Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ şimdi bankaya borçlarımı ödemekle meşgulüm... üç ay sonra maddi olarak rahatlayacağım ve body buildinge başlayacağım bugün beş nisan, 5 temmuz günü cidden body buildinge başlayacağım ve bırakmadan devam edeceğimm |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Yaşasın spor yapmak. |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Ben daima doğru yerde zamanda doğru yerde olurum. Var olan sınırsız imkanlara tamamen açığım ve fırsatlar kendiliğinden oluştuğunda bunları kullanarak harekete geçmeye hazırım. Ve oldu.ŞÜKÜRLER OLSUN. Herşey benim mutluluğum için var Herkes benim mutluluğum için çalışıyor Ve oldu şükürler olsun Ben değerliyim kendime saygı duyuyorum Kendimi seviyorum Kendimi olduğum gibi seviyorum. Tüm bu güzelliklerle beni yarattığı için Rabb'ime şükrediyorum.Şükür olsun |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ kendimi seviyorum yaşadığım şehri seviyorum çalıştığım okulu seviyorum öğrencilerimi seviyorum benim için herşeyin hayırlısını ve güzelini seçiyorum ve öyle oluyor mutluyum huzurluyum umutluyum şükürler olsun ey yüce yaratıcı vee herşeyin yegane sahibi |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ erken yatıp erken kalkmayı seçiyorum ve öyle oluyor şükürler olsun |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ kızlar beni severler... kızlar beni dinlerler https://www.youtube.com/watch?v=ZV0DGnnLQm4 |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ kadınlar beni sever ve benden hoşlanır... herkes benim mutluluğum için çalışır |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Bugün çok ilginç bir Rüya gördüm hatta yüzde doksan dokuz gerçekti insanlarla falan konuşup gezi yorum rüyamda en son kedilervardi elimde oönce tavşana dönüştüler sonra fareye ve beni isirmaya cakistilar çok kotu bir gün oldu sabah gozetmenligim olan Sinavi kacirdim sonra eski Kiz arkadasimin saçma sapan eleştirileriyle sonra bir sinifim karisti ortada kaldim ve çaresiz kaldim bir iki şey daha oldu anlamadim |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Bugün çok güzel bir gun |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ hayat bana hep çok güzel davranıyor... yaratıcı hep bana yardım ediyor eminim.. hayattaki rolumü kavradım hep huzurluyum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:32 AM. |