Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   her daim mutluluğu seçiyorum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/620012-her-daim-mutlulugu-seciyorum.html)

bloodvessel 04-04-2012 09:29 AM

Cevap: her daim mutluluğu seçiyorum

hoşgeldin tekrar aramıza :) bende yeni geldim gerçide:)) ..hayat güzel tatlım ya ...inanın şu hayatta hiç bir şey sizlerin gözündeki bir damla gözyaşından değerli değildir..bu öğüdü hiççç unutmayın...bugün üzüldüğün şeye 2 yıl sonra gülersin...

herdaimmutlukız 04-04-2012 10:54 PM

Okudum. Ama evlilik hakkında sürekli olumsuz yorum yapan kişilerden kaçamıyorum : ) Ya da tam tersi de olabilir. Belki de ben olumsuz düşünüyorum. Ben öyle olumsuz konuşma yapan kişileri çekiyorum y789

Alıntı:

Mirilli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822305)
Doğru kişiyi hayatınıza çekmek

bu linki okumanı tavsiye ederim :)956k

herdaimmutlukız 04-04-2012 10:58 PM

Cevabın için teşekkür ederim. Arada böyle evlilikle ilgili olumlu şeyler yaz bana :) Özellikle eşinle ilk tanıştığınız zamanki mesafeyi koruma kısmına katılıyorum. Ama bu mesafe nasıl korunur?

Alıntı:

bloodvessel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822358)
Evlilikle ilgili olumlu düşünceleri evliliği güzel gidenlerden alırsın ancak...gerçekten dünyanın en güzel olayı bence...niçin mi..sevdiğin ve güvendiğin biri..arkadaşın..eşin..can yoldaşın ..ev arkadaşın oluveriyor birden..daima ilk tanıştığın gibi bir mesafe olabilirse başarırsın...fiziksel görünüm herkesi çok yanıltıyor hele ki kız arkadaşları..inanın evlilik asıl 2.yıldan itibaren başlıyor..evleneceğin kişiyi iş yerinde yada ailesiyle izleyeceksin...annesine babasına veya kardeşine bir soru karşısındaki tepkisi nasılsa yada iş arkadaşına...emin ol 2 sene sonra sanada aynısı olacak..gerçek kimlik senin yanında olduğu zaman asla çıkmaz başlarda ortaya..dedim ya 2. seneden sonra gerçek sen ve o olursunuz. herşey olumluysa...düşünme hiç durma..mutlu olursun...16 yıllık evliyim..eşim aynı zamanda üniversiteden sınıf arkadaşım..çok yardım etti sınavlarda ..bende evleneyim dedim beni çok düşünüyor:) hala sanki üniversitede gibiyiz :) bu dur işte anlatmak istediğim..birazda ruh ikizi meselesi var tabi...insan gelişen değişen bir varlık..bu iyide olabilir kötüde..ama herşey karşısındakine kalmış..mutlu kal hep

herdaimmutlukız 04-04-2012 11:29 PM

Bugün güne çok güzel başladım. Son zamanlarda hep olduğu gibi gülümseyerek uyandım. Rüyamla vedalaşmam biraz zor oldu ama : ) Aynada kendime gülümsedim. Sağlıksız bir kahvaltı yaptım. İşlerimi de tam planladığım gibi hallettim. Sahip olduğum iş için çoook şükürler olsun Allah'a. İş arkadaşlarım için de şükür ettim. Çok iyi anlaşıyoruz. Bugün biraz daha anladım bunun önemini. Kendimi gerçekten mıknatıs gibi hissetmeye başlıyorum artık :) Benzer şeyleri çekiyorum hayatıma. Hoşuma giden şeyleri. Ya da ihtiyaçlarıma yönelik şeyleri. Sevimli bir gündü ya sevincli

FeedBacQ 05-04-2012 09:28 AM

Foruma tekrar hoş geldin =)) bende kendimle olan savaşımı bitirebildiğimde foruma dönüş yapıp yazabiliyorum işte fakat forumda olan kişilere baktığımda genel olarak hepimizin sorunları ortak bir kaç istisnai durum haricinde acaba neden biz neden? Zamanımızı neden bu şekilde harap etmiş ve şimdi telafi için çabalar haldeyiz hemde bu kadar sınırlı zamanda yaşarken... neyse derinlere girmek istemiyorum zaten beni mahveden hep "neden,niçin" oldu =)

herdaimmutlukız 05-04-2012 09:11 PM

Bazen benim de aklıma geliyor bu soru. Neden bazı insanlar hiç çaba sarfetmeden mutlu, mesut oluyorlar, yaşıyorlar. Hayatlarında herşey tıkır tıkır ilerliyor :) Ama bu kişisel gelişime ters bir soru. Benim bulduğum bazı cevaplar var. Her insanda aslında mutlaka benzer sorunlar var. Fakat ya açığa vurmuyorlar, ya düzeltmek için birşey yapmıyorlar, ya da farklı şekillerde telafi etmeye çalışıyorlar. Biz farkına varıp, düzeltmeye çalıştığımız için burdayız. Bu konuda çok sayıda kişiyle yakın, içten konuşmalar yaptığım için bu sonuca vardım. Kimsenin iç dünyasını bilemezsin. Dışardan mutlu gözüken insanlarla derinlemesine bir konuştuğunda neler neler çıkıyor ortaya.

Alıntı:

FeedBacQ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822433)
Foruma tekrar hoş geldin =)) bende kendimle olan savaşımı bitirebildiğimde foruma dönüş yapıp yazabiliyorum işte fakat forumda olan kişilere baktığımda genel olarak hepimizin sorunları ortak bir kaç istisnai durum haricinde acaba neden biz neden? Zamanımızı neden bu şekilde harap etmiş ve şimdi telafi için çabalar haldeyiz hemde bu kadar sınırlı zamanda yaşarken... neyse derinlere girmek istemiyorum zaten beni mahveden hep "neden,niçin" oldu =)

herdaimmutlukız 07-04-2012 12:54 AM

Bugün kendimi inanılmaz hafiflemiş hissediyorum. Sabahtan beri. Haftasonu geldiği için çok mutluyum. Haftaiçi de güzel geçti ama hafatsonunu daha çok seviyorum. Çok eğlenceli geçiyor. Enerjim 2 kat artıyor. Telefonun bataryası gibi aynı, enerji doluyorum, hafta içi de azar azar kullanıyorum sevincli

herdaimmutlukız 09-04-2012 12:09 AM

Haftasonum güzel geçti ama çabuk geçti :) deniz havası, güneş iyi geldi bana. Bugün çok güzel bir rüya gördüm. O kadar güzeldi ki uyumaya devam ettim. randevumu iptal ettim.sevincli

bloodvessel 12-04-2012 01:22 PM

Alıntı:

herdaimmutlukız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822420)
Cevabın için teşekkür ederim. Arada böyle evlilikle ilgili olumlu şeyler yaz bana :) Özellikle eşinle ilk tanıştığınız zamanki mesafeyi koruma kısmına katılıyorum. Ama bu mesafe nasıl korunur?

mesafeyi koyan her zaman kadın oluyor...işte öyle fazla nasılsa eşim oldu diye hmm istediğimiz herşey her zaman olacak gibi bir düşünce olmuyor o zaman..nasıl ilk zamanlardaki saygı ve sevgi ? sandalye çekmeler ikramlar aşkına güzel görünme çabaları vs vs vs..yine ilk tanışmada olduğu gibi sevgi sözcükleri iltifatlar kalbini kazanma ..en önemlisi varsa bir derdi sorunu onlar ile ilgili ilgi gösterip yardım etme...evlenince o en baştaki gibi bir alo ile anında yanında bitme ve yardım için çırpınma hevesi bitince kadın uzaklaşıyor zaten :) evlilik bir arkadaşlık, dostluk, sevgililik karışımı bişey sanırım.. en önemlisi ilk heyecanların sürdürülebilirliği..zaten aşkıda besleyen şey değilmi bunlar.(evlilik aşkı asla öldürmez bak bu arada, böyle diyenler yanlış devam ediyorlarda onun içindir) ..ders çalışırken okulda (tabiki kızlar daha tutkulu bu ders konusuna :)) neyse şuraya kadar bitirmeden beni öpemezsin derdi hep..okul 3. cüsü oldum inan ki ..biraz pavlov gibi olmalı kadın belkide :)) erkekler yönetilmeyi yönlendirilmeyi aslında severler..ilk flört zamanlarını düşünsenize..gel der gelirsin git der gidersin bekle der sabaha kadar beklersin :) evlenince değişen ne ..

herdaimmutlukız 13-06-2012 12:37 AM

Selam Günlüğüm,
Görüşmeyeli haberler iyiy789
Hayallerim gerçek oldu ve olmaaya devam ediyorsevincli

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:52 AM.