Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Ben değerliyim kendime saygı duyuyorum Kendimi seviyorum Kendimi olduğum gibi seviyorum. Tüm bu güzelliklerle beni yarattığı için Rabb'ime şükrediyorum.Şükür olsun |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Ben değerliyim kendime saygı duyuyorum Kendimi seviyorum Kendimi olduğum gibi seviyorum. Tüm bu güzelliklerle beni yarattığı için Rabb'ime şükrediyorum.Şükür olsun herşey benim mutluluğum için var herkes benim mutluluğum için çalışıyor ben değerli ve güçlü bir erkeğim şükürler olsun |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ aşkı sevgiyi ve doğru insanı yaşamıma çekiyorum |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ bekliyorum ve para bana akıyor.. sürekli bana para geliyor parayı seviyorum ama biliyorum ki para bir amaçtır |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Ben daima doğru yerde zamanda doğru yerde olurum. Var olan sınırsız imkanlara tamamen açığım ve fırsatlar kendiliğinden oluştuğunda bunları kullanarak harekete geçmeye hazırım. Ve oldu.ŞÜKÜRLER OLSUN. |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ kendimi seviyorum yaşadığım şehri seviyorum çalıştığım okulu seviyorum öğrencilerimi seviyorum benim için herşeyin hayırlısını ve güzelini seçiyorum ve öyle oluyor mutluyum huzurluyum umutluyum şükürler olsun ey yüce yaratıcı vee herşeyin yegane sahibi |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ sağlıklı ve zinde olmayı seçiyorum.... bedenimi seviyorum sağlıklı ve zengin bir biçimde yaşamıma devam ediyorum.... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ bugünlere gelmemde telkinlerin çekirdek inanç ve hayatimdegisti ekibinin ve çok değerli sweetin çok etkisi ve yardımı oldu... iyi ki varlar onları çok seviyorum.... hep sağlıkta huzurda bollukta olsunlar... bunun için önce yaratıcıya şükrediyor sonra onlara teşekkür ediyorum..... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ ben tam bir para mıknatısıyım para bana bollukla geliyor şükürler olsun |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:34 PM. |