Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ herşey benim mutluluğum için var herkes beni mutlu etmek için uğraşıyor üniversiteye girdim.... maddi durumum çok iyi nasıl oldu anlamadım.. bugün oldu gittim başvurdum.... oldu evren benim için çalışıyor... evren benim mutluluğum için var |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ üniversitedeki işime başladı herşey çok kolay oldu çünkü herkes benim işimi kolaylaştırmak için var ve herşey benim işimi kolaylaştırıyor.. yaratıcıya övgüler olsun ki çok mutluyum verdiği tüm nimetler için şükürler olsun herkes benim mutluluğum için çalışıyor herşey benim mutluluğum için var |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ *Kendime değer veriyorum Kendimi seviyorum Kendime saygı duyuyorum İstediklerimi almak için harekete geçiyorum Ben cesurum Allah'a şükürler olsun* |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ İlk defa bir günlüğü baştan sona okudum. İnanılmaz motive edici ama asıl süpriz bir anda İstanbul'a yerleşmeniz orda yaşamaya başlamanız. Bunu benim için işaret olarak kabul ettim:) |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ şuan istanbul aydın üniversitesinde hocayım.. işin ilginç yanı evime çok yakın bir üniversite şuanda artık evimi sınıfa çevirmeye başladım evim kurs olacak evimde çok para kazanacağım çok mutluyum şükürler olsun çok zenginim şükürler olsun |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ kendinize inanın cesur olun risk alın emin olun evren güzelliklerle dolu |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ herşey benim mutluluğum için var herkes benim mutluluğum için çalışıyor |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ bu guzel memlekti yakında zıyarte edeceğim |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ herkes benim mutluluğum için çalışıyor herşey benim mutluluğum için var |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ *Kendime değer veriyorum Kendimi seviyorum Kendime saygı duyuyorum İstediklerimi almak için harekete geçiyorum Ben cesurum Allah'a şükürler olsun* |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:32 AM. |