Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/621146-bu-da-haticenin-degisim-gunlugu.html)

hatiicee 02-06-2012 11:25 PM

Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))

Şükürler olsun gitar ve tenis kursuna gittiğim harika bir gün geçirdim :)

kutayhun 03-06-2012 12:31 PM

tebrik ederim.. umarım güzel gelişimlerinizi hep birlikte izleriz.... saygılarımla
telkinleri dinlemeyi ihmal etmeyiniz.... her biri bir başka etkilidir.. arada tüm telkinleri dinledikten sonra koruma kalkanı telkinini tek başına bir 4 beş gün dinleyin....

hatiicee 03-06-2012 11:40 PM

Çok şükür ağzımdaki aftlar geçti.Zaman zaman hala baş ağrılarım oluyor. Bu arada koruma kalkanındaki sesi artık çok rahat duyabiliyorum.Bol bol su içiyorum.Çayı kahveyi azalttım okulda velilerle arkadaşlarla içiliyorda önceden evde iki demlik çay içen ben artık sabah kahvaltısında bile çay içmiyorum.İçimde yine o boşluk hissi var.Çok yorulunca da cümleleri toplayamıyorum birde o geçse :S

SEEMANN 04-06-2012 12:59 AM

Alıntı:

İçimde yine o boşluk hissi var
Çay ve kahve içmemenin getirdiği boşluk hissidir kesin sevincli

Değişimde başarılar dilerim...

hatiicee 05-06-2012 09:23 AM

Az önce bugün kendim için ne istiyorum sayfasına da yazdım.Gitar dersleri beni müthiş derecede sardı.4. akora geçtik.Öğretmenim gelişimimden çok memnun olduğunu söyledi dün.Ve müzik eğitimi almaya karar verdim.Allah'ım ne olur bana yardım et müzik eğitimi alabileyim.

Yeni başlangıç için hala kapılarım açık.Yeni bir başlangıcı kabul ediyorum.Allah'ım ne olur bana yeni kapılar aç Yarabbim..

hatiicee 06-06-2012 10:33 AM

Çocukların enerjisi mükemmel.Bir insan o kadar hareket ettiği halde hiç yorulmaz mı?Hiç birinde yorgunluğun y'si yok.Bir de bu kadar mı saf ve temiz olur insan.Keşke hep böyle masum kalsalar.Şairinde dediği gibi biz büyüdük ve kirlendi dünya..Dünyayı farklı anlamlar ve beklentilerle ne kadarda kirletmişiz.Durmamak lazım bir şey yapmak lazım.Değişimi önce kendi içinde yakalamak lazım:))

hatiicee 07-06-2012 09:44 AM

İçimdeki boşluk hissi gitgide artıyor.Bu durum iyi mi kötü mü bilemedim :S

hatiicee 08-06-2012 08:54 PM

Alıntı:

hatiicee Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 824695)
Bugün günlüğüme 3. kez yazıyorum.Az önce müdürüm aradı haftaya cuma piknik varmış, gelir misin deyince olur dedim.Daha sonra muhabbet uzayınca,onunla yeni sevgilisininde geleceğini öğrendim.Ben,sevdiğim adam ve yeni sevgilisi muhteşem üçlü olacağız:((Ben uzaklaşmaya çalıştıkça denk geliyor arkadaş.Ayarlasam bu kadar olmaz yeminle.Rabbim benim sabrımı deniyor sanırım.Okul kapanıyor bir daha onları görmeyeceğim diye sevinirken kapanışı onlarla yapacağım.Bana yeni bir aşk ve yeni bir uğraşı lazım düşünmemem lazım:((

sevgili günlükcüğüm; bugün büyük gündü bir mazeret uydurup da pikniğe gitmeyecektim ama baktım ki ben kaçtıkça bu üçgen beni kovalıyor ani bir karar değişikliği ile bu organizasyona katılıp durumla yüzleşmeye karar verdim.Korktuğum kadar kötü geçmedi hatta benim açımdan eğlenceli bir gün oldu bile diyebilirim.Sonuçta ucunda ölüm yoktu yaaa..

Piknikten sonra başka bir yere daha pikniğe gittim güzel bir gündü bugün.Bir kere daha anladım bu hayatta hiçbir şey benden daha değerli ve kıymetli değil.

Bir de bugün karne günüydü öğrencilerimden ayrıldım yaa:( Çok özleyeceğim miniklerimi:(

hatiicee 09-06-2012 10:28 PM

Sevgili günlükcüğüm;içimde hala o boşluk duygusu devam ediyor.Uykularım artık bölük pörçük değil düzene girdi.Ama gördüğüm rüyaları hatırlamıyorum:((

Bu arada dinlemem gereken 21 günlük süreç bitti.Karar veremedim telkinlere devam mı etsem yoksa 1-2 gün ara verip olumlama mı yapsam??

hatiicee 11-06-2012 03:53 PM

Artık facede ve tv de vakit geçirmek acayip sıkıcı geliyor.Tv yi kapamak iyi oldu.Beynimi uyuşturuyormuş iletişimimi engelliyormuş.Bir de artık eskiden dinlediğim üzüntü verici özgün müzikleri dinleyemiyorum.Herkes daha çok gülümsediğimi söylüyor.Ona kızmıyorum bile hatta cuma günü yüzleşince hayatla ve onlarla fark ettim ki olaylarda benim de suçum varmış.Koruma kalkanı beni acayip sarmış ve bana nefes alacak alan bile bırakmamış.Kendim mutsuz olduğum için ona da hep negatif enerji vermişim.Hafta sonu fark ettim.Olanlardan dersimizi de çıkardığımıza göre artık önümüze daha rahat bakabiliriz değil mi günlükçüğüm:)) Biraz daha koruma kalkanı telkini dinlemek lazım:))

Atakan Abiye ve ekibine de çok teşekkür ederim.Bu günlükler sayesinde hem gelişimimi daha rahat gözlemliyorum hem de daha sonra okuduğumda içimdeki duygularla daha kolay yüzleşebiliyorum.Duygularımı ve olanları daha rahat algılayabiliyorum.

Bu arada "Duyguların Dili" kitabına başladım.Oradan da öğrendiğim bir şey daha var öfke, kızgınlık...vb duygular aslında çok kötü duygular değilmiş.Depresyon bile insanı yaratıcılığa sevk ediyormuş.Kitabın daha başındayım ama her türlü duygumla barışmaya karar verdim:))

Bu günlük bu kadar günlükçüğüm.Daha önceden olan her şey için kendimi affediyorum.Kendimi seviyor ve onaylıyorum:))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:48 PM.