Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   her daim mutluluğu seçiyorum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/620012-her-daim-mutlulugu-seciyorum.html)

herdaimmutlukız 07-11-2011 10:25 PM

her daim mutluluğu seçiyorum

Yeni nick' imle siteye yeniden geldim. 1 yılı geçmiş siteye uğramayalı. Biraz kötü günler geçiriyorum.Hata bende. Bu siteden öğrendiklerimi uygulamayı bıraktım zamanla. Sıfırdan başlayacağım azimle. Yeni günlüğüm benim için hayırlı uğurlu olsun sevincli

juger 07-11-2011 10:27 PM

Cevap: her daim mutluluğu seçiyorum

Azmini takdir ettim. Ama bu azim hemen sönmesin, bir ömür boyu devam etsin.

Hoş gelişler ola :)

azraist_24 08-11-2011 12:01 PM

Alıntı:

herdaimmutlukız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810400)
Yeni nick' imle siteye yeniden geldim. 1 yılı geçmiş siteye uğramayalı. Biraz kötü günler geçiriyorum.Hata bende. Bu siteden öğrendiklerimi uygulamayı bıraktım zamanla. Sıfırdan başlayacağım azimle. Yeni günlüğüm benim için hayırlı uğurlu olsun sevincli

Hayirli olsun tekrardan canim ... YAlniz, 1 sene ara vermen seni sifirdan baslatmaz merak etme... Etkiler gecmez yani:P Sadece olumlu dusunmeye devam edersin...f678h

Janer 08-11-2011 01:17 PM

Alıntı:

herdaimmutlukız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810400)

Hayırlı olsun .. Hayatının sonuna kadar bir daha bırakmaman dileğiyle :)

pinky9 09-11-2011 12:15 AM

nasıl gidiyo herdaim mtlu kız ? :))

herdaimmutlukız 09-11-2011 01:45 AM

Bugün önceki yıl en verimli sonuç aldığım uygulamaları düşündüm. sitede mydesktop terapy isimli bi program vardı. Onu yeniden indirdim. Açamadım. Aktivasyon kodu gelmedi. O programın etkili olduğunu düşünüyorum. Bir de ben de daha önce de tıkanıklık yaratan bi durum vardı. Kötü anılar aklıma gelince, uzun süre o anılar hakkında düşünüyordum. Hani derler ya kafamda doldurup boşaltıyordum. Bu durum farkında olmadan oluyordu. Herhangi bişiylemeşgulken kendimi o kötü şeyleri düşünürken yakalıyordum.Sanki istem dışı oluyordu.Bu çok yanlış. Ne anlamı var ki aynı şeyleri düşünmenin. Olan olmuş. Ama şuanda da o durumdayım. Bundan sonra aklıma kötü şeyler gelince İPTAL dicem. Kendimi yönlendirmeye çalışıcam.Siteden öğrenmiştim. İlk başlarda zoroluyo ama zamanla etkili oluyo.
Bugün güne çok güzel başladım. Uyanınca iyi şeyler düşünmeye çalıştım. Güldüm, şakalaştım, enerji doldum. Günüm de mükemmel geçti. Bugün karamsar değilim sevincli

pinky9 09-11-2011 10:27 AM

o zaman sana kocaman bir günaydııın :))

herdaimmutlukız 11-11-2011 10:24 PM

Günlerim güzel geçiyor. Yine aynı şekilde kötü şeyler düşünmeye başlayınca kendime engel oluyorum. Mutsuz değilim ama mutlu da değilim. Durumumda düzelme olduğunun farkındayım.

genco 12-11-2011 12:53 AM

Aramıza tekrar hoş geldin. Yeni nickinle güzel bir başlangıç yapmıssın bile:) hakkında herşeyin hayırlısını diliyorum,güzel haberlerle sayfanın dolmasını bekliyoruz.

kuzeygüney 12-11-2011 06:05 AM

Şeker ilk başta zorlayabilir ki.. sen bu işleri biliyorsun kolay olur.
Kısa sürede eski performansını yakalarsın.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:26 PM.