Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ bu güneş tutulması olayı bu hafta çok aksi geçti umarım iyi etkilerini de görürüz |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ çok tembelleştim içimdeki serüven duygusunu kaybettim... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Yakışmıyor. |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Hayatın bir canlılığı işleyişi var . Biz ne yapsak anlamsız o kendisi karar veriyor. Ve ben daha kötü şekilde en başa döndüm. Sucu benim demekten herşeyin sorumlusu benim demekten de yoruldum. Ben değilim ve bir sürü dış şart var. Hayat daha iyisini vermek için çalışıyormuş falan yalan inanmayın bunlara. Gidin gerçekçi olun plan yapın çalışın. Son diyeceğim bu. |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Sende bendensin kankami bulldum sanki hay allah Sanirim bu duzeni caktirmadan yapicaz ne zaman degisim olurken yere daha sabit basmak gerektigini ogrendim |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Kutayhun 2015 bir çok insan için zor geçiyor. Benim için de öyle oldu. Gecmiş gitmiş olsun. Ben yakında net bir sıçrama olacağına inanıyorum. Hatta ekim ayı itibariyle her şey çok daha iyi olacak umut ediyorum. Lütfen enerjini düşürme. Istersen neler yapabilirsin biliyorsun. Konuşmak istersen her zamanki gibi dinlerim. Sevgiler. |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Kanatsiz melek eminim gotunmeyen kanatlarin vardir senin Iyiki varsin canim |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Güzel bakan güzel görür. Hepimiz biriz firdevsi ala. Ben kendime yardım ediyorum gibi. Yardım kabul eden insana yardım edilir. Değişmek isteyene yoldaş olunur. |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ beykent üniversitesine ingilizce okutmanı olarak girdim.... çok mutluyum... hatta isteğimden fazla işim var.. maddi ve manevi olarak çok güzel bir döneme girdim.. bunu da fazlası ile hissediyorum... bu arada bu patlama oldu.. ölen canlarımızı saygıyla anıyorum |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Yeni işin hayırlı olsun. Dikkat et kendine. Ortalık karışık. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:28 PM. |