaten yaratılıştan güzeldir... bu arada aklıma bir şey geldi yapıcam mükemmel olacak.. sana da vereceğim.... cidden bayılacaksın bana bir kaç gün ver... aslında herkese verebiliriz.. yapayım söylerim... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... dört gözle bekliyorum hocam.. simdiden heyecan basti... 2-3 gün sonra tekrar bi hatirlatirim |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... manyak bi şi olacak.. cidden .... önce bir önçalışma yapayım... sonra okumaları var... ama korku duygusunu ortadan kaldıracağız.. hani saçma sapan korkuları.. böyle büyüye fala cine hayalet hortlak gibi korkular için bir telkin yapıcam.. ayrıca muska ve koruma dualı bir telkin.. geçen psikoses diye bir sitede gördüm.. ama önçalışam çok önemli kuranı iyice araştırmalıyız.. bir de koruma kalkanıyla dinlersen on numara olur diye düşünüyorum.... hadi bakalım.. hem yarın gündüze gerekli sureleri araştırmaya başlayacağım..... hem sen de tek başına bir bayan olarak daha rahat olursun..... içine kazadan beladan kötülükten korunmak için olan duaları da okursak süper olur gibi... sağlıcakla... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... süper bisi olacak cidden harika.. |
|
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... valla bilinçaltıma girmeyi çok istiyorum da.. bilmiyorum o kadar freud okudum... anlamadım. aslında kendimce anlamlar çıkarıyorum da gece gece şimdi uzun bir msaj döşemeyim.. ama özetleyim... şimdi ben hafif tombişim... kilo veremediğim için doğla olarak beynim rüyasında uzamaya çalışarak rahatlıyor desem.. özetlemiş oluyum.. ehuehuehuheuehuehe psikanaliz |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:17 AM. |