08-09-2012, 01:29 AM
|
#158 (permalink)
|
Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) O hediyeyi aldığında güzel hissettiysen iyidir canım. Değişiyorsun ve bu değişimin göstergesi. Yani sen beyaz ayakkabı diyince benim gözümde çok güzel bir sahne canlandı ferah. Mesela büyüklerim klasik tabirlerde rüyada elbise giymek, arabaya binmek sıkıntı derler. Ama ben her zaman bunun doğruluğuna şüphe ile yaklaştım. Giydiğin elbise, güzelse; sana iyi hissettiriyorsa sonuçta iyidir. Bolluk bereket bilincin de artıyor. Sen olumlama yaptıkça sıkıntılar senden uzaklaşıyor. Belki gelin ayakkabısı bile olabilir, kısmet. Beyaz iyidir, ferahlıktır. Aydınlık rüyalarınız olsun kızlar. Beyazdan zarar gelmez. :)) Ha bir de bilinçaltı temizliyoruz ya sonra girdi çıktı oluyor yine gün içinde illaki kirlenince ve bu rüyalara yansıyınca bunu çok net anlayabiliyorsunuz. Şaçma rüyalar görülür bazen bir parça diziden almışsındır bir parça komşunun bir lafını bir parça evde yaşanan bir olayı abuk bir rüya görürsün ama içinde tek bir şey vardır anlatılacak onu da ayırmak biraz zor oluyor o yüzden rüya görünce tek tek düşünürüm nesneleri bunu neden gördüm ne anlamı olabilir. Bazen de olaylar için aynı şekilde düşünüyorum. Doğru soruları sorduğumda yüreğim benim için en doğru cevabı verir. Siz de en iyi şekilde kendi rüyalarınızı yorumlayabilirsiniz. Hislerinizi takip edin. |
| |