Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/621146-bu-da-haticenin-degisim-gunlugu.html)

cansuyu 13-08-2012 10:32 PM

Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))

istikrarlı ve olumlu gidişatın hem senin adına beni çok sevindiriyor.. hem de herbirimizin başarısı umudumu arttırıyor..

iyi ki varsın..

ama birşey sormak istiyorum..

bu çalışmaları sen mi seçtin? ya da senin için çekirdek inanç çalışmaları içinde mi listelendi?

ben hala el yordamıyla öğreniyorum affetme olumlama.. her tür meditasyonu..

ve sonuçta sanırım kendime iyi gelenlerden günlük bir program oluşturuyorum ama çok güçlü bir program sayılmaz..

hatiicee 13-08-2012 11:39 PM

Çok teşekkür ederim Cansuyu.Her zaman desteğini görmek beni çok mutlu ediyor.İyi ki varsın:))
Topraklanmayı ve affetme çalışmasını kendim ekledim.
Topraklanmada önce koltuğun üstüne oturuyorum.Ayaklarım yere sağlamca basıyor.Sonra karnıma odaklanarak karnımdaki ışığın karınımdan başlayarak yere doğru indiğini düşünüyorum.Ve bu çalışmayı 3 kez yapıyorum.TOPRAKLANDIKTAN SONRA. Ardından gözlerim yine kapalı olarak kızgın olduğum kişiyi ve olayı zihnimde canlandırıyorum.O kişiye sen senin hayrına olanı yaptın senin hayrına olan bana yaramadı.Seni ve kendimi affediyorum.Seni seviyorum.Seni özgür bırakıyorum diyorum./bu çalışmayı Duyguların Dili kitabını okuduktan sonra kendim ekledim:))Çok sevdim bu çalışmayı:))Çünkü kızdığım kişiye tüm kızgınlıklarımı söyledim affetmeden önce ve bu senin hayrına ama benim hayrıma değil sözleri beni etkiledi açıkcası hepimizi olaylara kendi açımızdan bakıyoruz.Bu açıdan bakınca affetmek daha kolay geldi bana.Bir de Özlem Hanım'ın affetme meditasyonunu yaptım iki kere:))

Çekirdek inanç çalışmasını da mutlaka 8 saat dinliyorum Cansuyu.Abdullah Bey'in sesi bana güven verdi.İlk konuştuğumuz günden itibaren dediklerine uymaya çalışıyorum.Çalışmaları benim hayrıma gönderdi onun benim hayrıma gönderdiklerini ben de severek kabul ediyorum.Yaptıklarım bunlar umarım işine yarar Cansuyu:))

cansuyu 14-08-2012 12:08 AM

Topraklanmayı.. ilkkez çember oluşturmadan önce denedim..yöntem aynıydı.. ama öğrendiğim yazıda eylem yapmadan önce kendinizi topraklayın diyordu.. ne kadar kısır düşünmüşüm ki nerseyse birebir uyguladım ve topraklanma anında eylemi imgeledim..

o cümleyi ben de çok sevdim :))deneyeceğim..

hatiicee 14-08-2012 12:35 AM

Topraklanmayı Duyguların Dili kitabı her zaman yapabilirsiniz diyor.Hatta odaklanarak duşta yapmanın da faydalı olacağını söylüyor:)) Denedim gerçekten çok hafiflemiş hissettim kendimi hem de çok pratik geldi bana:))

hatiicee 14-08-2012 06:35 PM

Az önce nette dolaşırken kendime bir melek kartı seçtim:))

Nisroc
"Değişime açık olun. Bu dönem “hayır” kelimesini pek kullanmayın. Mucizelere hazır olun."
Doğru yolda ilerliyorsunuz. Çok özveri ve güç gerektirse de yolunuzdan dönmeyin. Ben karanlıklardan aydınlığa doğru uçan bir meleğim. Gücünüz azaldığında bunu düşünün. Sizinle beraber aydınlığa ulaşacağız.

Sanırım ben değişimi istedikçe her şey bana yardım ediyor:)) Her şey ancak istersen gerçekleşir diye boşuna dememişler:))

hatiicee 15-08-2012 02:52 PM

Gece Enerji Vampirleri yazısını okudum.Yazı bana çok ama çok iyi geldi çünkü fark edemiyorum bazı şeyleri.O ilk Antalya'ya gidip döndüğümde hemen yanıbaşımda bitmişti bu benim ondan ilk kopma çalışmamdı.Güzel güzel konuştu halimi hatrımı sordu.Gözleri eskisi gibi bakıyordu.Bir an içimde bir umut belirdi.Öğle arasıda çok iyiydik.Öğleden sonra okul çıkışı okulumuzun bahar şenliği konserine sevgilisini davet etti.Gözüm içine baka baka tüm enerjimi aldı gitti.Daha sonra da devam etti aynı şey ne zaman ben başkasıyla yakınlaşmaya başlasam hemen karşımdaydı konuşmasa da varlığı hep yanımdaydı.Bir şekilde kendini belli ediyordu.Ben dibe vurdukça o sosyal anlamda yenilendi popülerleşti artık izim vermeyeceğim onun benim enerjimi emmesine.Ondan tamamen özgürleşene kadar da kimseyi hayatıma dahil etmeyeceğim ki onun bana verdiği acıyı ben başkasına vermeyeyim, başkasını enerjisini çalmayayım.Topraklanıp onunla olan tüm anlaşmalarımı yakacağım:(( Belki yıkıldım ama yok olmadım daha güçlü ayağa kalkıyorum biliyorum.Mükemmel olmadığımı da biliyorum.Artık uğraşmıyorum da mükemmel olacağım diye.KENDİMİ SEVİYORUM VE KENDİMİ AFFEDİYORUM.onu özgür bırakıyorum.o özgürleştikçe bende özgürleşiyorum.
Gerçekten yazı bile olsa hiç bir karşılaşma tesadüf değil.Şükürler olsun Allah'ım..

nurbanu25 15-08-2012 03:08 PM

En dogrusunu yaparsın canım.bana da son gunlerde gorusme taleplerı gelıyo,aılem gorus gerı cevırme dıyo ama ınsan ıcındekı bazı seylerı tamamlamadan boyle buyuk bıseye kalkısmak ıstemıyo,ben de aynı fıkırdeyım...

Janer 15-08-2012 10:29 PM

günlüğün başlarını okudum sadece ve çoğu mesajda içimde bir boşluk var diyordu .. eğer hala öyle ise bir kaç soru sormak istiyorum ..

boşluğun sebebi yalnızlık olabilir mi ? .. görev yaptığınız yer ailenizden uzak mı ? ..

hatiicee 15-08-2012 10:50 PM

Alıntı:

Janer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 828090)
günlüğün başlarını okudum sadece ve çoğu mesajda içimde bir boşluk var diyordu .. eğer hala öyle ise bir kaç soru sormak istiyorum ..

boşluğun sebebi yalnızlık olabilir mi ? .. görev yaptığınız yer ailenizden uzak mı ? ..

Ailemden evet uzaktayım ama teyzemle aynı ilçede oturuyoruz.Sık sık teyzeme gidiyorum.Bir de dünya tatlısı kuzenim var 2.5 yaşında.3 senedir yalnız yaşıyorum ben..

İçimdeki boşluk artık yok:)) Onun yokluğu ve yaptıkları ile kafamı olumsuz düşünceler sarmalamıştı.Telkinleri dinlemeye başlayınca olumsuz düşünceler geçmeye başladı.Mutsuzluk azalınca da bir boşluk belirdi.Normalde şanslı ve mutlu bir insanımdır ama 1 sene boyunca şansımda mutluluğum da gitmişti sanki.O ara negatifi o kadar beslemişim ki olumsuzluk gidince korktum sanırım biraz:))

İlgin için çok teşekkür ederim Janer.İyi ki varsın:))

Janer 16-08-2012 12:01 PM

ne demek, görevimiz ;) ..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:19 PM.