Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/621146-bu-da-haticenin-degisim-gunlugu.html)

hatiicee 23-02-2014 08:37 PM

Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))

Sürekli "geçmişi" düşünmek, olumsuz geçmiş anılara dönmek, fırsatları yok eder bereketi tıkarmış.
Bugün geçmişi sevgiyle serbest bırakıyorum.Emin adımlarla bu güne bakıyorum.Ve oldu Şükürler olsun

kutayhun 24-02-2014 02:11 AM

yolun açık olsun güzel dileklerim seninle...

hatiicee 24-02-2014 12:57 PM

Çok ama çok teşekkür ediyorum Kutayhun.Bir daha olmaz sanmıştım ama bir anda geçmiş tekrardan beliriverdi.Desteğinize ihtiyacım olan bir dönemdeyim.Desteğin için çok teşekkür ederim.İyi ki varsın.Sevgiyle kal

kutayhun 25-02-2014 01:56 AM

yolun ve yolunuz açık olsun
güzellik isteyen güzel yollarda olur
allaha hep güven tam güven :)

hatiicee 26-02-2014 10:20 AM

Re: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))

Kendime 30 günlük bir plan hazırladım 3 gündür gerekli olumlamalar ve oluşan tıkanıklar hakkında çalışıyorum.Dün bir toplantıya katıldım. Gitsem mi gitmesem mi derken madem yeniden değişime ve gelişime açılıyorum bu da bir adım olsun dedim ilk önce ayaklarım geri geri adım atsa da, ortaya fikir atmak başkalarının fikirlerini dinlemek iyi geldi.Böylece de biraz kendi kabuğumdan sıyrılmış oldum.Ders kurs derken içime kaçmışım yahu.Yeniden düzenlemelere ve ataleti atmaya başlmanın tam zamanı.
Kutayhun'un da dediği gibi
Kendime açık ve aydınlık bir yol çekiyorum.Ve oldu.ŞÜKÜRLER OLSUN

hatiicee 02-03-2014 05:52 PM

30 günlük planımın 8. günündeyim. Allah'a çok şükür her şey yolunda. Bol bol olumlama yapıyorum.Bu arada dünden itibaren yeni bir telkin listesi oluşturdum ve 30 gün boyunca dinlemeye niyet ettim.
Yeni ay enerjisiyle bir niyet ve istek listesi oluşturdum. Rabbim'in rahmetiyle gerçek olacağını biliyorum.ŞÜKÜRLER OLSUN.
Bu arada geçmişe yönelik bir şey aklıma düştü demiştim ya bir kaç seferdir denk geliyor neredeyse aynı şeyleri aynı anda dinleyip facebooka atıyoruz.Bazende rüyalarıma giriyor.Neler oluyor anlamıyorum.Bunda da vardır öğrenmem gereken bir hayır.

hatiicee 04-03-2014 01:29 PM

Şu anın tamamen farkındayım.Şu anda tüm duyularım açık.Sonsuzluğun enerjisinin hayatıma aktığını hissediyorum.ŞÜKÜRLER OLSUN.

30 günlük planımı biraz genişlettim bir kaç gün daha ekledim.Ve tam tamına 10 gündeyim.Çocuklar gibi okuldan eve dönünce çalışmaya dalıyorum.Çok şükür :) Son bir kaç gündür de içime döndüm biraz ne istiyorum.Gerçekten istiyor muyum yoksa egonun gurur oyunumu?Sık sık peki neden bu? sorusunu soruyorum önce verecek cevabım yok gibiydi ama şimdi iyiyim cevap vermede.Bir de Sedona ve Eft yöntemlerini öğrenmeye niyet ediyorum.Vee Cansuyu Ablamın da dediği gibi benim hazır olduğum her şeyde bana hazır biliyorum.ŞÜKÜRLER OLSUN.

sweeet 04-03-2014 08:17 PM

Haticem sen böyle çabaladığın sürece her günün bir öncekinden iyi olacak ki. Başka bir ihtimal yok. Seni seviyorum ve her zaman yanındayım.

hatiicee 04-03-2014 08:48 PM

Tatlım çok teşekkür ediyorum.Bende seni seviyorum.İyi ki varsın iyi ki arkadaşımsın :) Siteye üye olduğumdan beri hiç desteğini esirgemedin sana çok ama çok minnettarım.Hep sevgi huzur ve uyumla dolu olsun inşallah günlerin :)

hatiicee 05-03-2014 04:07 PM

Yeni bir hayat istemenin getirdiği her zorluğun, her problemin, bazen kısır döngüye dönüşen sorunlar silsilesinin sebebi, içimde dışımda, hücrelerimde ve dna sarmallarımda, geçmiş yaşamlardan gelen, atalarımdan aktarılan her ne ise, evet bunun tüm sorumlusu benim, kabul ediyorum ve bu her ne ise ondan arınmayı, onu sonsuza kadar silmeyi seçiyorum.Ve oldu.ŞÜKÜRLER OLSUN..

Bu günün en güzel sözü benim için.Vee tamamen alıntı :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:31 PM.