Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/621146-bu-da-haticenin-degisim-gunlugu.html)

hatiicee 13-06-2012 08:01 PM

Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))
 
Alıntı:

nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 824986)
çekirdek inanç çalışmasını mutlaka yaptır.ben özlem hanımı öneririm.çok tatlı bir konuşma tarzı var...
biliyor musun.depesif bir insanın ibadet etmesi kadar ona huzur veren bişey yok.Rabbim öyle bi ferahlık üflüyo ki insanın içine uygulanan her yöntemden daha iyi geliyor.mübarek aylarda Allahtan bol bol af dilemeli,günahların yaptığı tıkanıklıkları ibadetlerimizle temizleyelim inşallah...
sevgiler..t678

Özlem Hanımda görüşme şansını deneyeceğim:))Evet üç aylardayız bu ayda Allah tüm günahlarımızı affeder ve dileklerimizi kabul eder inşallah.

Bu arada ilk telkinlere başladığım zaman ağzımda iri beyaz yaralar çıktı Nurbanu.Yemeğin ya da içeceklerin suyu gittiğin acayip bir acı oluyor yaa insanı kahreden.Çok şükür geçti ama hepsi:))

hatiicee 13-06-2012 08:19 PM

Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))
 
Sevgili Günlükçüğüm;Belki sana komik gelecek ama bugün Yaratıcıma yani Allah'a mektup yazdım.Mektupta bana olumsuz telkinler verecek cümlelerden de kaçındım.Örneğin ben ertelemeyi seven bir insanım.İşlerimi zamanında yapmayı ve hayatta plan,programlı ilerlemeyi diledim.Hayattan istediğim ne varsa olumlu cümlelerle yazdım.Yazarken de hayatta ne kadar olumsuz telkin verici kelimeler kullandığımızı fark ettim.Söz uçup gider yazı baki kalır ya, bundan sonra olumlu cümleleri daha fazla hayatıma yansıtmam lazım değil mi ama:))

Rabbim kendimde istediğim değişiklikleri yapabilmem için bana yardım et.Olumsuzlukları bana fark ettirdiğin için şükürler olsun Yarabbim.

hatiicee 14-06-2012 09:14 PM

Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))
 
Tenis kursuna gittiğim, gitarımı okula götürüp şarkılar söylediğim muhteşem bir gündü.Tabi gitarı ben çalmadım.Daha birilerine gitar çalabilecek düzeye yaklaşmadım.Şarkılara eşlik etmek de muhteşemdi ama:)) Gitar olayını daha da ilerleteceğim.Çok güzel çalışıyordu öğretmen arkadaş gitar elinde şakıdı yaa.Çok heveslendim çok o çalınca:)))

cansuyu 14-06-2012 09:28 PM

Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))
 
Mozart, bulunduğu yerden uzakta bir konser verecekti. Tüm hazırlıklar tamamlanmış ve konser başlamak üzerereydi. Mozart konser salonuna girdiğinde salonda sadece on kişi vardı. Salondakiler konserin ipatal edilip edilmeyeceğini birbirlerine soruyorlardı. Mozart piyanosunun başına geçti ve tuşlara dokunmaya başladı. Mozart salonda kaç kişi olduğuna değil yalnızca piyano çalma üzerinde yoğunlaşmıştı. Bu yüzden iç durumu ve vücut etkinliği mükelmeldi. Tüm vücudu müziğin ahengi ile yorulmuştu. O sanatın üstün gücüne inanıyordu. Kendini ve onu dinlemeye gelen insanları adeta tedavi ediyordu. O sırada Mozart'a salonda kaç kişi olduğunu sorsalar, herhalde söyleyemezdi.


Konserini bitirdiğinde salondaki on kişinin alkışı bütün salonu dolduruyordu. Mozart ve onu dinliyenler müstesna bir gün yaşamışlarda. Mozart, akşam eşine yazdığı mektupta şöyle diyordu: "Burada harika bir konser verdim ve herkes ayakta alkışladı."
alıntı


:))

hatiicee 14-06-2012 09:37 PM

Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))
 
Cansuyu iyi ki varsın:)) Çok teşekkür ederim.25 yaşında başladım gitar işine ama özellikle yaz tatilinde üstüne düşeceğim.İlk konserime şimdiden seni de davet ediyorum. Protokolde yerin hazır unutma:))

nurbanu25 15-06-2012 12:04 AM

Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))
 
Yaklasık 7 yıldır gıtarım var ama bır turlu ogrenemedım.bı ara kursa baslamıstım,bıraktım.bana degıl ama yegenlerıme yaradı benım gıtar:)bı anasınıfı ogretmenı ıcın gıtar onemlı bısey.mutlaka ogrenıcem ınsallah :)

hatiicee 15-06-2012 01:54 PM

Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))
 
Hiçbir şey için geç değil Nurbanu mutlaka öğreneceğiz.Sınavdan sonra sen de başla.Hatta birbirimizi gaza getirelim bence bu konuda:))

hatiicee 15-06-2012 01:55 PM

Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))
 
Bu arada memlekete gideceğim az sonra.Pazartesiye kadar yazamayacağım günlüğüme:((

hatiicee 17-06-2012 09:40 PM

Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))
 
Çok yorucu bir o kadar da güzel bir hafta sonu geçirdim.Aile ile keyifle geçirilen zaman kadar güzel bir şey yok bu hayatta:)) Bu arada gördüğü rüyaları hatırlamayan ben sabah uyanınca gördüğüm rüyayı hatırladım.Rüyaları hatırlama konusunda iyi bir adım bence bu:))

Yaşamayı seviyorum.Hareketi seviyorum,dünya üzerindeki her şeyi seviyorum.Ve sevgiyi verdiği için Allah'a şükrediyorum.İyi ki sevebiliyoruz ya kin ve nefretten başka bir duygu olmasaydı hayatta nasıl olurdu halimiz??

hatiicee 18-06-2012 10:39 PM

Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))
 
Güzel bir gün geçirdim şükürler olsun.Sabah uyanmam belki diye arkadaşım aradı.Küçük bir şey belki ama birilerinin seni önemsediğini bilmek güzel bir duygu:)) Seminer çıkışı kuzenime hediye aldım.Dışarıya çıktım dolaştım.Arkadaşa gezmeye gittim.CANSUYU bu arada geçen gün ki yansıtmayla ilgili yazdıkların aklıma geldi.Biz karşımızdaki insanlara ne yansıtıyorsak onu alıyoruz ya da karşıdakinin yansıttığını yansıtıyoruz.Yeni tanışmış olmama rağmen Fatma Abladan çok güzel şeyler yansıyor:))Sanırım işin aslı kendimi ve onu affetmemle alakalıymış.Bir de iletişim konusundaki takılmaları halledersek her şey daha iyi olacak galiba:))

Tüm bu güzellikler için çok şükür Allah'ım..


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:03 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.