![]() |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Dün akşam direksiyon sınavının sonucu öğrendim 93 aldım.Çok mutluyum kurslarımın ilk meyvesini topladım.Aynı zamanda biraz da üzgünüm çünkü direksiyon derslerini ve hocamı çok seviyordum.Sevdiğim bir etkinlik bitti :(( Artık tiyatro ve gitar derslerine ağırlık vermek lazım. :))Durduğun zaman kaybettiğin zamandır artık kaybetmek istemiyorum.. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Dün okulumuza Türk Müzikleri Topluluğu geldi.Geçen sene aynı grup geldiğinde uzaktan izleyen ben.Bu sene grupla muhabbet etmenin yanı sıra Denizli ve Burdur şarkıları çalarken sahneye atlayıp Halk oyunu bile oynadım:)) Konuşurken de eskiye göre çok daha rahattım:)) Okulumu ve hayatı çok seviyorum. Artık telkinleri dinlerken baş ağrısı hissetmiyorum.Eskisi kadar her şeye de kızmıyorum telkinleri de seviyorum:)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) İki gündür nedenini bilmediğim bir boşluk var içimde.Kızgınlık ve sevinç duygularım alınmış sanki.Sadece oturup kendimi dinleyesim var.Noldu bana böyle ya?? |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) o bendede var neden böyle olduğunu bi anlasam aslında önceden kendi kendimizi yer bütün negatif enerjiyi etrafımzda toplardık şimdi onu yanımıza yaklaştırmadığmız için bu boşluk duygusu olabili diye düşünüyorum:) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Ben gerçekten kendi kendini yiyenler grubundandım.Bu nedenle de sürekli sorumsuz insanları ve negatiflikleri hayatıma çekiyordum.Hiç bu açıdan bakmamıştım Fatmaunalender haklısın belki de negatiflikler olmayınca boşluk oluşmuştur içimde:))) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Eski duygulardan ve alışkanlıklardan vazgeçmek zormuş.Bir gülümseme yetiyormuş geriye doğru bakıvermeye :( Bu durumla da yaşamaya alışacağım.Şu an gözlerim dolu dolu olsa da ben kendime inanıyorum ve güveniyorum bunu da atlatacağım. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Duygularımı ifade etmezsem çatlayacağım.Onun bugün sevgilisini gözümün içine sokmasına çok feci sinir oldum.Öncesinde bana kur yapmasına daha çok sinir oldum.Bu beni gaza getirmeli ama gerçekten inanarak söylüyorum ve daha sonra okuyunca hatırlayayım diye buraya yazıyorum değişeğim.Hatalarımı artık biliyorum.Yola hatalarımdan ders alarak devam edeceğim.. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Bugün yılsonu eğlencemiz vardı.Çok ama çok güzel geçti.Sergimizde programda harikaydı.Öğrencilerim kep giydiler o kadar tatlılardı ki görmen lazımdı sevgili günlükcüğüm:)) Kepler el emeği olunca gözümde daha bir değerlendi tabi:)) En son hazırladığım videoyu izleyince fark ettim zaman ne çabuk akıp geçmiş.Okula geldikleri gün daha dün gibiydi.Zaman yerinde durmuyor kıymetini bilmek lazım.Giden de geri gelmiyor. Bu sene hayatı çok ıskaladım çookk.Artık ayağa kalkmam yola çıkmam lazım.Kurslara da devam tabi ki..Hatta şuan zamanlardan tiyatro metni okuma zamanı bile olabilir yani değil mi?? |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Bu arada ben bugün mega öz güven telkinine başladım. 21 gün uygulamam gerekiyormuş.Sonucu çok merak ediyorum.21 Haziranı iple çekeceğim anlaşılan |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Bugün günlüğüme 3. kez yazıyorum.Az önce müdürüm aradı haftaya cuma piknik varmış, gelir misin deyince olur dedim.Daha sonra muhabbet uzayınca,onunla yeni sevgilisininde geleceğini öğrendim.Ben,sevdiğim adam ve yeni sevgilisi muhteşem üçlü olacağız:((Ben uzaklaşmaya çalıştıkça denk geliyor arkadaş.Ayarlasam bu kadar olmaz yeminle.Rabbim benim sabrımı deniyor sanırım.Okul kapanıyor bir daha onları görmeyeceğim diye sevinirken kapanışı onlarla yapacağım.Bana yeni bir aşk ve yeni bir uğraşı lazım düşünmemem lazım:(( |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:51 PM. |