Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/621146-bu-da-haticenin-degisim-gunlugu.html)

hatiicee 16-07-2012 11:30 AM

Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))

Cansuyu Abdullah Bey 52 gün sadece gönderdiğim çekirdek inançları dinle dedi başka telkin dinleyemiyorum maalesef.Ama mutluluk olumlaması yapıyorum olumlamaların yanında:)) Osho'nun sözleri çok iyi geldi:)) Mutsuzluktan boşanmak güzelmiş..Her boşluk hissinde bunu aklıma getireceğim artık:))

sweeet 16-07-2012 04:59 PM

Hakikaten öyle değil mi o kadar meşgul olduk ki yılllar yılı mutsuz olmakla bazen içine düştüğümüz boşluk hissi bundan kaynaklı olsa gerek. Mutlu olunca sahip olduğumuz enerjiyi ve boş vakti daha verimli işlere harcayabiliyoruz en azından. :)

hatiicee 17-07-2012 11:22 PM

gitarda ilerliyorum fakat annemle aramız limoni bu aralar:((

bigokyanus 18-07-2012 10:26 AM

Alıntı:

hatiicee Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 826361)
gitarda ilerliyorum fakat annemle aramız limoni bu aralar:((

Düzelir merak etme , evladına kıyamaz annneler ve okyanus gibidir affedicilikleri :)

hatiicee 18-07-2012 05:23 PM

İnşallah Bigokyanus:))Laf sokmalarla dolu günlerdeyiz bu ara:)

cansuyu 18-07-2012 05:34 PM

tek düşmanın... rakibin.. savcın.. yargıcın annen olsun :))
sanırım ebeveynler arasında sıkışıp kaldınız Haticee :))

hatiicee 18-07-2012 05:47 PM

Ahhh Ahh Cansuyu:(( Bu ara isteklerimiz çakışıyor.Annemin istekleri ve yanında geleneklerle sıkıştım kaldım:((

hatiicee 19-07-2012 11:00 PM

10 gün çekirdek inanç telkinlerini dinledim yarın ve sonrası 2 gün olumlama yapacağım artık.Yaaa alakası yok biliyorum günlükçüğüm ama onu çok ama çok özlüyorum :((

hatiicee 20-07-2012 11:18 PM

İlk 10 günlük süreci bitirdim ve bugün olumlamalarla günümü devam ettirdim.Aklıma takılan bir şey var rüyalarınızı anlatın bölümüne baktım da ben hiç rüya görmüyorum.faydası olmuyor mu acaba bu çekirdek inanç telkinlerinin ::((

hatiicee 23-07-2012 02:55 PM

Abdullah Beyin başka şeyler ekleme dediğini biliyorum ama dün gece yatmadan önce Özlem Hanımın affetme meditasyonunu yaptım.Belki onu özlemelerim geçer diye:(( Rahatım şuan iyi ki yapmışım:)) 13 günü tamamladım bugün tekrar çekirdek inanç mp3lerini dinliyorum.Ara verince özlemişim mp3lerimi dinlemeyi.
Şükürler olsun her şeye:))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:53 PM.