Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... Ben karışık liste dinliyorum hocam.Şimdi depresyon, panik atak, mutluluk, pozitif düşün, Telkinlerini dinliyorum.Önce fobilerimi yok edecek bi liste dinliyorum.Daha sonra ego güven kendine güven dinleyeceğim.21 günde bir liste değiştireceğim yani.Benim için fobiler çok önemli ilk olarak onları dinliyorum.Ben daha önce 2009 yılında telkinleri dinlerken çeşitli yöntemler denemiştim etkilerini daha hızlı görmek için ama faydalı olmuşmuydu hatırlamıyorum.O nedenle sordum.Sevgi ve saygılarımla. |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... Alıntı:
sürekli gülüyorum... herşey iyiye gidiyor.. daha özgür hissediyorum... akıllı şeyler yapmaya çalışıyorum sıkıntı karşısında.. soğukkanlıyım.... yaşamım da güzelleşiyor...... bir de kar yağıyor yetmez mi..... acemi şirine.. daha açık anlatacağım söz.... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... Alıntı:
bunlar cook güzel durumlar hocam.. aslinda bu yazdiklarinizin icindede sorularim var ama bayagi bi gec oldu.. yarin is, hadi sansliniz hocam, ama bu bi ara sormiyacagim anlamina gelmez.. hayirli geceler, yasaminizin daha da güzellesmesi ve hayatinizin huzuru dop dolu yasamasi dilegi ile girlhaha |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... ben acemi şirine on numarayım.. istediğin ayrıntıda soru sorabilirsin.. ama kar yağıyor... pencere açık klavye soğuk öyle diyim... ama sen sor istediğin soruyu. .ben gün içinde cevapları hazırlar sana yazarım.... sevgiler... karı seviyorum |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... bence en önemlisi kendimi seven bir insan oldum, iki artık kaygı, endişe korku duymuyorum.... 3 olumlu bakıyorum, 4 güçlü ve cesur hissediyorum 5dershanecilik zordur diyorum.... ama bu yıl daha güçlü ve güzel bir öğretmenim... 6 biraz tembelim bu aralar telkinlerle ilgisi var mı bilmiyorum... 7 konyada kendime benzeyen insanlardan bir arkadaş çevresi edindim... 8kafamda güzel projeler var.. 9 bulanıklıktan olabildiğimce sıyrıldım... 10 sizinle tanıştım memnunum.. her türlü soruya açığım isteyen sorabilir... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... bir de asla bitmeyen bir etki ve ben bu etkiden çok memnunum, acemi şirine hale günde 4 5 litre sırf su içiyorum... ve içmeyince kendimi rahatsız hissediyorum.. bu arada yeni bir dizüstü bilgisayar aldım....... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... Sevgi sadece anlayış ve farkında!ıkla mümkündür. Sadece diğer kişiyi anlayıp ona saygı duymakla kalmayıp, varlığının da en derindeki özüne varmışsındır. Kendi en derin özünü görerek, diğerindeki en derin özü de görmeye muktedir hale gelmişsindir. Artık diğeri bir beden yahut bir zihin olarak var olmaz; diğeri bir ruh olarak da var olur. Ve ruhlar ayrı değildir; iki ruh buluştuğunda bir olurlar. Sevgi aşkın en yüksek halidir. |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... Şehvetin ne olduğunu biliyoruz, bu nedenle sevginin ne anlama gelebildiğini anlamak da çok zor değildir. Şehvet biyolojik bir ateşlilik halidir: O sıcaktır, sen neredeyse biyolojik, bilinçdışı enerjiler tarafından ele geçirilirsin. Artık sen kendinin efendisi değilsindir; sadece bir kölesindir. Sevgi senin biyolojiyi aştığın, fizyolojiyi aştığın anlamına gelir. Sen artık köle değilsindir, bir efendi olmuşsundur. Artık sen bilinçli olarak iş görürüsün. Bilinçdışı kuvvetler tarafından yönetilmiyor, çekiştirilmiyor ve itilmiyorsun; enerjilerinle ne yapmak istediğine kendin karar verebiliyorsun. Bütünüyle özgürsün. O zaman şehvet halini alan enerji sevgiye dönüşür. Şehvet tutkudur, sevgi ise şefkattir. Şehvet arzudur, sevgi ise arzusuzluktur. Şehvet açgözlülüktür, sevgi ise paylaşmaktır. Şehvet diğerini bir araç olarak kullanır, sevgi ise diğerine kendi içinde bir amaç olarak saygı duyar. Şehvet seni yeryüzüne, çamura bağlı tutar ve asla bir nilüfer haline gelemezsin. Sevgi seni bir nilüfer yapar. Sen hırsın, öfkenin, açgözlülüğün çamurlu dünyasının üzerinde yükselmeye başlarsın. Sevgi enerjilerin dönüşümüdür. Normalde sen parçalanmışsındır, bölünmüşsündür. Bazı enerjiler senin öfken tarafından emiliyor, bazı enerjiler hırsın tarafından emiliyor, bazı enerjiler senin tutkun tarafından emiliyor ve bu böyle sürüp gidiyor. Ve senin etrafında o kadar çok arzular var ki sana hiç enerji kalmıyor; sen sığ, içi boş kalıyorsun. Ve William Blake'in dediklerini hatırla -bunda büyük bir bilgelik var- der ki: "Enerji keyiftir." Fakat sende hiç enerji kalmamıştır; senin tüm enerjin boşa gitmeye devam ediyor. Tüm bu enerjiler artık israf edilmediğinde, onlar senin içsel gölünü, manevi varlığını doldurmaya başlar. Sen dolarsın. İçinden büyük bir sevinç yükselir. Taşmaya başladığında, bir buda haline gelirsin ve sen tüketilemeyecek bir kaynağa erişmişsindir. Ve sen bir buda olduğunda —sadece o zaman— sevginin ne olduğunu tecrübe edeceksin. O serin sevgidir — dikkatini çekerim soğuk değil— serin sevgi. O, kendi sevincini varoluşun tümüyle paylaşmandır. Kendin için bir rahmet haline gelmendir, tüm varoluş için bir rahmet haline gelmendir. Sevgi budur. Şehvet bir lanettir, sevgi ise rahmettir. |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... "Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın" diyerek yaşattığınız yılanların bir sonraki hedefi siz olursunuz. AZİZ NESİN |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... hayirli olsun hocam, dizüstü bilgisayar gercekten cok önemli ve sart :))) yani ben onsuz yapamiyorum, her zaman her yerde bir ise yariyor muhakkak.. bu ara ne kadar sahane bisi yaa, günde 4-5 litre su icmek, birde bende o kadar icebilsem.. Gercekten tebrikler yani bu konuda.. sevgi hakkindaki yazinizda olaganüstü.. sevgi güzeldir.. sevgi emektir.. sevgi saftir.. muhtesemsiniz hocam.. iste hep bu gereksiz düsünce tarzlarindan dolayi cogu durumlar bu hallere gelmedimi hocam.. yok her koyun kendi bacagindan asilir, yok bana dokunmayan yilan bin yil yasasin, yok üzümünü ye bagini sorma... bu gibi düsüncelerin yok olmasi dilekleri ile bakalim, ugrasimiz bu... günlügünüz her zamanki gibi yine süper bilgi ve etkilerle dolu.. daim basari ve huzur sizinle olsun.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:15 PM. |