Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İnsanoğlu mutlu olabilir, kuşlardan daha mutlu, ağaçlardan daha mutlu, yıldızlardan daha mutlu olabilir çünkü insanoğlu hiçbir ağacın, hiçbir kuşun, hiçbir yıldızın sahip olmadığı bir şeye sahip. Onun bilinci var. Fakat, bilincin olduğunda iki alternatif vardır: Ya mutlu olabilirsin ya da ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ

Like Tree11Likes

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-12-2011, 03:24 AM   #141 (permalink)
Çevirmen

kutayhun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,973
1,190 Mesajinıza toplam 3,739 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kutayhun is on a distinguished road
Standart Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü.....

İnsanoğlu mutlu olabilir, kuşlardan daha mutlu,
ağaçlardan daha mutlu, yıldızlardan daha mutlu olabilir çünkü insanoğlu hiçbir ağacın, hiçbir kuşun,
hiçbir yıldızın sahip olmadığı bir şeye sahip. Onun bilinci var.
Fakat, bilincin olduğunda iki alternatif vardır: Ya mutlu olabilirsin ya da mutsuz olabilirsin. O zaman
bu senin seçimindir. Ağaçlar basitçe mutludur çünkü mutsuz olamazlar. Onların mutluluğu kendi
seçimleri değildir; onlar mutlu olmak zorundadır. Onlar nasıl mutsuz olunacağını bilmezler, onlar
için bir alternatif yoktur. Ağaçlarda cıvıldayan kuşlar mutlu olmayı seçtikleri için mutlu değildir;
onlar basitçe mutludur çünkü başka bir var olma yöntemi bilmiyorlar. Onların mutluluğu bilinçsiz;
sadece doğal.
İnsanoğlu muazzam bir şekilde mutlu olabilir ve muazzam bir şekilde mutsuz olabilir. Ve seçiminde
özgürdür. Bu özgürlük risklidir; bu özgürlük çok tehlikelidir çünkü sen sorumlu hale gelirsin. Ve bu
özgürlüğün başına bir şey gelmiştir, bir şey yanlış gitmiştir. İnsan bir şekilde baş aşağı duruyor.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 15-12-2011, 03:30 AM   #142 (permalink)
Çevirmen

1,190 Mesajinıza toplam 3,739 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Bir kimse çok güzel bir dansçı olabilirdi ve şimdi o yığılmış dosyaların ardında bir ofiste oturuyor.
Dans için bir olasılık yok. Bir kimse yıldızların altında dans etmenin tadını çıkartabilirdi ama o banka
hesabını çoğaltmaktan başka bir şey yapmıyor. Ve bu insanlar mutlu olmadıklarını söylüyorlar:
"Bana yapacağım bir meditasyon ver." Verebilirim ama bu meditasyon ne kazandıracak? Ne yapması
bekleniyor ki? Onlar aynı kişi olarak kalacak; para biriktiren, piyasada rekabet eden... Meditasyon
biraz daha rahatlamak için onlara yardımcı olabilir, hatta bu sayede tüm bu saçmalıkları daha da iyi
yapabilirler.
Alt 15-12-2011, 04:10 AM   #143 (permalink)
Çevirmen

İnsanlar mutsuzluklarından tekrar tekrar bahsediyor. Hatta abartıyorlar, süslüyorlar, olduğundan
daha büyük gösteriyorlar. Onu gerçekte olduğundan daha büyük hale sokuyorlar. Niçin? Riske
ettiğin sadece sefaletin, başka bir şey değil ama insanlar bilinene, tanıdık olana yapışır. Bildikleri tek
şey mutsuzluk; hayatları bu. Kaybedecek bir şey yok ama onu kaybetmekten çok korkuyorlar.
Bana göre ilk olarak mutluluk gelir, coşku gelir. İlk olarak kutlayıcı bir tavır gelir. İlk önce hayatı
onaylayan bir felsefe gelir. Tadını çıkart! Şayet işinden tat almıyorsan değiştir. Bekleme! Çünkü
beklediğin tüm zamanlarda Godot'yu bekliyorsun ve Godot hiçbir zaman gelmeyecek. Kişi basitçe
bekler ve hayatını boşa harcar. Kim için, ne için bekliyorsun?
Şayet hayatındaki belirli bir kalıptan mutsuz olduğun gerçeğini görebilirsen; bu durumda tüm eski
gelenekler senin yanlış olduğunu söylerler. Ben ise kalıbın yanlış olduğunu söylemek isterim.
Vurgudaki farklılığı anlamaya çalış. Sen değil, sadece senin kalıbın; öğrendiğin yaşama tarzı yanlış.
Öğrendiğin ve kendinin olarak kabul ettiğin güdüler senin değil; onlar senin yazgını hayata
geçirmiyor. Onlar senin tohumuna karşı; onlar senin özüne karşı çalışıyor.
Unutma: Kimse senin için karar veremez. Onların tüm emirleri, onların tüm düzenleri, onların tüm
ahlakı seni sakatlamaya hizmet ediyor. Kendi kendine karar vermek zorundasın, hayatını kendi
ellerine almak zorundasın. Aksi taktirde hayat senin kapını çalmaya devam eder ve sen asla orada
olmazsın; her zaman başka bir yerdesindir.
Alt 15-12-2011, 04:14 AM   #144 (permalink)
Çevirmen

Şayet bir dansçı olacak idiysen, hayat bu kapıdan gelir çünkü hayat şimdiye kadar bir dansçı olmuş
olman gerekir diye düşünür. Bu kapıyı çalar ama sen orada değilsin; sen bir bankacısın. Hayatın
senin bir bankacı olacağını bilmesi nasıl beklenir? Hayat sana doğanın senin olmanı istediği yoldan
gelir; o sadece bu adresi bilir ama sen asla orada bulunmadın, sen başka bir yerdesin, başka
birisinin maskesi altında, başka birisinin kıyafetlerine bürünmüş olarak, başka birisinin adı altında
gizleniyorsun. Varoluş seni aramaya devam edip duruyor. O senin adını biliyor ama sen bu ismi
unutmuş durumdasın. O senin adresini biliyor ama sen bu adreste hiç yaşamadın. Dünyanın aklını
çelmesine izin verdin.
Alt 15-12-2011, 12:30 PM   #145 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Kutayhun Hocam OSHO'dan alıntılar mı bunlar? Bunları okuyarak güne güzel başladım.(Belki ayrı bir başlık da açabilirdiniz benim tavsiyem tercih sizindi tabi)

İlk baştakiler Zeka kitabından sanki. Onun kitaplarını seviyorum. Başka bir dünya anlatıyor sanki. Hele şu özgürleşme konusunda yazdıkları ne kadar derin anlamı var benim için hayatımızın mutluluğun ve mutsuzluğun sorumluluğunu bilinçle almak. İşte ben de bu satırları okuduğumdan beri mutlu olmayı seçiyorum. Mutlu olmak bir tercih meselesi ve ben bunun sorumluluğunu alabilirim. Çevremde her zaman mutluluğumu olumlu yönde etkileyecek durumlar da olabilir olumsuz yön de etkileyecekler de...

Mutsuz hissettiğimde bunu abartmak yerine küçültmeyi seçiyorum. "Herkesin özgür olduğunu kabul etmek" yaptıklarında en özgür olmadığını iddia eden insan bile özgür. Sadece suçu başkalarına atarak sorumluluktan kaçıyoruz.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-12-2011, 03:24 PM   #146 (permalink)
Yüzbaşı

vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all

kutayhun hocam bu dizeler gerçekten çok güzeller, anlamlılar. paylaşan yüreğinize sağlık.. şu sıralar o bahsedilen zekamızı altedici düzene karşı kılıç sallar durumda idim.. zaman zaman yanlış mı yapıyorum onlar mı haklı diye düşünmüyor değildim. ama içimde tek bildiğim her ne kadar çevremde bu savaşta tekte kalsam savunduğum içime huzur dolduruyordu. ve bu dizeleri okuduktan sonrada yanılmadığımı ve yılmamam gerektiğini birkez daha anladım.. sayenizde hocam.. çok teşekkürler. ben bu yazıyı her sabah okuyacağım:)
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-12-2011, 05:23 PM   #147 (permalink)
Çevirmen

hepsi OSHO'dan paylaşmak istedim.... deniz olunmalı
Alt 16-12-2011, 01:02 AM   #148 (permalink)
Çevirmen

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kutayhun Hocam OSHO'dan alıntılar mı bunlar? Bunları okuyarak güne güzel başladım.(Belki ayrı bir başlık da açabilirdiniz benim tavsiyem tercih sizindi tabi)

İlk baştakiler Zeka kitabından sanki. Onun kitaplarını seviyorum. Başka bir dünya anlatıyor sanki. Hele şu özgürleşme konusunda yazdıkları ne kadar derin anlamı var benim için hayatımızın mutluluğun ve mutsuzluğun sorumluluğunu bilinçle almak. İşte ben de bu satırları okuduğumdan beri mutlu olmayı seçiyorum. Mutlu olmak bir tercih meselesi ve ben bunun sorumluluğunu alabilirim. Çevremde her zaman mutluluğumu olumlu yönde etkileyecek durumlar da olabilir olumsuz yön de etkileyecekler de...

Mutsuz hissettiğimde bunu abartmak yerine küçültmeyi seçiyorum. "Herkesin özgür olduğunu kabul etmek" yaptıklarında en özgür olmadığını iddia eden insan bile özgür. Sadece suçu başkalarına atarak sorumluluktan kaçıyoruz.

sweet haklısın. güne başlamana hatta bunları okuyarak daha şevkli kalktığına sevindim.... hem sizin için hem kendim için ekliyorum devamı gelecek...
Alt 16-12-2011, 01:04 AM   #149 (permalink)
Çevirmen

Alıntı:
vittoria è nostra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kutayhun hocam bu dizeler gerçekten çok güzeller, anlamlılar. paylaşan yüreğinize sağlık.. şu sıralar o bahsedilen zekamızı altedici düzene karşı kılıç sallar durumda idim.. zaman zaman yanlış mı yapıyorum onlar mı haklı diye düşünmüyor değildim. ama içimde tek bildiğim her ne kadar çevremde bu savaşta tekte kalsam savunduğum içime huzur dolduruyordu. ve bu dizeleri okuduktan sonrada yanılmadığımı ve yılmamam gerektiğini birkez daha anladım.. sayenizde hocam.. çok teşekkürler. ben bu yazıyı her sabah okuyacağım:)

eyvallah vittoria e nostra... devamı gelecek her gün paylaşmaya çalışacağım.. umarım hepimiz yararlanırız.. yolun açık olsun gönlün huzur bulsun... esenlikler diliyorum....
Alt 16-12-2011, 02:26 AM   #150 (permalink)
Çevirmen

Bookmarks