Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/619945-kutayhunun-guzellesim-gunlugu.html)

kutayhun 17-01-2012 07:35 PM

Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü.....

günlüğümdeki herşey bana ait değil.. okuyorum izliyorum öğreniyorum... okuyup izleyip beğendiklerimi içselleştirmeye çalışıyorum ve sizlerle paylaşıyorum...... ama öğreniyorum diyebilirim cesurca öğrendiklerimi yaşamıma uyguluyorum.. o yüzden kendimi takdir ediyorum... gerçekten insan olmanın hzzını yaşıyorum.. siz de yaşayın.....

sweeet 17-01-2012 08:01 PM

Merhabalar hocam alıntı yaptığınız zaman kaynağını da belirtirseniz daha fazlasını okumak isteyenlere ışık tutar. Her zaman kaynağını bildiğim yazıların mutlaka yazarını belirtiyorum bilmiyorsam da altına -alıntı- yazıyorum böylece yanlış anlaşılmalara da sebebiyet vermemiş oluyorum.

Sevgi ve ışıkla kalın.

acemisirine 17-01-2012 09:05 PM

Alıntı:

kutayhun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817430)
günlüğümdeki herşey bana ait değil.. okuyorum izliyorum öğreniyorum... okuyup izleyip beğendiklerimi içselleştirmeye çalışıyorum ve sizlerle paylaşıyorum...... ama öğreniyorum diyebilirim cesurca öğrendiklerimi yaşamıma uyguluyorum.. o yüzden kendimi takdir ediyorum... gerçekten insan olmanın hzzını yaşıyorum.. siz de yaşayın.....

elbette tüm bulunanlar sizlere ait degildir ama o konulari secmek ve sectikten sonra yayinlamakta her er´in isi degildir.. bundan dolayi sizi tebrik ederim..

sükür insan olmanin hazzini hergün islerimde insanlara yardim edebildigim zaman, kendimi bildigim tanidigim ve takdir ettigim zaman, ailemi sevdiklerimi ve beni sevmeyenleri kabullendigim zaman cok iyi sekilde aliyorum..

basari paylasiminizin devamlari dilekleri ile sevgili hocam..

kutayhun 17-01-2012 10:28 PM

şöyle belirteyimo zaman toptan açıklama getirmiş oluruz... alıntıların çoğu osho ya ait... osho okuyunca sanki kendimi buluyor gibi oluyorum...

kutayhun 17-01-2012 10:32 PM

Alıntı:

acemisirine Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817448)
elbette tüm bulunanlar sizlere ait degildir ama o konulari secmek ve sectikten sonra yayinlamakta her er´in isi degildir.. bundan dolayi sizi tebrik ederim..

sükür insan olmanin hazzini hergün islerimde insanlara yardim edebildigim zaman, kendimi bildigim tanidigim ve takdir ettigim zaman, ailemi sevdiklerimi ve beni sevmeyenleri kabullendigim zaman cok iyi sekilde aliyorum..

basari paylasiminizin devamlari dilekleri ile sevgili hocam..

sağol acemi şirine......

kutayhun 18-01-2012 12:58 AM

Bruce Lee - Wisdom and Philosophy - YouTube

kutayhun 18-01-2012 12:59 AM

Bruce Lee's Secret.wmv - YouTube

kutayhun 18-01-2012 01:06 AM

bu belgeseli izleyin
How Bruce Lee changed the world - YouTube

sweeet 18-01-2012 01:36 AM

OSHO dan alıntı yaptığınızı biliyorum hocam az çok tanıyorum onu, onun konuşma tarzını da biliyorum ama bilmeyenler için öyle söyledim.

Sevgiler.

kutayhun 18-01-2012 01:43 AM

Alıntı:

maxhealth Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817044)
Ben karışık liste dinliyorum hocam.Şimdi depresyon, panik atak, mutluluk, pozitif düşün, Telkinlerini dinliyorum.Önce fobilerimi yok edecek bi liste dinliyorum.Daha sonra ego güven kendine güven dinleyeceğim.21 günde bir liste değiştireceğim yani.Benim için fobiler çok önemli ilk olarak onları dinliyorum.Ben daha önce 2009 yılında telkinleri dinlerken çeşitli yöntemler denemiştim etkilerini daha hızlı görmek için ama faydalı olmuşmuydu hatırlamıyorum.O nedenle sordum.Sevgi ve saygılarımla.

mesajına yeni cevap verme fırsatım oldu... bence senin için ilk önce çekirdeki inanç çalıştırılması yaptırılmalı ve onlar dinlenmeli. daha sonra fobiler için olanlar dinlenilmeli ondan sonra diğer telkinleri dinlemelisin.. tabi bu benim kendi fikrim...... eğer maddi durumun uygunsa bir çekirdek inanç çalışması yaptırmalısın..... sonra fobi için olanları dinle ve daha sonra sitedeki telkinleri dinle... sağlıcakla kal... en yüce sağlık

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:19 PM.