![]() |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Araf belki de ne tünel ne sırattı. Araf belki de varılabilecek en üst zirve ve dengenin kendisiydi. Aitsizliğin aidiyete zaferiydi cansuyu |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Alıntı:
Belki de Cansuyu:)) Sonuçta bizi öldürmeyen acı güçlendirerek ayağa kaldırır değil mi? Allah ayağa kalkamayacağımız acılardan esirgesin inşallah.. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Merhaba günlükçüğüm; bu gün düne göre çok çok iyiyim ama ev işiyle ilgilenmekten yoruldum biraz.Yarın kardeşim geliyor memleketten:))Evimi taşımaya az kaldı bu arada ev toplama işini tamamen kendim yapıyorum.Bu benim sorumluluğum sonuçta değil mi:))Kararlıyım artık hayatımın sorumluluklarını alan 25 yaşında bir bayan olacağım:)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Eveeet.büyük gün geldi çattı sabahleyin evimi taşıyorum.Eskiden atmaya kıyamadığım bir sürü şeyi kendim attım:))) vee değişim zamanı artık:)) Yeni bir başlangıç zamanı:)) Yeni yaşamımda şansımın ve bahtımın daha da açık oluyor.Büyüyorum ve olgunlaşıyorum.Aşkı ve sevgiyi seçiyorum.Böylece yaşamımı güvenle sürdürüyorum:)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) kolay gelsin size Haticee :)) ve hoş gelsin :) safra atmayı çok severim.. deleteye basmayı :) yer açmak gerek yenilere .. oysa öyle dolu ki tavanaramız bile :)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Eveet..Dün geceden itibaren telkinlerimi dinlemeye başlamış bulunmaktayım.12 saat dinledim rahatım şuan.Ağız içindeki yaralar,ağlamalar ve baş ağrıları yok umarım hiç de olmaz.Öğleden sonra bir ara telkinleri dinlerken uyuyup kalmışım daha ilk gün olmasına rağmen Atakan Abinin sesinin gayet rahat duyabiliyorum.İnanıyorum bu sefer her şey çok güzel olacak:)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Dün biriyle tanışmaya gittim.Veee yine olmadı sanırım hala bir ilişkiye hazır değilim:(( Çocukta çok dağınık ve üşengeç olduğunu söyledi zaten :(( of off bu gidişle evde kalcam galiba ben:))) Nolcak bu halim bilmem.Ama dün bir şeyi fark ettim önceden beni saran sarmalayan koruma kalkanı artık yoktu.İşin sevindirici tarafı da buydu.Benim biraz daha büyüme olumlaması yapmam lazım galiba:(( |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Bu günlüğe ilk defa bir şey yazasım gelmiyor.O boşluk yine geri geldi:(( |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) :( ben öyle zamanlarda aralıksız mutluluk telkini dinliyorum.. bende işe yarıyor.. boşluk benle dolana kadar dursun bir kenarda diyorum :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Eğer mutsuz olmayı bırakırsan kendini çok yalnız hissedersin... En yakın dostunu kaybetmiş gibi... İnsan onunla evlenmiştir ve yaşamın boyunca mutsuzluğunla evli kalmışsındır... Artık ondan boşanma vakti gelmiştir... Ben buna, "büyük cesaret" diyorum... Mutsuzluktan boşanmak; insan zihninin en eski alışkanlığını, en uzun süreli yoldaşını kaybetmesi. Osho |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:18 PM. |