Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/619945-kutayhunun-guzellesim-gunlugu.html)

kutayhun 13-01-2012 02:07 AM

Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü.....

Küçük bir öykü aklıma geldi. Alice Harikalar Diyarında masalında, Alice kraliçenin sarayına gelir.
Vardığında kraliçe ona sorar, "Yolda bana doğru gelen bir haberciye rastladın mı?"
Ve küçük kız, "Hiç kimseye," der.
Ve kraliçe, "Hiç kimse"nin birisi olduğunu düşünür ve sorar, "Fakat o zaman niçin Hiç Kimse buraya
ulaşmadı?"
Küçük k ı z , "Hiç kimse hiç kimsedir" der.
Ve kraliçe der k i , "Aptal olma! Anlıyorum: Hiç Kimse Hiç Kimse olmak zorunda ama o sen buraya
gelmeden önce burada olmalıydı. Anlaşılan Hiç Kimse senden daha yavaş yürüyor."
Ve Alice der k i , " B u kesinlikle yanlış! Hiç kimse benden h ı z l ı yürüyemez."
Diyalog bu şekilde devam eder.
Tüm diyalog boyunca "hiç kimse" birisi olur ve Alice'in kraliçeyi bu "hiç kimse"nin hiç kimse olmadığına
ikna etmesi mümkün olmaz.

acemisirine 14-01-2012 11:43 PM

BASARI VE BAKIS ACISI BIR ISTEK MESELESIDIR HOCAM..

daim basarilar
..

kutayhun 15-01-2012 09:55 AM

Alıntı:

acemisirine Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816843)
BASARI VE BAKIS ACISI BIR ISTEK MESELESIDIR HOCAM..

daim basarilar
..

kuşkusuz haklısın, teşekkürler acemi şirine

kutayhun 16-01-2012 12:28 AM

Ezginin Günlüğü-Mutlu Olmak Varken - YouTube

maxhealth 16-01-2012 12:57 AM

Merhaba Kutayhun hocam.Sizin günlüğünüzü merakla takip ediyorum.Sanırım şimdi telkinleri birer hafta birer hafta olarak dinliyorsunuz.Peki hocam hiç saat saat dinlemeyi denediniz mi? Ya da gün gün dinlediniz mi?Dinlemeyi düşünür müsünüz?Hergün bir telkin ya da her saat bir telkin dinlemek nasıl etki eder merak ediyorum.

kutayhun 16-01-2012 12:58 AM

bence tek telkin bir hafta aralıksız dinlenmeli.. tek olarak.. dediğin herşeyi yaptım emin ol........

kutayhun 16-01-2012 01:01 AM

bu arada bu hafta dinlemiyorum.. çünkü hiç ara vermemiştim.. bu hafta bir ara vereyim dedim.. tüm etkileri hissetmek çok güzel... emin ol..... saygılarımla....

acemisirine 16-01-2012 01:05 AM

merak ettgiim birsey var hocam bu siralar su iki gün diyelim, degisiklik olarak ne fark ediyorsunuz, yada hislerinizde bi degisim varmi, gücünüzde yada, yani ne bileyim deneyiniz nasil geciyor, yani büyük kücük farkliliklar varmi isle ögrencilerle hayatla yada kendinizle ilgili??

maxhealth 16-01-2012 01:06 AM

Peki hocam cevabınız için teşekkürlerimi sunarım.Aklımdaki önemli soruların cevabını almış oldum.Size iyi ve hayırlı dinlemeler.İyi ki varsınız ve iyi ki yorumlarınızı paylaşıyorsunuz.

kutayhun 16-01-2012 01:08 AM

maxhealth sen en baştan itibaren okudun mu yazdıklarımı..... sen nasıl yaptın... ben şimdi olsa.. ilk 3 hafta aralıksız kendine güven ego güven dinlerdim... sonraki bir hafta sadece suçluluktan kurtul başkalarının düşüncelerini önemseme dinlerdim..... ben olsam site yönetimi olarak bu biçimde tavsiye ederim.... naçizane düşüncem.. bu yönde.... saygılarımla...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:46 AM.