![]() |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Cansuyu Abdullah Bey 52 gün sadece gönderdiğim çekirdek inançları dinle dedi başka telkin dinleyemiyorum maalesef.Ama mutluluk olumlaması yapıyorum olumlamaların yanında:)) Osho'nun sözleri çok iyi geldi:)) Mutsuzluktan boşanmak güzelmiş..Her boşluk hissinde bunu aklıma getireceğim artık:)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Hakikaten öyle değil mi o kadar meşgul olduk ki yılllar yılı mutsuz olmakla bazen içine düştüğümüz boşluk hissi bundan kaynaklı olsa gerek. Mutlu olunca sahip olduğumuz enerjiyi ve boş vakti daha verimli işlere harcayabiliyoruz en azından. :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) gitarda ilerliyorum fakat annemle aramız limoni bu aralar:(( |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Alıntı:
|
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) İnşallah Bigokyanus:))Laf sokmalarla dolu günlerdeyiz bu ara:) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) tek düşmanın... rakibin.. savcın.. yargıcın annen olsun :)) sanırım ebeveynler arasında sıkışıp kaldınız Haticee :)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Ahhh Ahh Cansuyu:(( Bu ara isteklerimiz çakışıyor.Annemin istekleri ve yanında geleneklerle sıkıştım kaldım:(( |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) 10 gün çekirdek inanç telkinlerini dinledim yarın ve sonrası 2 gün olumlama yapacağım artık.Yaaa alakası yok biliyorum günlükçüğüm ama onu çok ama çok özlüyorum :(( |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) İlk 10 günlük süreci bitirdim ve bugün olumlamalarla günümü devam ettirdim.Aklıma takılan bir şey var rüyalarınızı anlatın bölümüne baktım da ben hiç rüya görmüyorum.faydası olmuyor mu acaba bu çekirdek inanç telkinlerinin ::(( |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Abdullah Beyin başka şeyler ekleme dediğini biliyorum ama dün gece yatmadan önce Özlem Hanımın affetme meditasyonunu yaptım.Belki onu özlemelerim geçer diye:(( Rahatım şuan iyi ki yapmışım:)) 13 günü tamamladım bugün tekrar çekirdek inanç mp3lerini dinliyorum.Ara verince özlemişim mp3lerimi dinlemeyi. Şükürler olsun her şeye:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:53 PM. |