| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: kutayhun Nickli Üyeden Alıntı bu arada sayın yöneticilerimiz ve atakan bey bir yorum yaparsanız çok sevinirim. saygılarımla çünkü 6 aydan sonra kendi subliminal mesajlarımı dinleyeceğim açıkçası şuan dinliyorum şöyle yaptığım subliminal mesajları metal müziklerin altına ekledim. mesela mutluluk okduğum ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ
__________________ been KAAN ŞAHİN şansı bereketi ve bolluğu yaşamıma sevgi ile kabul ediyorum.... | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Offline |
26-10-2013, 02:39 AM | #618 (permalink) |
Çevirmen Üyelik tarihi: Nov 2010
Tesekkür: 1,973
1,190 Mesajinıza toplam 3,739 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ arkadaşlar ben satın aldığım ve ücretsiz gelen telkinlerle kendime yeni liste yaptım ve her birine 7 8 telkin koydum.. şimdi ilk önce çekirdek inançlar var.. 7 telkin... bu klasörü 27 gündür dinliyorum tam bir ay olunca bırakıcam.... bir hafta ara verip diğer klasörüme geçicem..... sevgilerle.. ikinci klasör iş ve yaşam disiplini ile ilgili telkinlerden oluşuyor.......
__________________ been KAAN ŞAHİN şansı bereketi ve bolluğu yaşamıma sevgi ile kabul ediyorum.... |
Offline |
21-11-2013, 08:03 PM | #619 (permalink) |
1,190 Mesajinıza toplam 3,739 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ herşey benim mutluluğum için var herkes beni mutlu etmek için uğraşıyor
__________________ been KAAN ŞAHİN şansı bereketi ve bolluğu yaşamıma sevgi ile kabul ediyorum.... |
Offline |
22-11-2013, 10:05 PM | #620 (permalink) |
| Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ herşey benim mutluluğum için var herkes beni mutlu etmek için uğraşıyor üniversiteye girdim.... maddi durumum çok iyi nasıl oldu anlamadım.. bugün oldu gittim başvurdum.... oldu evren benim için çalışıyor... evren benim mutluluğum için var
Offline |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: kutayhun Nickli Üyeden Alıntı bu arada sayın yöneticilerimiz ve atakan bey bir yorum yaparsanız çok sevinirim. saygılarımla çünkü 6 aydan sonra kendi subliminal mesajlarımı dinleyeceğim açıkçası şuan dinliyorum şöyle yaptığım subliminal mesajları metal müziklerin altına ekledim. mesela mutluluk okduğum ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi