Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Ben kısık sesle dinleyince duymuyorum ki :) ses seviyesi yükselince telkinler etki etmiyo mu |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Teşekkür ediyorum.Yalnız ben telkinlere başlayalı epey bir zaman oldu.Genelde listemde ego ve suçluluk telkinleri oldu.Bu ramazanda neredeyse 11 ay olacak.Çekirdek inanç çalışması da yaptırdım ayrıca ücretli olan telkinlerden satın aldım bir miktar.Ücretliler yeni gibi bir şey hepsini dinlemedim henüz. Bahsettiğiniz telkinlerden topluluk önünde konuşmayı -telkin listemde hiç olmamıştı- yeni dinlemeye başladım.Bazen kekeliyorum ya da kelimeyi söylerken zorlanıyorum.Telkinleri dinlemeye başladıktan sonra arttı.Belki yardımcı olur. Çekirdek inançtan önce uzun bir ücretsiz telkin listem vardı.Sosyallik artırıcı ya da sosyal fobiyi listeye koymuştum.Koruma kalkanını son zamanlarda listeye koymuştum. Şimdi çok dinlemediğim ücretsiz telkinlere geri döndüm.Özellikle gündüz onları dinlemeye başladım.Çok telkin olunca insan hangi birini dinleyeceğini şaşırıyor. |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ istersen sahip olduğun telkinleri bana yaz özelden.. sana bir liste yapayım... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ ARKADAŞLAR PERŞEMBE GÜNÜ SİGARAYI BIRAKTIM... CUMA GÜNÜ DE SİGARA BIRAKMA TELKİNLERİNİ DİNLEMEYE BAŞLADIM..... DESTEKLERİNİZİ BEKLERİM... umarım telkinler yeterli desteği sağlar.. teşekkürler... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Arkandayız.258892588925889258892588925889 Tebrik ederim. |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ merhaba hepinizi çok seviyorum.... herşey çok güzel.. şükürler olsun |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ EVLENDİM... ruh eşimi buldum..... şükürler olsun... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ bakalım bu yıl başka hangi güzelliklerle karşılaşacağım |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Alıntı:
darısı basımıza..ruh eşini bulamayanlara |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ arkadaşlar merhaba boşandım.. hahahahha... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:24 AM. |