Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ eğitim kategorisindeki telkinler derken örnek vermen gerekiyor... çünkü ben de eğitim telkinleri var ama işi açığı dinlemedim... sözcük dahisi olu dinledin inanılmaz işe yarada 1 ay içerisinde 4bin yeni kelime öğrendim.. öyle diyeyim sana sevgilerle... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ bugün çok güzel bir gün evreni dünyayı doğayı seviyorum türkiyeyi istanbulu avcıları seviyorum işimi arkadaşlarımı eşimi seviyorumm. kendimi bedenimi ruhumu seviyorum ve herşeyin güzelini seçiyorum.. herşeyin doğrusunu seçiyorum..... insanların ve tanrının yardımını şükranla ve sevgi ile kabul ediyorum |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ yaşamımın sorumluluğunu sevgi ile kabul ediyorum eğer bu güne kadar birilerini üzmüş kırmış ve incitmişsem yüce yaratıcı lütfen beni affet senden özür dilerim seni çok seviyor ve sana sonsuz şükranlarımı sunuyorum... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ borçlarım hızlıca bitiyor bana sürekli para geliyor bu durumu sevgi ile kabul ediyorum ve sonsuz rızık sahibine şükrediyorum şükürler olsun böyle olsun ve böyle oluyor... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ arkadaşlar benim şöyle bir durumum var ben üniversitede hocayım ilk dönem dersine girdiğim bir öğrenci bana aşık olmuş kıza defalarca olmayacağını anlattım.. ama peşimi bırakmadı.. kapının önünde beklemeye başladı kız bipolarmış yani şizofren ailesine telefon ettik halledeceğiz dedi tamam dedik iyiydi kurtulduk dedim daha sonra dün geldi kapıyı çaldı ben de başka birini bekliyordum kapıyı açar açmaz içeri girdi ortalığı dağıttı lütfen diye yalvardım ama olmadı çırılçıplak soyundu... ben de bunun üzerine evi terkettim ve polisi çağırdım polis gelip aldı karakola babası da geldi ama karakolda da illa beni istediğini söyledi en son rica etti polisler falan gitti kız gitmiyor peşimi de bırakacağa benzemiyor ne yapabilirim... fikri olan çok kötü hissediyorum |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ ben kaan bolluğu bereketi çekiyorum para bana kolaylıkla geliyor bolluk bana iyicillikle geliyor şükürler olsun |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Yeni denizlere yelken açıyorum yeni başlangıçlar var yine önümde. Hayat bana her daim daha iyi fırsatlar getiriyor. şükürler olsun |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ arkadaşlar ben evimini salonunu sınıfa dönüştürdüm... evde gruplar halinde ingilizce dersler vermek istiyorumm.. yakınımızda 2 3 tane üniversite var nasıl bir olumlama yapmalıyım.... sevgiler... şuanda onlarca öğrencim olduğunu düşünüyorum... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Merhaba, ilk sayfadan sonuna kadar okuyamadım değişim günlüğünü ama ilk sayfadaki 6 aylık çalışmanın sonucunu öğrenmek istedim.Nasıl bir değişim oldu senin için??? Ben de çok istiyorum böyle telkinlerle ruhumu yenilemeyi... Tavsiyelerini almak isterim. :) |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:41 PM. |