Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ işin ilginç tarafı bir sürü kadının benden hoşlanması aynı anda 5 kadın senden hoşlanıyor... ne yapacağını bilemiyorsun çekim yasası diyelim SENDEN ÖZÜR DİLERİM BENİ AFFET SANA TEŞEKKÜR EDERİM SENİ SEVİYORUM |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ İÇİMDE BİR DENİZ OLDUĞUNU BİLMEK BENİ MUTLU EDİYOR ÇOK GÜZEL O DENİZ KOCAMAN BERRAK SONSUZ BİLGE VE BİLGİN AZİZ VE YÜCE İÇİMİ DIŞIMI KENDİMİ ÖZÜMÜ SEVİYORUM |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ hep birlikte uzun bir yolculuk yaşadık buna şahit oldunuz ben yaşadım gördüm.. buradan bu yolculukta bana yardımcı olanlara özellikle teşekkür etmek istiyorum atakan ve abdullah ve özlem hanım onun dışında sevgili site admini sweet.. hepiniz iyi ki varsınız çok şey öğrendim ve kendimi akışa bıraktım hatta akış konusunda neredeyse tam bir güvene sahibim.. şimdiki amacım borçlarımdan bir an önce kurtulmak ve yeni zellandaya taşınmak bunun benim için hayırlı olmasını diliyorum.. öncelikle yaşadığım yaşamın bütün sorumluluğunu alıyorum ve sana sonsuz güveniyorum eğer bugüne kadar seni üzmüşsem beni affet senden özür dilerim seni çok seviyorum ve sana teşekkür ederim... sevgilerle |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ bazen kendimizden koparız bazen uzaklaşırız kendimizden bazen hiç bir şey yapmayız ama hep bir şeyler olur yeni zellanda maceram daha türkiyeden hayırlı olsun |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Taşındın mı şimdi anlamadım, ordamısın? |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ yok daha taşınmadım ama niyetim oraya taşınmak dediğim gibi borçlarımı bitirip taşınıcam.. aslında şimdi de gidebilirim ama bankalara olan borçlarımı bitirmek istiyorum... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Yeni Zellanda adında bile yeni sıfatı var yeni başlangıçlar bu zellanda işini konuşalım bir ara. Hayrolsun. |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ inşallah diyelim hayırlısı olsun baklaım konuşuruz bu aralar yorgun hissediyorum |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ yeni zelandaya gitme sürecindeki bütün sorumluluğu üstüme alıyorum yeni zelandaya gitme durumunun bütün sorumluluğunu kabul ediyorum yaratıcıya sonsuz güveniyorum beni affet senden özür dilerim seni seviyorum teşekkür ederim |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ herşey benim mutluluğum için var herkes benim mutluluğum için çalışıyor seni seviyorum teşekkür ederim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:36 PM. |