10-09-2012, 06:12 PM
|
#162 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,396
495 Mesajinıza toplam 1,257 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Alıntı: acemisirine Nickli Üyeden Alıntı
hayalleriniz en iyi bir sekilde gercek olmasini diliyorum.. sevgi sizi daima takip etsin ve hep etkisini göstermesini diliyorum.. mutluluk rüzgari sarsin sizi.. huzurun doruklarinda yasayin daima.. basari zenginlik ve bol bereket cogalsin hergününüzde.. günlügünüzü okudum.. baslangiclar, ilerlemeler, acilarin azalmalari yaptiklariniz ve yapacaklariniz.. kendine inanan zaten kazanmistir.. siz kazananlardansiniz.. güzellikler sizin bizim hepimizin olsun sevgili hatiicee.. | Güzel dileklerin için kocaman ve içten bir inşallah diyorum:)) Çok teşekkür ederim canım:)) Umarım bu güzellikler hepimizi bulur:)) Alıntı: cansuyu Nickli Üyeden Alıntı
değişime bu kadar açık, gelişime böyle açık olmak ..
başarmanın ilk basamağı sanırım..
18 yaşında şöyle yazmışım Hatice..
kendimde kendime hapsettiklerimi öyle seviyorum ki..
ve hala değişim sözkonusu olduğunda yangında ilk kurtarılacaklar gibi sıkı sıkı sarılıyorum kendimde asıl beni hapsedenlere...
değişmeyi kabul etmeden hep bir yanı aksıyor gelişim yolculuğunun...
ve ben cesaretin için kutluyorum seni.. | Değişimin ilk sahfası eski alışkanlıklara sıkı sıkı bağlanmak oluyor galiba Cansuyu.Onlara sıkı sıkı bağlanıyoruz.İçimizde bir şeyler eksik kalmasın boşluklar oluşmasın diye.Ama -tabi bu benim fikrim- sende değişiyorsun.Kalemin her zaman kuvvetli bunun yanında yazdıkların arasında çok güzel farklar var:)) İkinize de verdiğiniz destek için çok ama çok teşekkür ederim :))
__________________ HER DAİM SIFIR KİLOMETRE BİR GÜN VAR ÖNÜMÜZDE
GİR VE ORTALIĞI KARIŞTIR |
| |