| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu ara velilerle aramızda problem var.Bugün biri cuma günü çocuğunuhem okula getirmedi hem de çocuğun gelmediği günün pastörize sütü istiyor.Herkesin bir tane süt alma hakkının olduğu belirttim. Pastörize olan sütün raf ömrünün kısa olduğunu bu yüzden de kalan sütlerin atıldığını ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))
Güneşim olsun hep gönlümde. Şükür olsun Rabbime..
__________________ HER DAİM SIFIR KİLOMETRE BİR GÜN VAR ÖNÜMÜZDE GİR VE ORTALIĞI KARIŞTIR | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Offline |
21-02-2014, 11:22 PM | #339 (permalink) |
Yüzbaşı Üyelik tarihi: Mar 2011 Bulunduğu yer: izmir
Tesekkür: 1,396
495 Mesajinıza toplam 1,257 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Son günlerde ağlama krizleri tutuyor.Neden böyle oluyor bilmiyorum. Çünkü ilk çekirdek inanç çalışmalarına başladığım zaman bile ağlama olmamıştı. Duygusalımdır ama uzun zamandır izlediğim filmler dışında bir şeye ağlamamıştım. İçim açılıyor açılmasına ama ağlamanın neden kaynaklandığını bilemedim :(
__________________ HER DAİM SIFIR KİLOMETRE BİR GÜN VAR ÖNÜMÜZDE GİR VE ORTALIĞI KARIŞTIR |
Offline |
22-02-2014, 11:26 AM | #340 (permalink) |
Teğmen Üyelik tarihi: Feb 2014
Tesekkür: 18
20 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) çekirdek inanç çalışmaları ne demek :S
__________________ Beni yargılamadan önce; Benim ayakkabılarımı giy, Benim geçtiğim yollardan, sokaklardan, dağ ve ovalardan geç . Hüznü, acıyı ve neşeyi tat, Benim geçtiğim senelerden geç, Benim takıldığım taşlara takıl, yeniden ayağa kalk, Ve aynı yolu tekrar git, benim gittiğim gibi !! Ancak ondan sonra beni yargılayabilirsin.. |
Offline |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu ara velilerle aramızda problem var.Bugün biri cuma günü çocuğunuhem okula getirmedi hem de çocuğun gelmediği günün pastörize sütü istiyor.Herkesin bir tane süt alma hakkının olduğu belirttim. Pastörize olan sütün raf ömrünün kısa olduğunu bu yüzden de kalan sütlerin atıldığını ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi