08-06-2012, 08:54 PM
|
#28 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,396
495 Mesajinıza toplam 1,257 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Alıntı: hatiicee Nickli Üyeden Alıntı
Bugün günlüğüme 3. kez yazıyorum.Az önce müdürüm aradı haftaya cuma piknik varmış, gelir misin deyince olur dedim.Daha sonra muhabbet uzayınca,onunla yeni sevgilisininde geleceğini öğrendim.Ben,sevdiğim adam ve yeni sevgilisi muhteşem üçlü olacağız:((Ben uzaklaşmaya çalıştıkça denk geliyor arkadaş.Ayarlasam bu kadar olmaz yeminle.Rabbim benim sabrımı deniyor sanırım.Okul kapanıyor bir daha onları görmeyeceğim diye sevinirken kapanışı onlarla yapacağım.Bana yeni bir aşk ve yeni bir uğraşı lazım düşünmemem lazım:(( |
sevgili günlükcüğüm; bugün büyük gündü bir mazeret uydurup da pikniğe gitmeyecektim ama baktım ki ben kaçtıkça bu üçgen beni kovalıyor ani bir karar değişikliği ile bu organizasyona katılıp durumla yüzleşmeye karar verdim.Korktuğum kadar kötü geçmedi hatta benim açımdan eğlenceli bir gün oldu bile diyebilirim.Sonuçta ucunda ölüm yoktu yaaa..
Piknikten sonra başka bir yere daha pikniğe gittim güzel bir gündü bugün.Bir kere daha anladım bu hayatta hiçbir şey benden daha değerli ve kıymetli değil.
Bir de bugün karne günüydü öğrencilerimden ayrıldım yaa:( Çok özleyeceğim miniklerimi:(
__________________ HER DAİM SIFIR KİLOMETRE BİR GÜN VAR ÖNÜMÜZDE
GİR VE ORTALIĞI KARIŞTIR |
| |