![]() |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Uzun bir aradan sonra merhabalar...... :) İnsan da bir bakıma yazılımla çalışıyor. Veri tabanımıza diğer bir değişle bilinçaltımıza neler yüklüyse veya neler yüklediysek hayata onunla devam ediyoruz ve onun gösterdiği deneyimleri yaşıyoruz. Bu yüzden 3 yıl önce başladığım telkin macerası hala devam ediyor... :) çünkü tıpkı bilgisayar yazılımları gibi bizim veri tabanımızında update'e ihtiyacı var. Ben de elimden geldiğince kendimi sürekli güncel tutmaya çalışıyorum....:) kendi eksiklerimi görüp onlara uygun özel olumlamalar yazarak kendimi bir bakıma onarıyorum. Farkındalıkların arttığını ve bilinçaltının herkesle mükemmel ve uyumlu bir şekilde çalıtığını gözlemleyebilirsiniz.. Ayrıca çekirdek inanç çalışması yaptırdığım için çok memnunum. Burdaki herkese çalışmalarınızı planlı bir şekilde yapmanızı işi temelden alıp(çekirdek inanç) düzgün ve yavaş yavaş ilerlemenizi tavsiye ediyorum.. Bu Sitedeki tüm çalışanlara ve üyelere teşekkür ediyorum...İyiki varsın hayatım değişti ailesi.. Sevgi ve huzurla kalın...: :) |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Tekrar herkese merhaba çekirdek inanç çalışmalarımı eksik yaptığımı farkettim bu yüzden bu günden itibaren tekrar 6 aylık bir program hazırladım...Bütünün hayrına hayatımı en güzel şekilde biçimlendirmeyi ve kendimi geliştirmeyi seçiyorum. herkese kendi yaşam yolculuğunda hayırlı seçimler yapmasını ve başarılı olmasını diliyorum. Sevgi ve huzurla... actionsmile |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Dualarımız seninle. Her şey gönlünce olsun :) |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Teşekkürler ışıklı yol ..... ,, Sevgi ve huzurla... |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü KENDİ YARATICI YETENEĞİMİ GÖRÜYOR VE TAKDİR EDİYORUM. Şükürler olsun...actionsmile |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Duygu dalgalanmasi yasiyorum. Bir yanim cok güçlü herşeyi yapabilirim diyor diğer yanim ise olumsuz dusunuyor. Bu yuzden bir anda içim doluyor ağlamakli oluyorum. Okulum zaten uzadi ama bu dönemki dersleri verip seneye daha rahat etmek istiyorum. İçim bu dalgalanma yüzünden sıkılıyor çok kötü oluyorum . Şu anda kendimi mutlu edecek şeyler yapmaya çalışıyorum. Umarim butunun hayrina bu dönemi basarili bir sekilde geçiririm. Dualarinizi bekliyorum Teşekkürler sevgi ve huzurla... |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Cekirdek inanc telkinlerin nelerdi |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Alıntı:
|
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Bende de yokluk telkini var , hic anlayamadim ne icin verildiginu sitede de bulamadim, icerigini gecenlerde atakan beyden ozet halinde istedim gonderdi Allah razi olsun ondan. |
Cevap: ''HeRoMaSTeR''ın değişim günlüğü Yokluk telkini özet icerik:YOKLUK TELKİN Kendi varlığını dünyaya ilan ediyorsun.Gerçek duygu ve düşüncelerini ifade ederek insanlara kendini tanıtıyorsun.Daha sosyalsin ve ön planda olan bir insansın ve güvendesin.Başkalarınında kendini ifade etmesine ve görünmesine destek oluyorsun.Hissettiğin duyguları yargılamadan duygularının sorumluluğunu alıyorsun. Herkes önce kendi yaptıklarından sorumludur.Sende kendi yaptıklarından sorumlusun.Başkalarından aldığın onlara ait sorumluluk ve yükleri onlara geri iade ediyorsun. Kendi yeteneklerini ön plana çıkartıyorsun.Küçükken yapmayı sevdiğin işleri ve yetenekleri tekrar parlatıyorsun.Kendi fikirlerini ve düşüncelerini kolayca paylaşabiliyorsun.Kendini gösterdikçe ve ön plana çıktıkça kendine olan güvenini arttırıyorsun. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:44 PM. |