Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ şükürler olsun |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ 2012 de başlamıştım bu yolculuğa, çok uzun sürdü.. bir sürü ilgili ilgisiz telkini dinledim ne yaptım ne ettim bilmiyorum.. ama kendimi sahip olduğum bilincimi seviyorum... şuan beykent üniversitesinde okutmanım istanbulda yaşıyorum.. daha önce konyada bir dershanede çalışıyordum.. vay be... anlatsam bir sürü uzun hikaye o kadar güzel acıklı garip keyifli şey yaşadım ki anlatamam... ama TELKİNLER İŞE YARIYOR.... işin özü bu.... kendinizi buluyorsunuz ilginç bir şekilde de olsa buluyorsunuz.. ben diyim... ayrıca aydınlanma bilinçlenme yolunda çok yol kat ediyorsunuz .... zaten meyliniz de varsa.. çok iyi oluyor... kilo verme telkinleri işe yaramadı bir tek çünkü aç kalınca hasta ve aksi oluyorum.... TELKİNLERİ DİNLEYİNİZ... diyeceğim bu... inanmayanlar için facebook hesabım https://www.facebook.com/profile.php?id=100009941477573 |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ 2012 yazmıştım 2011 de başlamışım.. öyle diyim.... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Alıntı:
Özel değilse ilgili ilgisiz derken neyi kast ettiğinizi öğrenebilirmiyim. Kastınız önüme gelen her telkini dinledim mi yoksa yanlış telkin seçimleri yaptım şeklinde mi? Telkinlerin etkilerini de paylaşırsanız sevinirim.Garip , güzel ve acıklı deyince bazı telkinlerin sanki daha yavaş bazı telkinlerin ise sanki daha farklı etki ettiği gibi bir izlenim oluştu bende. |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Not: Kendileri Konya'da öğretmendi ama maksat öğretmek olunca uzak diyarlara da eli uzandı. Mesajım bulunsun. |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Evet bende hazırcı olmamak adına en baştan sona bütün sayfayı okudum ve telkinlerin dinlenmesiyle alakalı değerli bilgiler okudum. Hepsini okumak neredeyse beş günümü aldı.Keşke şimdi de forum hareketli olsa da yorumlar okuyabilsek. |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ kutayhunn ingilizce hikaye kitapları okumaya başladım ingilizce öğrenmeyi çok ama çok istiyorum cümle çevirebildikçe mutlu oluyorum varmı bir tavsiyen üstad |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ merhaba arkadaşlar.. öncelikle şaşırdım.. çok giremiyorum ama... yazılanları görünce sevindim.. hepinize merhaba.... hepinizi çok seviyorum.. ingilizce konusunda yardım almak isteyen arkadaş beni faceden eklesin https://www.facebook.com/profile.php?id=100009941477573 |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ telkinler bilişsel olarak aydınlanma sürecimin başlangıcı sayılırlar.. ya da kendimi olacaktım zaten bunu hızlandırdı.. maddi olarak ise maddi temelde bir şeyleri değiştirdi ama ekonomik olarak daha rahat olmayı arzu ederdim... ama ne yapıyorsanız ne dinliyorsanız dinleyin HERŞEYİN SORUMLUSU SİZSİNİZ... ELİNİZDEN GELENİ YAPIN... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ KIPÇAK BEYİ öncelikle şu döngüyü işlet.. 21 gün dinle bir hafta ara ver ve bunu en az 3 kere tekrarla ilk başta şunları dinle EGO-SUÇLULUK-TOPLULUK KARŞISINDA KONUŞMA... winamp listenize bir ego, bir suçluluk, bir topluluk karşısında konuşma atın.. günde beş altı saatten dinleyin.. dinlerken kısık sesli olsun... yanına fazla bir telkin eklemeyin başlangıç için. 21 gün dinleyin... günde en az altı saat dinleyin... etki eder mi etmez mi diye düşünmeyin.. ancak telkin dinleyerek bilinçaltınızı telkinin kendisine açabilirsiniz.. gerekirse 3 tur dönün yani 21 gün dinle 1 hafta ara ver... sonra bir 3 hafta hiç dinlemeyin.... daha sonra değiştiğinizi zaten anlarsınız.... saygılarımla.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:37 PM. |