![]() |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Her şey yolunda.Her şey benim en yüksek hayrıma çalışır. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Ben daima doğru yerde zamanda doğru yerde olurum. Var olan sınırsız imkanlara tamamen açığım ve fırsatlar kendiliğinden oluştuğunda bunları kullanarak harekete geçmeye hazırım. Ve oldu.ŞÜKÜRLER OLSUN. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Cancağızım sana yazmayalı ne kadar çok zaman geçmiş :( Bu arada ben eft'ye başladım.Eft'ye başlamamla korkular gün yüzüne çıktı. Korkularım ortaya çıktığı zamanlarda eft yapamasam da -korkuma,değersizlik hissime ya da güvensizliğime rağmen(sıkıntı neyse) kendimi derinden seviyor onaylıyor ve kabul ediyorum.- diyorum.Çok rahatım bu aralar ama evdeki işlerde ertelemeyi çok yapıyorum, türlü yetişemiyorum eve.Fazla rahat oldum galiba :( Tüm bunlarla birlikte kendime dikkat etmeye çalışıyorum.Okul, kurs, 23 Nisan çalışmaları derken çok yoruldum bu hafta sonu arkadaşımla bir kaçalım kız kıza takılalım dedik.Buraya çok yakın deniz kenarı bir yerden bir oda tuttuk. Yola çıkacağız inşallah. Yolumu aydınlatan,bana ışık olan, bana yol gösteren her şeyi ve herkesi karşıma çıkardığı için Allah'a şükürler olsun.Rabbim aldığım her nefesin farkında olmamı nasip etsin :)Sevgiyle kal |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) İmrendim kuzum benim yerime de eğlenin, dinlenin. Kocaman öpüyorum. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Kuzucum sen de gel hadi :) Birlikte gezer eğleniriz :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) hatice senin bu sitedeki varolluşun çok güzel iyi ki varsın senin her zaman sağlıklı neşeli ve huzurlu olmanı seçiyorum.... iyi ki varsın umarım daha da güzel başarılara sahip olursun... sevgiyle kal seni canı gönülden çok seviyoruz.... |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Alıntı:
Umarım hepimizin başarıları, iyileşmeleri ve gelişmeleri daim olur.Ki gelişimi sürekli olanlardan biri de senin.Bütünün de seninde hayrına olan çok ama çok güzel yerlerde olmanı dilerim. Sevgiyle kal.Yazan yüreğine kalemine sağlık :)Biz de seni çok seviyoruz |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Değişimi kabul ediyorum Geleni kabule geçiyorum Biten her şeyin içindeki hayrı görüyorum Ve oldu ŞÜKÜRLER OLSUN |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Sanki şuan bir seyir tepesindeyim.Gökte dolunay, aşağıda şehrin tüm ışıkları, içimde huzur.İçim mutlu dışım mutlu.Bu ara çok hayal kuruyorum hatta inanıyorum bu hayallere. *Kendimi özgürce ifade etmekten mutluyum. *İnsanlarla iletişimim mükemmel. *Duymayı seviyorum. *Kendime güveniyorum ve bunu etrafıma yayıyorum. *Kendimle iletişimim sağlıklı. Yani her şey yolunda ve olması gerektiği gibi şükürler olsun. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Çekim yasasını bile kendi lehime çalıştırmayı başardım.Geçen ay istediğim nar çiçeği çeketi hafta sonu yakın arkadaşım gösterdi ve aldım.Bugün de Anneler günü töreninde giydim.Gerçekten çok hoşuma gitti Mutluyum, huzurluyum dengedeyim.Şükürler olsun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:03 PM. |