![]() |
her daim mutluluğu seçiyorum Yeni nick' imle siteye yeniden geldim. 1 yılı geçmiş siteye uğramayalı. Biraz kötü günler geçiriyorum.Hata bende. Bu siteden öğrendiklerimi uygulamayı bıraktım zamanla. Sıfırdan başlayacağım azimle. Yeni günlüğüm benim için hayırlı uğurlu olsun sevincli |
Cevap: her daim mutluluğu seçiyorum Azmini takdir ettim. Ama bu azim hemen sönmesin, bir ömür boyu devam etsin. Hoş gelişler ola :) |
Cevap: her daim mutluluğu seçiyorum Alıntı:
|
Cevap: her daim mutluluğu seçiyorum Alıntı:
|
Cevap: her daim mutluluğu seçiyorum nasıl gidiyo herdaim mtlu kız ? :)) |
Cevap: her daim mutluluğu seçiyorum Bugün önceki yıl en verimli sonuç aldığım uygulamaları düşündüm. sitede mydesktop terapy isimli bi program vardı. Onu yeniden indirdim. Açamadım. Aktivasyon kodu gelmedi. O programın etkili olduğunu düşünüyorum. Bir de ben de daha önce de tıkanıklık yaratan bi durum vardı. Kötü anılar aklıma gelince, uzun süre o anılar hakkında düşünüyordum. Hani derler ya kafamda doldurup boşaltıyordum. Bu durum farkında olmadan oluyordu. Herhangi bişiylemeşgulken kendimi o kötü şeyleri düşünürken yakalıyordum.Sanki istem dışı oluyordu.Bu çok yanlış. Ne anlamı var ki aynı şeyleri düşünmenin. Olan olmuş. Ama şuanda da o durumdayım. Bundan sonra aklıma kötü şeyler gelince İPTAL dicem. Kendimi yönlendirmeye çalışıcam.Siteden öğrenmiştim. İlk başlarda zoroluyo ama zamanla etkili oluyo. Bugün güne çok güzel başladım. Uyanınca iyi şeyler düşünmeye çalıştım. Güldüm, şakalaştım, enerji doldum. Günüm de mükemmel geçti. Bugün karamsar değilim sevincli |
Cevap: her daim mutluluğu seçiyorum o zaman sana kocaman bir günaydııın :)) |
Cevap: her daim mutluluğu seçiyorum Günlerim güzel geçiyor. Yine aynı şekilde kötü şeyler düşünmeye başlayınca kendime engel oluyorum. Mutsuz değilim ama mutlu da değilim. Durumumda düzelme olduğunun farkındayım. |
Cevap: her daim mutluluğu seçiyorum Aramıza tekrar hoş geldin. Yeni nickinle güzel bir başlangıç yapmıssın bile:) hakkında herşeyin hayırlısını diliyorum,güzel haberlerle sayfanın dolmasını bekliyoruz. |
Cevap: her daim mutluluğu seçiyorum Şeker ilk başta zorlayabilir ki.. sen bu işleri biliyorsun kolay olur. Kısa sürede eski performansını yakalarsın. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:26 PM. |